pk-seudun kommuutti-info

Unohdin päivittää, että tie oli vielä kuiva, vaikka sorsat olivat valloittaneet pellon. Toi pätkä vanhalta maaherra sillalta tonne viikin Prisman päin oli kyl semmosta sora/kivi helvettiä, että mietin, uskaltaako mennä sieltä tänään 25 mm renkailla.

1 Like

Mechelininkadun (pois keskustasta vievä) pyöräkaista Perhon/24hAlepan kohdalla päällystetty lasinsirpaleilla. Älkää siitä ajako.

lasia myös parissakin kohtaa Nuijamiestentiellä. 1 pysäkki ja 1 autonlasi.
Kannattaa suosia ajorataa.

Ensi viikolla 17.5. Hermannin rantatien reitit kokonaan uusiksi. Lainaan kuvan tähän, ensi näkemältä kauhea hässäkkä, mutta käytännössä voi olla joutuisa tilapäisbaana (paitsi etelästä Talvitien risteykseen tullessa kunnon sakkolenkki)

Lehtisaaren länsipuolen grävel-oikotie (the reitti Otaniemen ja Lauttasaaren välillä) on suljettu barrikadeilla ainakin kaupungin päästä. Kaupungin sivuilla sanotaan koko työmaan kestoksi marraskuun loppuun, mutta saa nähdä, pysyykö tuo kiinni ihan sinne saakka. Asfalttitietä toki pääsee.

1 Like

Tästä

tulikin mieleeni Hakamäentien vieressä kulkeva pyörätiehässäkkä nyt sunnuntaina. Se nyt on muutenkin uskomattoman vituttava fillaroitsijan kiusaksi suunniteltu typeryys mutta nyt se oli (ehkä edelleen on) persehuonosti ja surkeasti operoitu sepelienputsailun osalta. Sepelit oli muuten kiitettävästi poistettu viimeistä hippua myöten mutta jokaisessa alhaalla käyvässä kiepissä ja alikulussa oli odottamassa semmoinen sepeliylläri. Manskun/Hämeenlinnantien alituksen kohdalla siellä ihan alhaalla ihan mäen pohjalla (jonne ajetaan todennäköisesti tosi lujaa) sitä sepeliä oli niin paljon että etupyörä uppos ja oli joku jumpun varjelus kai syynä etten lentäny naamalleni.

Varokaa.

3 Likes

Helsinginkatu (välillä Vauhtitie – Sturenkatu)
Toteutetaan kantakaupungin pyöräliikenteen tavoiteverkon mukaiset yksisuuntaiset pyöräliikenteen järjestelyt.

Kattelin tossa hiljattain että jaa, Töölönlahden mutka on taas aidattu vaikka justhan sitä pitkään ja hartaasti rakenneltiin, mut näköjään pitää saada lisää yksisuuntaisia pyöräteitä Helsinkiin. Vauhtitielle ei pääse kätevästi kääntymään ollenkaan, jos erehtyy sinne rannan hiekkatielle rakennettuun ränniin.

joo siis Vihdintiellä kans näitä. mikä se prosessi niinkun on jossa niitä syntyy? voi olla että on kahta puolta hienosti imuroitu ja yhtäkkiä PLÖMPS ÄHÄKUTTI

kysyn vaan.

Talon kokonen traktori, jolla ei mahdu alikulkuun on ainakin 1 perussyy.
Kivistöstä Pasilaan ollu se tilanne, että muuten enimmäkseen sepelit kerätty, mutta alikulkujen varjoissa aina kasat. Niillä on harjakone sellasessa tankinhinausjontikassa kiinni, ni se ei mahu alikulkuun.
Ne jää tekemättä ja odotellaan, että juhannussade huuhtelee enimmät viemäriin ja Eerola pääsee huuhtelemaan tukkiutuvia sadevesilinjoja heti heinäkuussa.

1 Like

Suomenojan liikenneympyrässä samoin ainakin yksi melkoinen sepelikasa optimilinjalla, onneksi tuli huomattua ajoissa ja muun sepelin (joo eihän se kasa tietenkään tarkoita että ympäristö olisi puhdas) pito riitti väistöliikkeeseen.

2 Likes

Tota siinä on vähintään toukokuun loppuun saakka tämmönen putkityömaakin tiedossa eli Hesari pian aika no-go välillä Ooppera-Kaarlenkatu
bild

E: kartta vaihdettu kun saivat tehtyä järkevämmän

tää selittää! ohoh. tänks!

Tossa menee pihojen poikki (sinisellä) illegal oikoreitti, joka varmasti tulee oleen kovalla käytöllä tän työmaan kestäessä.

1 Like

Maanantain duunimatkalaisille tällasta huumorilenkkiä luvassa allianssilta (klo 9-14, sanovat)

Tää oli oikeastaan aika jepa! Silee uus asfaltti ja vaan pari sokkokilleriä. odotuksiin nähden hyvä.

1 Like

Se prioriteettiväylän pätkä joka laskee Mäkelänrinteen uimahallilta Kumpulan puistokäytävään lakastiin näemmä tänä aamuna hienoista. Ei tarvi enää mutkia lasketellessa kuumotella

4 Likes

Kehä I pyörätiellä Lahdentien liittymän lähellä alikulkuun katosta juuttunut random kuorma-auto (w t actual f), kivasti molemmista suunnista pimeän mutkan takana.



Pohjoisen puoleinen alikulku itä/länsi suunnassa Ruskeasuon varikon kohdalla

Kaks viikkoa sitte olen raportoinu saman tähän lankaan eli tulipa testattua sitte se ettei kukaan tee noille yhtään mitään jos ei ite soittele jonnekki kaupungille tai kirjottele twitteriin.

Haistakoon paska. En varmana rupee tekemään toisten töitä.

Finnoon liikenneympyrä samaa settiä, paitti sellasia sneaky 20cm kasoja ripoteltu

edit 20cm viittaa kasan korkeuteen ei leveyteen