P: Favorit

http://kuva.termiitti.com/image/324.jpg

Varsin näppärä paketti!

Rähee ollakseen Favorit.

On todellakin hieno Favorit. Mullakin on ollut joskus Favorit. Sain sen perintönä, mutta joku mulkku sen sitten varasti.

No, okei. Pistetään se proosallisempi kuva sitten vielä, ettette oo niin kateellisia.

http://kuva.termiitti.com/image/323.jpg

Talvimoodi.

Tuo on aika kaunis.

ei tuota voi olla diggailematta. green_thumbsup.gif

Mahtuuko renkaat pyörimään noissa lokareissa? Tai siis mahtuuko renkaat ja LUMI pyörimään? Näyttää et keräis lunta tukkimaan.
Mut rehellinen konversio, oli sitä lunta lokareissa tai ei!

donM - 16:35, 16.1.2010 » Mahtuuko renkaat pyörimään noissa lokareissa? Tai siis mahtuuko renkaat ja LUMI pyörimään? Näyttää et keräis lunta tukkimaan. Mut rehellinen konversio, oli sitä lunta lokareissa tai ei!
Ei oo tullut ajettua vielä niin paljon, että osais sanoa. Sisältä kun sen talutti pihalle, niin lämpimät kumit keräs aika paljon lunta mukaan, mutta ajaessa ei mennyt tukkoon. Suojasäällä voi sit olla ankeempaa.

Tyylikäs on.

Kuinkas paksu satulatolppa tuohon menee? Itselläni on samanlainen työn alla. Mukana tulleen tolpan (alkuperäinen?) leiman mukaan halkaisija olisi 26.2mm. Tuo tolppa on kuitenkin hiukan lyhyt, lieneekö katkaistu joskus. Ostin enempiä mittailuja suorittamatta uuden 26.2mm tolpan, mutta eihän se pentele siihen mene. Halpaan ja paskaan tönäriini en luota.

Tossa punasessa on periaatteessa 26 millinen tolppa. Tosin tolppaa on hiukan hiekkapaperoitu ja satulaputken sisäpinnasta vähän jotain krämmäleitä viilailtu, jotta sen saisi nätisti sopimaan.

Toiseen Favoritiin hommasin suosiolla wiggleltä 25.8 tolpan.

Jo on ajettavan näköinen pyörä. Mikäs keula tuossa on, tuumainen aheadko?

AMA-lanka kun on kyseessä, niin saisiko tähän palikoista listaa?

Keula on Paul Milnes Cyclesin tuumainen ahead-keula. Kammet on One23:t, Stemmi Pro:n, kahvat tektron 340:set, tanko Syntace, tolppa 25,8 millinen BBB ja sträpit KRNKYn. Haarukanpäät ja takajarrusilta ovat ChopperOllin muokkaamat.

https://lh4.googleusercontent.com/-wngsm7YfxzE/Ucr8PBS5HII/AAAAAAAAA3I/w1OL9PJ56Dk/s1024/Favorit_06_13.jpg

Vaihdoin jarrua.

Syksy muuttaa linnut

Kelasin 650b-konversioo tästä. Mitä sanoo yhteisö?

kannatan. itsellä ajossa 650b konversio. erittäin toimiva yhtälö.