"Parhaat" myynti-ilmoitukset

as in priced to go fuck yourself :pray:t4:

https://www.tori.fi/vi/106751834.htm

1 Like

Eikö kytkykaupat ole nykyään kielletty?

1 Like

Pyörän ja maton kohdalla patjanhävityshyvitys 20 ja hyllykön kohdalla vain 10. Jos taasen haluaa auttaa pelkästään patjan hävittämisessä, joutuu maksamaan euron.

Tukeva Kryptoniten lukko jotain 90-luvun mallia. Kaksi avainta sekä pidike mukaan. Sangan sisämitat leveys 10,5 cm ja suurin pituus 22,5 cm. Noudettavissa Helsingin Kalliosta. [40e]

40e 30 vuotta vanhasta lukosta, joka on vielä noita kuulakärkikynällä avattavia malleja. Original Keeperit on uutenakin halvempia

1 Like

saa myös vanteen ilmaiseksi jos haluaa, jossa on vedetty viilalla ilmaläpän ympäri sopimaan viimeistä pyörää. Toimii silti ihan normaalisti, jos ei ulkonäkö haittaa

https://www.tori.fi/vi/107808315.htm

Tuomitsematta kenenkään valintoja, eikö olis ollu vaan helpompi käydä ostamassa se Presta-venttiilinen sisuri :flushed:

10 Likes

Tai käyttää poraa ja suurentaa se reikä vaan just oikeen kokoiseksi…

Luulen että tässä on ollu ongelmana myös venttiilin pituuden riittämättömyys

1 Like

Viikonlopun etsin tuloksetta sisureita pitkällä venttiilillä. Harmi kun en älynnyt tuota vaihtoehtoa. Jos ei tuosta kerta ole kuin ulkonäköhaittaa.

3 Likes

Tarkoititko: Ilmaläpällä?

  • Asennuskaljaa ei voi nauttia liikaa
  • Asennuskaljaa voi nauttia liikaa
0 voters

Syvempää tekstianalyysiä tekemättä tulee mieleen aikanaan fillaritorilla maasturiosia kaupannut nimimerkki micdic jonka ilmoituksissa oli aina aika kryptinen, mutta tekeväinen meno. Taitaa parhaimmistoa löytyä tästäkin ketjusta.

Tori.fi :

Täysin hirveältä tyypiltä hyvin edullisesti saatu erään toisen muuten epäluotettavan henkilön mukaan 26 tuumainen hybridipolkupyörä.

Täysin rehelliseksi vakuuteltu fillari hyvin epärehellisen oloisen fillarin ensiksi talteen tilaa viemästä antaneen tyypin toimesta - vie tilaa ja kaipaa uusiosijoittamista muualle kuin Aminvastaisen salaliiton piiriin.

Salajuonen mukaisesti ensimmäinen epäilyttävä ostaja nimitteli fillaria rikkinäiseksi ja valitteli huollon hintaa pyytäessäni tästä vissiin puolen tonnin fillarista kuuttakymppiä, vissiin että josko antaisinkin sen ilmaiseksi? No Saatana vieköön tulinkin miettineeksi että tarttisin tästä satasen.

Nähdäkseni erinomaisessa kunnossa vaikka en näistä juuri tiedä tai millään itse oikeastaan ajelekaan. Vaan voi olla syötykin jo sellaisenaan tai milläänsäkään kun ovat kuulemma ne korkeammat olennot syöneet jo kaiken ja tämä niillä vissiin pitääkin? Siis enkelit. Syöneet jo kaiken. Ovatkohan. Siltäkin kyllä vaikuttaa. Noh. Saatanalla olisi tässä sinulle semisti kalllis fillari jeesaa-mua-hintaan tinkimisvaraa vissiin löytyen kaksikymppiä jos ei meinaa käydä kaupaksi. Kalliimmallahan sen voisi asiaa harrasteleva myydä vaan kannattaakohan. Sanoisin että joku siitä ehkä itselleen ostelisi asiallisen.

Salajuoni ottaa päähän ja turha soitellakaan enää sieltä Aminvastaisesta salaliitosta kai te edes tiedätte miten teitä täällä nimitelläänkin ties vaikka ja miksi - nii-in.

Kyllä toveri tiesi tämänkin tätäkin sanovat jo skitsofreniaksikin ja vaivaa muuten pirusti kuin itseänsäkään ei voisi sietääkään. Ehkä jääkin vaivaamaan muistot suakin liikaa jos ostat tästä järkijättöseltä hullulta Saatanalta fillarin. Saatana.

Salajuonen etuajattelu itsessään kuitenkaan ei sovi unohtaa itsensä takia takiansa totelleita salajuonensa kätyreitä itsejänsä vailla tokelmia itsejänsä. Eiköhän.

Hyvin epämääräinen myyjä kyseessä eikä tosiaankaan ole myöskään huolehtinut itsestään tämän erottuen silminnähtävästi vaatetusta myöten. Tuskin kaipaisit säkään näitä puheluita Aminvastaisesta salaliitosta toiset Saatanat vihjailevat että murhaa juonitaan hyvin ahkerasti. Joku salajuonen ulkopuolelta saisi ostaa semisti kalliin ehkä erinomaisen fillarin? Vissiin tämä on joo kunnossa sopii tulla tarkastamaan. Kun kerta hämärästi saatu ota sinä tosiaan poliisit mukaan jos tulet väittämään omaksesi niin poliisit ottavat ryöstöstä vastuun ja luovun asiassa suosiolla - eikös? No niin. Saatana.

Eli ehkä kaksikymmentäkuusituumainen sanotaanko väitetty hybridipolkupyöräksi, tiedä nyt tästä epämääräisellä tyypillä hallussa ja salajuonten vainot hänellä painavat niskoilla…

Hakekaapas enkelit se tonnilla pois?

Polkupyörä. Satasella. Sairasta oikeesti.
Eiköhän tämä ole jokin vitsi - niiltä?
Olkoonkin. Ehkä se siitä.

1 Like

Mitä?

6 Likes

Ite ostin eilen hybridipyörän 26" kiekoilla 80€ ja kaikki meni oikein hienosti.

[:] tervehdys [:]

Onko syytä huolestua?

https://m.tori.fi/vi/107988589.htm
Tässä siis vielä oikeasti linkki edelliseen postaukseeni liittyen. Sekoilin aiemman kanssa.

4 Likes

M-mitä?

https://www.tori.fi/uusimaa/Soittokello_108444808.htm?aw=1

Bokehista hintaa lisää…15€?