P: Hardrock

Trekin lommo viistoputkessa ei ole kyllä edennyt mihinkään suuntaan, mutta pieni pelko selkäpiissä sai hankkimaan tilalle uuden rungon. Vähän low-endiä mutta ehkä tästä tulee asiallinen arkipyörä.

Vauvaperheessä vapaa-aika on kortilla ja aikani sainkin odotella että ehtii vaihtohommiin. Spessusta puuttui keskiö ja ajattelin että sehän siirtyy Trekistä verrattain helposti. Siellä oli smoothi UN-51.

Joka osoittautui mitä todennäköisimmin 73-milliseksi, säädettävä kuppi on aika paljon enemmän ulkona kuin mitä se Trekissä jäi. Kuolemanpelko jatkukoon, tai sit spaceria, tai 68mm keskiö…

Noh, koska aikaa on vähän, niin se kannattaa käyttää todella typerästi. Olen aina haaveillut ysärimaasturista dropilla ja nyt kun homma oli ns. levällään niin miksei sitten kokeilisi. Kasi-campat vielä kaiken typeryyden huipentumaksi.

Aikamoinen viritys ja todella karsea ohjaus, minkä tietysti kaikki pitkää droppia ysärimaasturiin kokeilleet tietää. Ratkaisu lienee vieläkin sojottavampi ja lyhyempi stemmi, tai sitten vain hyväksyä asia ja laittaa suora tai backsweep stonga. Periaatteessa suora vaakaputki ja tuumainen quill-maailma kehottaisi kokeilemaan jotain lyhyttä 90-asteista quillia mutta en tiedä jaksanko. Tähän ois ahead-adapteri myös mikä helpottaisi elämää mutta olen periaatteessa vastaan.

Koska rikoin nyt toimivan pyörän niin houkutus laittaa se äkkiä kuntoon toimiviksi todetuilla osilla on iso, mutta ultraromanttiset syyssuunnitelmat elävät vielä, joten ohjaamopulmia saa ratkoa kanssani täällä tai yksityisviesteissä. Hard rock hallelujah.

12 Likes