P: Alumiinia Ameriikoista (Fallen Angel)

Minulla on jonkinasteinen viehtymys yhdysvaltalaisiin palparunkoihin. Cannondale ihastuttaa yhä. Joskus voitin eBay-huudon Cinelli Mash -protosta, mutta se homma meni ja kusahti reisille lopulta aivan huolella. Myyjällä palo hermo minuun ja miulla palo hermo siihen. Osto ei ikinä aktualisoitunut. Tämän lisäksi olen aina sillon tällön ostatellut negiksen ja muiden LOWejä toistaiseksi siinä kuitenkaan onnistumatta.

Mutta nyt onnisti! Melkein…

Voitin pari viikkoa sitten eBay-huudon LOWista. Melko kallis runkosetti sieltä lopulta tuli kaverin kyydillä Helsinkiin, mutta ajattelin paketissa olleen silti riittävästi vastinetta rahoille. Enven ratakeula (!) ja länsirannalla käsin liitetyt putket kiinnosti. Miksi ei? Möin Vigon pois, sillä niitähän saa kaupasta ja päätin matkata vuoteen 2011 milloin slouppi eteenpäin oli vielä kova juttu.

Täältä te ehkä pääsette ihmettelemään rungosta maksamaani hintaa ja kuvausta tuotteesta.

Kuvaustekstissä kerrottiin mm. seuraavaa:

Frame is straight and true, recently overhauled by my local bike shop.

It has chips in paint, it has one dent (pictured), albeit hardly visible, it has been to places and remembers them.

Paketista paljastui mielestäni normidenttiä hieman näyttävämpi yllätys:

https://farm8.staticflickr.com/7698/16773892913_7ddd56ed3d_c.jpg

Kertokaa viisammat, että a) kuolenko, jos ajan ja b) teinkö nyt silleen tyhmästi, että ostin tälläsen rungon?

Iltapuhteeksenne voitte myös verrata yllä kuvattua denttiä myyjän kuvaukseen dentistä. Kuinka monta yhtäläisyyttä kuvista löytyy? Onko nyt totuutta vääristelty vai eikö ole? Olenko itkupilli?

ps. Rungon Briteistä Suomeen kiikuttanut kaveri on aika pellepeloton. Alta näette kuvan ehkä kätevimmästä pyöränkuljetuslaatikosta.

https://farm9.staticflickr.com/8735/16694556203_d536dfa5e2_c.jpg

En oikein osaa olla tästä nyt mitään mieltä. Toki vähän harmittaa, mutta toisaalta tämä ei sotke pyöräilyä, niin asia ei ole välitön.

Osiksi olen ajatellut laittaa Omniumit 44rn 47t:llä. Ohjaamoon Thomsonia ja hiilarikeppiä. Istuimena Spessu, mutta tolppa tuntematon. Kiekkoina joko katuja nähneet pultti/fixed -jyrät tai sitten Mackit kunhan lipuvat Suomeen. Katu rata.

katu radoilla on pysyttävä

kovaa ajoa ja täts it

e. ainii mikä koko koska dibsit kiinnostaa

P-2 - 23:26, 6.5.2015 » kovaa ajoa ja täts it
Tää.

Mulla tuosta vähän pienempi dentti nb cc pyörässä. Ei vaikuta ajoon

Tämä on about kokoa 56.

Jos haluat olla hankala joka voi kannattaa jos tarpeeksi ottaa päähän niin kuvat messiin ja pyydät osan rahoista takaisin. Ehkä saat ehkä et.

Mittaa toki onko runko suora, vinous harmittaisi enemmän.

Ei tuo vaikuta minustakaan kovin pahalta, ajoon vaan.

Dentti on kieltämättä aika kaunistelevasti kuvattu myyntikuvassa, mutta dingi ei nyt ole kuitenkaan iso vaikutus on enemmän esteettinen ja psykologinen. Pisaraprofiilin yläpuolella dentti tuskin lähtee tuosta murtumaan, mutta rungon suoruuden tarkastamisen suhteen Welho on oikeassa. Jos tuo tuosta lähtee hapertumaan, aina meillä on Tvrkv.

Kannattaa kysyä fyrkkaa osa takaisin, jos saat niin speksaa jotain lisäkivaa, jos et niin aja tyytyväisenä. Jos oikein häiritsee niin poista lommosta maalit, tsekkaa, ettei ole murtumia, ja maalaa uusiksi ja kittaa vaikka monttu umpeen samalla. Tollanen hopea on varmaan suht helppo paikkamaalata

Tässähän ei ole maalia vaan lakka alumiinin päällä.

En usko et lommo vaikuttaa muutenku jos siitä kantaa huolta.

maksoit mielestäsi liikaa suhteessa kuntoon? voi voi.

negaatio - 0:02, 7.5.2015 » En usko et lommo vaikuttaa muutenku jos siitä kantaa huolta.
Viisaita sanoja filosofin suusta. Eli tämä.

Ei muuta kuin jumalvauhtia Erikille, olkoon voima ja rauha kanssasi.

ite en ois huolissani tosta. hyvä ostos!

pikkuratas - 23:19, 21.10.2014 »
rälläkkää nyt perkele.
rälläkkää nyt perkele.
rälläkkää nyt perkele.
rälläkkää nyt perkele.
rälläkkää nyt perkele.
rälläkkää nyt perkele.

tuossa kohtaa pyörissä on sielu ja tästä se on karannu ulos

ei huolta mutta rahaa olisin vailla

Juttuhan on sillai, ettei toi käytännössä haitta ole.

Myyjä on kuitenkin päivänselvästi kaunistellut asiaa sekä kuvissa että sanoissa. Vitun valehteleva kusipää suoraan sanottuna, ja ihan periaatesyistä asiaa ei kantsi jättää sikseen. Ei Ebayssakaan voi olla ihan miten vaan.

“hardly visible”

Ja paskan saatanan marjat.

Jonkun se piti sanoa.

^+1

Jos olisi omalle kohdalle osunut niin tuskin kuitenkaan jaksaisin valittaa. Mä oonkin ihan liian kiltti.

Ite sanoisin:

Sit ajaisin ja toivoisin parasta.

Mä lopetin tän huutamisen, kun luin et tän myynnin takana saattaa olla Lontoon foorumilta tutuksi tullut nimimerkki 1000archangels. Kyseinen heebo ilmeisesti katosi foorumilta pari vuotta sitten vedätettyä jotain kaupoissa.

Vaatisin kyllä hyvitystä.

Jos ei jotain vapaaehtosesti hyvitä, nii oon valmis lähtemään muilutusmatkalle.

Hardly visible my ass. Onhan tuo ihan oikea klommo. Toki jos ei tosiaan vaikuta pyörän ajo-ominaisuuksiin eikä lähde tuosta etenemään niin…ja jos vielä voit elää sen kanssa. Mutta itse ainakin lähettäisin jotain vittuiluviestiä, että onko myyjällä huono näkö- sekä tuntoaisti tjms. Yleensä omalla kohdalla tollaset on harmittanu JA jos olen jotain dingistä pyörää myynyt, olen pyrkinyt ottamaan mahdollisimman havainnollistavat kuvat, että harmitusta ei pääsisi syntymään. Laita vaikka joku suora viivain tohon putken päälle, ja ota vaikka kuva, että “Is this hardly visible for you and from what distance?”. Voisit saada tosiaan pientä kompensaatiota, toki mitä epäilen jos henkilöllä on viilaamisesta taustaa kuten TBU tuossa spekuloi.