Oulun kuvarastit

Ryöstöviljellään fillarilehden foorumilta ainakin Turussa ja Tampereella ryöstettyä ideaa näin kesän kunniaksi ja laitetaan palstalle tälläinen topicci pystyyn.

Eli:

  • Ensimmäinen ottaa jostain suhteellisen helposti tunnistettavasta kohteesta kuvan, jossa myös pyörä näkyy, ja laittaa tänne foorumille.
  • Seuraava innokas käy samassa paikassa ja todistaa paikallakäynnin ottamalla oman kuvan (samasta paikasta) jossa pyörä taas näkyy. Kuva laitetaan foorumille jos ei kukaan muu ehdi ensin. Kuvan yhteyteen laitetaan karttalinkki.
  • Sen jälkeen on oikeutettu laittamaan uuden kuvan seuraavasta paikasta, mieluiten aika nopealla aikataululla. Ja kuvatarina jatkuu…
  • Aluerajauksena vaikka 30km linnuntietä Rotuaarin pallolta. Koitetaan olla keskimäärin urbaanissa ympäristössä, mutta tunnetuilta maastopätkiltä ja ihmepaikoistakin saa kuvia toki laittaa.
  • Kuvien täytyy olla tuoreita. Ei siis vanhoja kuvia arkistosta. Jos ei tunnu vastakaikua tulevan sopivassa ajassa, niin voi paljastaa paikan ja nokittaa itseään toisella kuvalla.
  • Se joka ensimmäisenä laittaa kuvan esille tähän threadiin, saa jatkaa. Eli ei mitään “Löysin tän jo, kuva tulee huomenna” ilmoituksia.

Tässä aloituksena tuo eilinen kuvatukseni vääriltä poluilta:

EDIT: Sääntöihin lisätty toivottu pykälä eli kuva määrää ja vähän b:tä. Varaan oikeuden muuttaa tämän ketjun sääntöjä, jos alkaa mennä töhöilyksi :smiley:

Löydetty. Postaamma kohta uuden.

Rokkenrol.


Tuossa noin.

Uusi kuva:

Edit: Jaa, kuva ehdittiin varata ensin. Tarkennetaanpa sääntöjä tällasen varalta.

Laitetaan mun ku olin (tai siis oltiin Pasin kanssa) ekana ja viivästys johtui vaan siitä etten saanu flickristä kaivettua embedkoodia puhelimella, seliseli.

Mutta voin käydä vaikka kuvaamassa oman pyörän tuolla sun mestoilla vielä niin tulee ikäänkuin tuplana oikeutus :smiley:

image.jpeg

Pasipasi siis laittaa seuraavan kuvan, jos tämä passaa?

Juu, ihan miten päin vain. Oli niin mahtava fiilistelylenkki joka tapauksessa :slight_smile:

http://haapakorva.com/kuva/20110711polkuweb.jpg
Tuola

http://haapakorva.com/kuva/20110711uus2web.jpg


Tuossa.

Uusi:

Jahas, mihinkä minä lie sitten lasten kanssa iltapäiväkärryttelyille suunnistaisin :wink:

Liikkuuko tuo saari taustalla noiden propelien voimalla, kun tänään se on paljon lähempänä laituria kuin eilen?

Hauska idea ja hienoja kuvia. Milloin Stadin suunnalla…?

^^ koska polttoväli

Laittakaas Hellsingissäki alulle ennenku saavun kesälaitumilta.

Toi uus on nyt mulle liian vaikea.

Tähän threadiin pitää selvästi laittaa joku raja, esim. ei kiinteäobjektiivisille, ei kamerakännyköille eikä minkäänlaiselle kamera+objektiiviyhdistelmälle, joka painaa alle kilon. Muuten Pekka ehtii kaikkialle ensin.

Hehee, mietin tuossa joku aika sitten samaa. Päivän polttava kysymys kuuluu Jaksaisiko käydä junnujen kanssa tuolla pyöräkärrylenkuralla :wink:

Eihän näihin muutenkaan oo itellä mitään saumaa konttorilta koneen äärestä ehtiä vaikka tietäski mestat.

Palkkikamerapakko, laakafilmille.

Ja eikö sitä ny lounaalla ehdi polkaista. Tai illemmalla sitten.

Skannatusta pimiömustavalkovedoksesta plussaa.

Lounastauot, mitä ne on:) Jos tästä pikkuhiljaa joutais kotia kohti.

normaali - 15:03, 11.7.2011 » Tähän threadiin pitää selvästi laittaa joku raja, esim. ei kiinteäobjektiivisille, ei kamerakännyköille eikä minkäänlaiselle kamera+objektiiviyhdistelmälle, joka painaa alle kilon. Muuten Pekka ehtii kaikkialle ensin.
Kun nyt kerran noin suoraan käskit, niin pakkohan se oli: http://pxx.fi/6.jpg Mun kamera on painavampi ku sun isäs!

Edasin hieman sääntöjä yleisön pyynnöstä. Lukekaas ajatuksella ja jos ahistaa, niin viestiä tähän suuntaan ja reagoin tai en :wink: