P: The Fifth Element

Yksivaihdehommat. Ne alkoi hiipumaan mulla jossain kohtaa vaiheittain, kun Krampus saapui aikoinaan taloon. Siitä mentiin sit todella syvään vaihteellisten pyörien suohon. Välissä tuli rakennettua Diamondback tartsipyöräksi, ikuisuusprojekti Croix de Fer joka päättyi onnellisesti Gevenallejen vihdoin saavuttua ja heti perään moderni maasturi 45650B.

Steamrollerinkin myin vielä lumien ollessa maassa, kun sekin tuntui olevan hieman kuin keittopyykätty villasukka. Resident Bikesin Evil on vielä seinällä. Helvetin pienihän sekin on mulle (52cm, tarjoa fyrkkaa/vaihtoa johonkin ~55-56cm), mutta jos joskus vielä pooloja tai jotain. Alkoi tuntua siltä, että kammottava aukirevitty aukko on jäänyt johonkin sielun syövereihin.

Tähän väliin vitusti henkistä pahoinvointia, myrskyisä ero, etääntymistä sosiaalisista kontakteista. Huhtikuun loppupuolella alkoi jo näyttää paremmalta ja valo paistoi muuallakin kuin personal computerin näyttöpäätteessä.

Aloin tekemään asioita ja innostuin esimerkiksi katsomaan futista EM-kisojen huumassa. Vittu kaikkee se keväällä rintaa polttava, karstainen ja pulputtava rakkaus teettää. Vaikka mä päätin jo etten mee enää niin syviin vesiin. Noh, niin mä sanoin kyl joskus rolleristakin. “Tätä en myy”. Turun skenelle kiitos tähän väliin. Ilman teitä en olisi jäänyt tälle kylälle. Loppuu se tunteilu, kovistu vittu.

Pieni accidentti pyörän kanssa kaatuessa kesän alussa johti kylkiluun katkeamiseen ja mojoviin ruhjeisiin. Ei tullu ajettua hetkeen. EM-kisojen finaalimatsia sivusilmällä seuraillessa katsahdin ebayn suuntaan tylsyyksissäni ja sain ajatuksen. “Kaikki varmaan kattoo kisoja, eikä ehdi nyt tsekkailla biddauksiaan. Oiskohan tääl jotain kivaa?”

Mielenkiintoinen runkosetti pisti silmään briteissä, joten myyjälle viestiä et onnistuuko toimitus tänne pohjolan perukoille. Onnistuu. Myyjä itki jotain, että “Se on sit tosi rumassa ja naarmuisessa kunnossa. Katso kuvat kunnolla”. Hah vittu, arpia tulee ja menee.

Tunti huutokauppaa jäljellä, yritän tehdä ekaa biddausta. Fuck it. Ei oo laitettu international shippingiä vaihtoehdoks.

“Viittiks lyödä ton shippausmahdollisuuden tännekkin auki”

“Ei pygee enää täs vaihees”

Mä päätin tossa kohtaa, että tästä ei jää mun runkosetin saanti kiinni. Tein feikkiosoitteen itselleni Dorsettiin, koska toi runkosetti on ollut mm. Charlie the Bikemongerin järkkäämässä Dorset 100 Gravel Dash skabassa ajossa. No sehän toimi.

Automaattibid päälle ja jännäämään. Futis ei jännittäny tos kohtaa tippaakaan, mutta kun puhelin pilpahti ja kertoi mun voittaneen runkosetin ohjainlaakerin ja stemin kanssa hintaan 47 GBP, aukaisin kuoharin.

Paypalin kautta maksoin vielä toimituskulut ja myyjä pisti pakettia tulemaan. Kävin lyhyellä kesälomareissulla Varsovassa ja kun tulin takaisin, niin koukkasin ostokseni kyytiin kotimatkalla. Varsovassa kävin leikkimässä pumptrackilla ja muistin taas kuinka kivaa sinkulalla on painella menemään. “Jotain tämmöstä urban cruiseria mä haluan siitä Genesiksestäkin sit”.

Putsasin ohjainlaakerin ja vaihdoin rasvat sinne, sekä pesin runkosetin. Tsekkasin yleisen kondiksen. Täähä on aivan hyvä. Planet-X:n superlight stemi mukana ja maalipinnassa on tosiaan naarmuja, sekä hieman chippailua maalissa. Ihassama.

