"Parhaat" myynti-ilmoitukset

En halunnut spämmätä tätä gamagoolo-ketjuun eikä “Muualla myynnissä” tunnu myöskään oikealta paikalta tällaiselle hassuttelupostailulle, niin laitetaan nyt näille vertaismarkkinoinnin helmille oma ketju.

Tässä esim. on hoidettu oikeinkirjoituksen (kuinka vaikea on katsoa se oikea kirjoitusmuoto joko pyörästä tai myyntikuvasta?) ohella myös valokuvaaminen esimerkillisesti, koska kohtuullisen tarkan kuvan lisäksi ilmoitukseen on liitetty myös kuva siitä, miltä pyörä näyttää kun etsit sitä lauantai-aamuna klo 5:08 kontaten Iso-Robalta. Ja kuva, jossa on myös (oletettavasti) myyjän sormi.

Eli “myyvimmät” suoritukset tähän ketjuun (tai jos tämmönen jo jossain on, niin ketjua lukkoon).

1 Like

http://media.tori.net/image/medium/41/4108779314.jpg
Pitäskö soittaa onko tää ny Creaseny vai creasent merkkinen huippuyksilö, onkohan muuten kuvaajan omat jalat?

Meno aika vkloppu. Olispa aina vkloppu.

ihanaa ku rätzyki postaa välil jurrissa

<3

Teen varmaan hallaa lukijoiden käsitykselle musta, kun sanon, ettei sanaa “jurri” kyllä millään voi rehellisesti käyttää tän ketjun aloitusolosuhteista.

Mut jumalauta.

Eldorado, Pirkka, Rainbow, Kilimanjaro, mitä näitä nyt on.

Kilimanjaro Saada, seinään ajettu malli ehjän hinnalla!

Hyvä topsu, aina tuntuu pahalta hassutella tuolla muualla myynnissä -ketjussa :smiley: Tää on vähä ku löytöjä interwebeistä huumoriversio mut rajataan tää vaan fillareihin.

Tuttu ja turvallinen:
Poistohinta 650 euroa

Ja tietty:
Gresent

Sininen häränsarvi-fix vissiin myydään alle komponenttien arvon?

Munccis - 13:06, 28.7.2015 » Tuttu ja turvallinen: [Poistohinta 650 euroa](http://kevytpyora.fi/files/images/sininen_fix_haransarvi.jpg)
melko ns. härkänen bullis

Mun mielestä tuossa kevytpyörä.fi:ssä parasta on kumminkin se, miten sivusto skaalaa kaikki kuvat lyttyyn. On myyvän näköstä kyllä.

Tasaisen miehen Centurion.

Meneeköhän noita kevytpyöriä ihan kaupaksi asti?

Frankton - 13:39, 28.7.2015 » Meneeköhän noita kevytpyöriä ihan kaupaksi asti?
Päädyin joskus niiden nettisivulle ja sieltä sais uuden Trek Districtin halvemmalla ku tollasen oma tekemän erikoispyörän :D mut eihän se Trekki toki ole ihan yhtä värikäs ja erikois.

Eikä trekissä oo varmana osia yli TONNILLA!!!

Ostin joskus noilta Kombin. Myyjä väitti että jarruttaessa se, että polkimia pitää polkea jotain puoli kierrosta taakse on ominaisuus. Olin vaan et aijaa. Myöhemmin huolsin navan ite ja taivuttelin kynsiä ja kappas: ominaisuus oliki muuttunu viaks jonka sain korjattua.

Kevytpyörä - Ajan tasalla.

Osuva slogan kieltämättä.

mikkes - 17:58, 28.7.2015 » Kevytpyörä - Ajan tasalla. Osuva slogan kieltämättä.
Sieltä löytyi ehkä kaupungin ainoa (?) sopiva Maillardin vaparityökalu meikän Lolnagolle. Annoin femman lainaamisesta. Hieno kauppa.

Sori offtop.

saksallain standartti

Kyl tollasel etuuvantteelle saattais olla käyttöä. Kimpalla sais mollemat :slight_smile:

Toi luki- ja kirjotushäiriö on muuten ihan perseestä. Et tajua mitä muut on kirjottanu eikä muut tajua mitä yrität sanoo, vaikka toikin teksti on kirjottajalleen ihan selvää suomee.