P: kesä Masi

Siinä se nyt on, kyllä sieltä CNC:ltä vaan kalut toimitettiin. Eli tämä Masi. Keulaksi valikoitui tämmöinen, ilman sen syvällisempää speksaamista. Vähän kaivelin laatikoista pultteja kierteiden suojaksi maalaria ajatellen, mutta pitää soitella huomenna millaiset suojaukset haluaa vai laittaako ite.

Ihan hieman piti osasia sommitella kyytiin ja fiilistellä. Tosin vähän spaceria tulee kyllä kans headsetin päälle, ja tankoja on useampi vaihtoehto kokeiltavana. Noin matalalle en taivu. Toivottavasti nuo kammet mahtuu pyörimään. 109,5mm BB5500 tilasin keskiöksi, kammet on 2x malliset FC7700. 118mm keskiötäkin saa joka on 3x kammille tarkoitettu, mutta onko semmoinen symmetrinen, molemmilta puolin leveämpi? Vai onko 3x kampien vasen onales eri muotoinen?

9 Likes

Jo top tube ei slouppais niin olisin ostanu jo aikapäivää sitte! Mikä väri tulossa.

Keltanen varmaankin… pitää miettiä vielä :slight_smile:
Ite tykkään kun vähän slouppaa. Tosta tulee vähä pompino mieleen varsinki nyt kun on vielä maalaamatta. Rengastilaa on valtavasti, mut silti ei jotenkin näytä ihan pahalta noi ohuemmatkaan.

2 Likes

kiva autoprojulanka, harmillisesti joku pyöränrunko edessä toki :confused:

3 Likes

Seurantaan! :star_struck:

Jep kyllä se CNC on ihan asia puoti vaikka näin maksurajapintojen, kuriiripalvelun järjestelmäintegraatioiden ja muiden krumeluurien aikana hieman vanhanaikaiselta ens alkuun vaikuttaa!

Ootko muuten sama Divi jolta ostin fillaritorilla tän dirttipyörän muutama vuosi sitten :cowboy_hat_face: AMA: Octane One Zircus - #12 by happo-orgiat

Hemmetin hyvä pyärä, kiitos vielä!

Masi rojekti kiinnostaa, kattelin noita vähän itsekin joku aika sitten, kun ei ole tosiaan hinnalla pilattu, mut 60 cm vähän turhan iso itelle

Joo sama… kultaosat on vieläkin kova juttu. :joy: oli kyllä mieleisin drittipyörä mitä itse olen omistanut, ikävä tullut monesti!

Autoprojektista löytyy instagramissa vähän jotain.

Masista soittelin maalarille. Satasen meinasi pulverimaalauksen hinnaksi perusvärillä, näkemättä rungon kuntoa. Vähän on hinnat nousseet mutta näin oletinkin. Candy värille tulisi enemmän hintaa, noin 180e koska vaatii useamman kerroksen eri pulvereita. Täytyy paikanpäällä tuumata näytteiden perusteella sitten mikä miellyttää.

1 Like

Hyvän hyvä

5 Likes

Perinteisesti triplakampien keskiöt ovat (yleensä) epäsymmetrisiä juu.

1 Like


:shushing_face: Keltaiset vaihtoehdot ei ollukkaan ihan yhtä nättejä

5 Likes

Yleisön mielipide kiinnosta kuitenkin, eli:

  • Candy Orange
  • Lollipop Red

0 voters

1 Like

Tää oli kyllä hauska, tasaväkinen vääntö… Ilokseni voin kuitenkin todeta että kaikki voittaa !

https://www.pulverfix.fi/

42 Likes

En oo enää aikoihin täällä enää pyöriny, enkä aio tehdä säännöllisesti sitä jatkossakaan mut tässä on nyt yks hyvä syy poiketa.

3 Likes

Pulveri?! Jumalauta. On kyllä tultu pitkälle niistä ajoista kun hain Tattarisuolta Kayapoon ”hopean” värisen pulverin.

6 Likes

On varmasti hinnassakin :joy:

1 Like

Jumalauta nyt on kunnollista/proper :star_struck:

Ite harkinnu kans rungon maalauttamista tuolla ja kuvien perusteella täytyy ottaa puhelinta käteen :+1:

Upeeta työtä! Saako kysyä mitä tämä lysti maksoi?

100€ olis ollut yksivärinen perusvärillä, 180€ yksivärinen candy ja 250€ sitten tämä tuplaväri candy. Ymmärtääkseni hinta sisältää maalinpoiston, puhalluksen yms mitä preppiä nyt tarviikaan. Tässäkin oli hieman varastoinnista johtuvia ruosteen alkuja jotka puhallettiin pois, ja toki rasvanpoistot, suojaukset yms joutuu tehdä vaikka olis millanen aihio ja kaikki kuuluu hintaan.

9 Likes

Kai tossa on lakkakin päällä?