Toka viikko arkea kahden viikon kesäloman jälkeen. Oli pakko alkaa taas tekee itseään onnelliseksi speksaamaan. Tänään oli tarkoitus ostaa yhdet käppäkiekot, mutta myyjää ei saa kiinni. Ehkä huomenna. UPS:n kuskin pitäis toimittaa tänään palikoita SSC:lta. Iltavuoroo tää viikko. Saakeli. Haen sit huomenna mestoilta aamusta, jos ei tänään kerkee ovikello soimaan.

Teen tästä hassuttelupyörän.

hassuttelupyörä pitää olla. full support valoisalle huomiselle ja hassulle pyörälle

hyvä lähtö

Aaah, upeaa ja kool stoori. Kohti aurinkoa vaan!

Tästäpä seurattaavaa ja teit hyvän päätöksen.

Meet suihkuun ja mitkä on todennäköisyydet, että UPS:n kuriiri soittaa just sillon ovikelloa?
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/13724683_596629177166616_2124495752_n.jpg?ig_cache_key=MTMxMjk0NzMzODc3NTc5NDA0Ng%3D%3D.2.l

Joku merinisäkäs kuvassa?

^^ :smiley:
violetti peukku!

Tästä tulee hyvä ja jännän värinen. Onko kiekko/rengastus osastolle mietyttynä jotain?

Käppäkiekot käytettynä oli alustava suunnitelma, jotta pääsee koeajamaan. Jarruiksi ylimääräisenä olevat BB7:skat. Odit gripeiksi ja takarattaaksi alkuun Shimanon 16T, eturatas on 32T.

Sitten kun tohon tulee parempien kiekkojen hankinta eteen, niin ostan leveäkantaisen takarattaan samalla.

Renkaita en ole vielä miettinyt, mutta konsultoin varmaan muna-Anttia, kun se on tommonen urbaanin räädistelyn erikoismies.

Barspinnauksen mahdollistavat jarrupiuhat!!!

tee tästä fixed gear hei

eiks Hookwormit olis kuitenkin oikein valinta kumeiksi jos vain mahtuvat (ja olihan toi 26")?

^^^ Toi tarttee laittaa harkintaan
^^ Seuraaviin kiekkoihin dingle+fix ois kova
^ Joo on #26eraintdead, hookwormit taitaa vaan painaa pirusti (26x2,5" fucking 1080g/pala!) ja olla jopa ehkä liian sileät kuvioltaan. Jos olis ollut joskus muinoin järkeä, niin olisin ostanut Foxcompin alelaarista kaikki Panaracer Rampaget pois. Helvetti, että on hyvä rengas ja tubeless-yhteensopivakin

On kyllä hieno väri, mut ajattelitko meneväsi suihkuun?

Oon tosi monesti miettinyt, että jos kerrankin rakentais pyörän vasta sitten kun kaikki osat on käsillä. Kertaakaan en ole malttanut odotella ja ottaa mitään helvetin sommitelmakuvia osista. Pakko on ollu päästä sotkemaan kädet ja niin kävi tälläkin kertaa.

UN-51 116mm keskiön kanssa naitin yhteen RPM:n kammet. Vaihtoehtoina olis ollut myös jotain bulkkishimanoa ja yhdet FSA:t. Noi näytti kivoimmilta, koska ne on omituisen vihreähköt joten olkoot ne. Renkaat varastin Diamondbackista, koska mun tarttee tehdä siihenkin kiekkoswappi, joten kerkeen huoltaa senkin tässä samalla vaivalla kun kasaan tätä proggista.

Polkimiksi pyörittelin taannoin ebaysta tilaamani geneeriset basecamp-flättipedaalit (bongasin vissiin tnts:n kommentin näistä ja hinta/laatu ok). Nopean päällä istuskelun perusteella tuntuis olevan aika jees. Släkimmän tuntuinen kuin kuvittelin.Violetti kova.

Nyt sulla on hyvää aikaa kannuttaa keula mustaksi :smiley:

Älä kannuta mitään. Lisää vaan tarroja, jos keulaan mahtuu.

Kylläpäs se nyt rakentuu!

Ai niin ja jos

Hachio - 11:35, 9.8.2016 » Teen tästä hassuttelupyörän.
niin mites tällaset hassuttelurenkaat sopis?

Sinkulointikitin tarttis ja jarruadapterit. Muuten alkaaki jo olee homma hallussa. Keulaa en kannuta.

Oon vähä miettiny et Maxxis DTH 26x2.35" skinwallina ois se juttu tähän pyörään.