P: Skream Magnum22

Nonii elikkäs. 9 vuotta idyllipyöräilyä takana, ja loppukesän NR:ien jälkeen innostuin ekaa kertaa kasaamaan alusta asti uusista osista uuden pyörän. Skreamin Magnum22 Jade


miellyttää silmää sen verran, että valikoitu lopulliseks. Vastoin kaikkia kuvia mitä oon ko. pyörästä nähny, lähen kromisilla osilla eteenpäi.

Alla osaluetteloo, inspiraatio tähän @pkuitune , budjetista vielä vähä jäljellä, stemmin ja sarvet myi @420_iiro_69 Pelotonin kirppikses kovaan hintaan, penkki ja kaffat vielä speksaamati. Kiekois vielä vähä pelivaraa, ehdotuksia otetaan vastaan. Paino nyte tiukka 6,4kg.

image

Runko lähtee tilaukseen alkuvuodesta, kammet ja keskiö pian haettu.

12 Likes

Rohkee aikanen projulanka. Laita tommonen nykyaikanen sisäleveydeltään vähän suurempi vanne, esim. RR 511 db, 25mm gator istuu siihen hyvin. Novatec/Formula jne kyllä maailman paras napa, mutta vähän tylsä valinta.

1 Like

Pyöriny luonnoksis jo pitkään, päätin jo vetästä liipasimesta. Edistymää sit ku edistyy, ja lähinnä ideoiden toivos laitoin. Esim. just noi Novatecit, kovasti oon yrittäny muitaki speksailla, mut ei vaan oo hyviä/budjettiin sopivia osunu silmään

Joo, on kyl rohkee alotus ku runkoakaan eio vielä tilattu.
Novatecit ja formulat just jees vaikkei ookaan hirveen hot. Seuraava varma valinta olis tietty miche.

1 Like

Eikös kannattas tilata jo ny? Mikäli siis 20 pinnan ale kiinnostaa.

Fxd Bln kautta saattaa tulla halvemmaks kun tulee Berliinistä. Skream taitaa lähettää rungot Hong Kongista niin tullit ja alv päälle.

Tota pyöritelly juu täsä kans, varmaan add to basket piakkoin jo

Ai helvettiläine, hyvä ku sanoit muute. Laskeskelin vaa rungon ja rahdin, pitääpä perehtyä

toivottavasti projekti toteutuu. aikoinaan itsekin pitkään skriimia fiilistelin, mutta pienihän se olis mulle kuitenki ollu.

3 Likes

Ryhmäpaineesta ja hyvästä alesta johtue

image

15 Likes

Rungossahan on jopa fiksusti rengastilaa mutta sit haarukassa tulee raja vastaan 28 mm kohdalla. A-C 370 rajoittaa mahdollisuuksia mutta ei kai ne kulmat ihan megana löystyisi vähän pidemmälläkään. Tosin ei kaikissa pyörissä tarvitsekaan järkevä rengaskoko olla. Mitähän tohon alkuperäiseen keulaan menis 584 mm vanteella?

Semmosen ehdotuksen heittäisin navoista että etu- ja takakiekko vois olla täysin samanlaiset, siis jotkut 100 mm leveät MTB-etunavat joille olis adapterit joko eteen tai taakse kiinnittämiseksi, takana tietenki 10-milliset spacerit molemmin puolin.

Sigumatskua

4 Likes

Lanka on nyt pakettiseuranta. Aattelin, et oisin saanu viikonloppuna lyyä jo kasaan, ku muut osat tulee tällä viikolla, mut runko perkele myöhästyy.

image

2 Likes

^^lol

Aika nopea tilanteen eskaloituminen

2 Likes

Hän on täällä tänään. (t)Alvi yllätti autoilijan, mut alen kans säästin vielä jotain verrattuna Euroopasta ostamiseen, ja rehdisti verot maksettu Suomeen. Kiekot enää ja pakettitoimitusseuranta loppuu

20 Likes

18 Likes

aijjjuma kun voikin nousta paljon hyviä fiiliksiä yhdestä kuvasta :full_moon_with_face: keep 'em coming

1 Like

Projekti paketissa!

Oppirahat näköjään jo käytännös maksettu, ku niin kivuttomasti meni koko prosessi. Ottaen huomioon, etten oo koskaan sahannu kaulaputkee, ja edellisen kerran ku kikkailin irtokuulakeskiön kans, se levis ku jokisen eväät. Nyte kerranki muisti keskittyä ja triplatarkistaa asiat ennen sohimista.

Magnum rullaa ku unelma, tarvii enää 4kk ootella ajokelejä. AMAn aattelin tehä keväällä paremmas valos.

Kiitos seurannasta, tää oliki nopeempi kokonaisuus, ku alunperin aattelin.

27 Likes

Downer eturatas, downer spacerit ja kiekot aika tylsät.

Onks pablolla kaikki hyvin?

9 Likes