P: kesä Masi

En oo enää aikoihin täällä enää pyöriny, enkä aio tehdä säännöllisesti sitä jatkossakaan mut tässä on nyt yks hyvä syy poiketa.

3 Likes

Pulveri?! Jumalauta. On kyllä tultu pitkälle niistä ajoista kun hain Tattarisuolta Kayapoon ”hopean” värisen pulverin.

7 Likes

On varmasti hinnassakin :joy:

1 Like

Ite harkinnu kans rungon maalauttamista tuolla ja kuvien perusteella täytyy ottaa puhelinta käteen :+1:

Upeeta työtä! Saako kysyä mitä tämä lysti maksoi?

100€ olis ollut yksivärinen perusvärillä, 180€ yksivärinen candy ja 250€ sitten tämä tuplaväri candy. Ymmärtääkseni hinta sisältää maalinpoiston, puhalluksen yms mitä preppiä nyt tarviikaan. Tässäkin oli hieman varastoinnista johtuvia ruosteen alkuja jotka puhallettiin pois, ja toki rasvanpoistot, suojaukset yms joutuu tehdä vaikka olis millanen aihio ja kaikki kuuluu hintaan.

10 Likes

Kai tossa on lakkakin päällä?

Oon ollu siinä uskossa että pulverimaali kestää ilmankin, eikä tuo candy tarvi lakkaa ulkonäönkään puolesta kun ylin kerros on jo muutenkin läpinäkyvää matskua. Ihan näyttää lakatulta, mutta tietääkseni ei ole.

3 Likes

Upeen näköistä

Kuinka paksu toi kerros/noi kerrokset on? Pystyisitkö ottaan vielä lähiksen niistä keskiön päällä olevista Masi-teksteistä vaikka?

Siis tää:

Joo voin kuvata noi huomenna. Sen verran paksu maali on, että viilaamaan joutuu paikoittain riippuen toleransseista. Esim M5 pultit menee noista jarrujen IS mounteista rungossa läpi, mutta haarukassa ei mennyt. Taka-akselin dropoutteja joutui kans vähän viilaamaan kun ei holkeilla varustettu akseli sopinut paikalleen. Ja downtube shifterin bossi piti viilata myös.
Paksuudesta huolimatta kaikki detailit, hitsisaumat yms näkyy selkeesti läpi tuola maalin alla, esim tossa etuhaarukan kuvassa tuo sauma. Vaikuttaa siltä että toi “pohjamaali” on ohut mutta sitten toi läpinäkyvä taikina on paksu.

3 Likes




29 Likes

Wau. Uskomattoman hyvää jälkee kyl. Kasauskin vaikuttaa etenevän hyvällä menolla.

Mmmmmmmmm aaaah

Todella hyvä!

Hyvä meno kyllä! Omassa CXGR:ssä oli pohjamaalit, joten en alkanut sen enempää säätämään, vaan kalikat kiinni ja menoksi - onhan tämä roimasti kauniimpi vaihtoehto :smiley:

Kiitos kiitos! Kasaus etenee joo, tosin joutuu vähän pitämään taukoa kun oikean värisiä headsetin spacereita ja ohjaustangon shimmejä ei löydy käsivarastosta. :slight_smile:

Ohjainlaakerin crown racen ja keulan kanssa kävin paikallisessa, isot kiitokset Vladille sen pika-asennuksesta!

https://www.cycli.fi

Tää lanka alkaa haiskahtaa “kaupalliselta yhteistyöltä”.

2 Likes

:joy: Laakerin asennus oli ilmainen, mainos tuli pyytämättä.
Kannustan tukemaan yritystä joka tukee pieniä avuttomia harrastajia tällaisella työpanoksella. :slight_smile:

PS: Yhteistyöhakemukset voi laittaa yksityisviestillä, pyörässä ja Volvon kyljessä on vielä rutkasti tyhjää mainostilaa.

2 Likes

Tehdään niin että et laita enää puljujen nettiosoitteita JA lähetät ton runkosetin kilkkeineen mulla (osoite tulee yksärillä) niin voidaan sopia että tää oli tässä enkä eskaloi asiaa eteenpäin. Mielestäni tarjous on reilu.

5 Likes