O: häkkipolkimet

Kun nyt kakkospyörää on rakentamassa niin kai sellaset pitää siihen laittaa. Häkit ja remmit on jo.

Tää on vähän pervoa, mut haluutko ostaa ne omasi takas samalla hinnalla? Ajattelin tilata toisenmoiset.

Mulla olis yhdet bilteman mustat wellgot jos kiinnostaa. Kaks siiderii, ja sillä lähtee. Hinnan perustelen sillä, että ne on käytännössä ajamattomat.

Haha, niissä AR-2:ssa on joku kirous. Älä nyt sano että ajattelit tilata GR-9:t? Sellasia mä oon vähän katellut… Ei kellään ois ylimääräsiä? :wink:

GR-9:t oli mielessä joo. Alunperinkään ei AR-2:ia ollut tarkoitus hommata, mut GR-9:t pääs Beniltä loppumaan just tilauspäivänä keväällä. Onneks sain naksunnan vaseliinilla pois tuosta sinulta hommatusta. Alko krapulalenkillä jo hermo menemään.

hei pojat, mulla on täällä ylimääräiset MKS Sylvan Litet avaamattomassa pussissa enkä tarvi niitä itse.

kiinnostaako? pari kybää voisin näistä ottaa.

Ja jos ei niin meitsi vois olla kiinnostunut jussin polkimista. Saaks noihin tuplaremmit siististi, ar-kakkosiin ei oikein mee?

Ai ne naksu, hö. No, mä voin ottaa ne takas, näyttää jotenkin paremmilta ku noi Sylvan Litet. Jos oot keskareissa klo 20 jälkeen ni siel.

Mut jos joku tekee tilausta Ben’siin taas tässä jossain vaiheessa ni voisin ottaa yhet GR-9:t kokeiluun…

mun täytyy tsekata ne mun Sylvan litet, en ole varma miten tuplaremmit istuu miihin. voin ottaa ne mukaan keskiviikkona jos joku haluaa niitä katsastaa, mutta oot tietenkin Pauli jonossa ekana tällä hetkellä.

tya - 2 days ago » Ai ne naksu, hö. No, mä voin ottaa ne takas, näyttää jotenkin paremmilta ku noi Sylvan Litet. Jos oot keskareissa klo 20 jälkeen ni siel. Mut jos joku tekee tilausta Ben'siin taas tässä jossain vaiheessa ni voisin ottaa yhet GR-9:t kokeiluun...
Sori, mulla oli menny tämä ihan ohi. Nyt tilanne on nimittäin se, että en noita voikaan myydä takaisin vaan pitäis ennemminkin tilata lisää polkimia. Pannaanko Benkulta gr-9:iä, nahkaremmejä jne tulemaan?

Jos tulee kimppatilaus, niin mulle sylvan trackit, ja m-koon häkit kaveriksi. Remmit löytyy. Värillä ei väliä.

Eipä mitään. Mulle GR-9:t ja L-häkit sit Benkusta jos joku tilaa. Tuplaremmejä ei taida saada. :frowning: On muuten M-häkitkin sold out, kalle…

mul on ehkä gr ysit jossain… pitää penkoa.

tuplaremmit saa kiinni kun kiinnittää häkit pidemmillä ruuveilla niiden välistä. paitsi et taisitkin tarkoittaa ettei tuplasträppejä ole saatavana…

Kimppatilaukseen jos pääsis mukaan niin voisin kans tommoset GR-9:t ottaa L-koon nahkahärpäkehäkkien ja halvimpien remmien kanssa? Mihin maksan?

Sylvan Liteihin saa samalla tavalla tuplaremmit kiinni ihan samalla tavalla kuin gr-yseihin eli kun vaan kipasee hakemassa rautakaupasta vähän pitemmän ruuvit.

No sit mä voisin ne lunastaa.

Mahtuuko reppuun, vois huomenna törmätä jossain ja vaihtaa omistajaa. Tai sit lauantaina lähiössä jos oot tulossa.

Tämmöisen ostoskorin kasailin näiden kommenttien pohjalta:

Tulis siis maksamaan about 40e/lärvi, mut laskisin tarkat osuudet sit kuitenkin. Onko kumiluodin tarjontaa kukaan tsekannu?

Mä päivällä kävin tarkistamassa kumpparin häkkipoljin-tilanteen, ja siellä oli jotain dimensionin poljinta anodisoituna. Kahtellaan vielä tovi, jos ei ole kauhea kiire?

Mitä hintaa ja väriä niitä oli? Mut kattellaan vaan, ei oo akuuttitarve päällä. Mut jos jollain on, niin järjestely vastuun saa ottaa ja minä oon mukana gr9:t + teräshäkit + remmit -setillä.

En mä hintoja tajunnut kysellä, kun mä hiplasin vain niitä über-korkealaippaisia velocityjä. On muuten hienot. Ja mä menin katselemaan vaan deep v:tä taakse…pirulauta, pitääkö tässä sijoittaakin.

Ne polkimet vaikuttaa kyllä ihan ok, mitä mä niitä pikkasen hipelöin.