"Parhaat" myynti-ilmoitukset

Naurattelee kans aina suomalaiset jossain etelässä shortseissa ja t-paidassa, kun paikallisilla vielä toppatakit niskassa.

Kävin viime marraskuussa Roomassa ja siellä oli mun mielestä ihan shortsikelit ja paikalliset veti tosiaan toppatakeissa.

Jalkajarrullinen fiksi

2 Likes

Kotkan Hovinsaaren pyöräkauppiaan ilmoitukset lähestyvät jo singulariteettia, jossa kauppiaan luoma rajallinen tekstimassa on tiivistynyt äärettömän pieneksi ilmoitukseksi, jonka tiheys on ääretön.

48!

4 Likes

Pelagio parhailla osilla. Todellinen legenda!

1 Like

Tämä taisi olla pöllitty joltain käyttäjältä täällä

E. Tämä kaiketi kyseessä : https://www.yksivaihde.net/t/p-varastettu-museokama-stava-n-kanssa-kasauskompurointia/48582 yksäri laitettu käyttäjälle myös

5 Likes

Mikäs toi juttu on, että pöllityistäkin pyöristä ilmoitetaan nykyään, että kuitit löytyy? Väärennetäänkö nykyään kuitteja vai onko se sitten myyntitilanteessa vaan, että “oho, eiku ei ollukaan”?

Samalla myyjällä power-keulainen Canyon

Hyvin muistettu! Näyttäis tosiaan olevan ihan samassa kondiksessakin ja samoilla osilla ku kesäkuussa:

1 Like

Tähän muuten, onkohan tää jotenkin yleisempi ilmiö kirjoittaa tarkoituksella pöllityn kaman myynti ilmoituksiin päivän selviä virheitä?

Silloin ne ei ainakaan jäisi alkuperäisten omistajien hakuvahteihin tms. Vai ajattelenko nyt liian monimutkaisesti, eikä tämä/nämä myyjä uuno/uunot oikeasti vaan osaa kirjoittaa pelago.

Aiemminkin olen ollut toisinaan ollut huomaavinani vastaavan tyyppisiä ”kirjoitusvirheitä”.

1 Like

Tosiaan mietitytti hiukan itseänikin että olisko nyysitty vehje, kun oli hinta aika huokea ja kuvaus hieman suspekti. Toivottavasti löytää kotiin tämä.

” Hyvin pidetty ja vasta huollettu Canyon”


1 Like

Lukko 95EUR, käytetty

Täälläkin kauppa käy.

siitä mäkipyörää

https://www.tori.fi/vi/118893458.htm

Tuo visuaalinen myyntityö puhuttelee tässä eniten. Tai ainakin herättää ajatuksia.

1 Like

Mihinköhän ne Shimanon polkimet on kiinnitetty :confused:


Pyörä 27,5" SUPREME Uusi maastopyörä myynissä. 207.

6 Likes

läskipyörää hyvällä hyötysuhteella.

https://www.tori.fi/vi/115607457.htm

Sieltä HUIPPU LAADUKAS vannesetti jos sattuu olemaan tarve eriparisille ja -värisille kiekoille siten, että edessä on vannejarru ja takana levyjarru. Kiinni huippulaafusta kielivät kasipakka ja dorkdisc.

3 Likes