Nordic Gravel Series 2020

Nordic Gravel Series 2020 - Calendar

June 13th - Strömfors Delta Gravel
July 4th - Gravel Insomnia Iso-Syöte
July 18th - Arctic Grind Saariselkä
August 8th - Fiskars Gravel Grinder
August 23rd - Dirty Sipoo
September 26th - Falling Leaves Lahti

NGS<

Fiskarssiin jo ilmottauduttu. Oli niin hyvä tapahtuma viime vuonna.
Katsoo sit myöhemmin miten muut sopii kalenteriin.

Jukksd - 20:16, 24.2.2020 » Oli niin hyvä tapahtuma viime vuonna.
Tästä erittäin samaa mieltä.

Saisko Matti tohon ekan viestin listaukseen tapahtumien perään maininnan siitä, että onko kyseessä kisa vai yhteislenkkityyppinen tapahtuma?

Puhutaan tapahtumista miellummin kuin kisoista. Jos sieltä joku kilpakumppanin löytää tai haluaa kovaa ajaa, niin kaikin mokomin. Tiet ovat kuitenkin yleisessä käytössä. GPX-laite tarvitaan, Fiskarsissa ja Sipoossa osittain merkityt reitit. Viime vuonna Iso-Syötteellä oli ongelmia tienkäyttölupien kanssa ja siksi siellä päädyttiin lähtemään yhteislenkille.

Tänks. Ajetaanko Fiskarsissa kuitenkin edelleen numerolappujen kanssa ja ajanotolla?

Fiskarsissa sekä ajanotto että numerot.

Tänään ennättää vielä ilmoittautua Delta Graveliin. Säät kohdillaan.

Tärkeää:

COVID-19 Guidelines and Precautions (25.05.20)
Following last weeks announcements of the authorities we have decided to move forward with the event on June 13th. At the same time we started working on additional measures and guidelines to guarantee the health and safety of participants, staff and spectators. Please read these guidelines, and the updates, prior to the event

The event area (start and finish zone) will not hold more than 50 participants at any given time during the event day, the same applies for the Outdoor Factory facilities (registration office and showers). A detailed map of the event area will be published prior to the event

Family and spectators will not be allowed in the event area - a perimeter of 10m will be installed around the event area. Within this perimeter only participants and staff are allowed.

The start zone will be setup assuring there is at least 2m between all participants on the start grid - we will start with smaller groups allowing max 10 riders to start at the same time (and spread out during the first kilometer). We will have an interval of 1 minute between these groups of 10 persons. Current starting order of the distances: 130k - 40k - 80k.

Tribe Challenge: Tribes will be limited to 5 riders for this event. Based on studies of spreading the virus the recommendation is not to have more than 4 to 5 riders riding in a group. Larger Tribes (8 to 10 riders) can split up in 2 Tribes for this event.

All NGS staff will wear face masks and follow the disinfecting prescriptions during the entire event.

Rental bike pickup preferably at Strömfors Outdoor Factory the day before (no extra charge) between 16-19h.

There will be no group sauna for participants after the event

Hyvät oli strömforssin sorat, kiitoksia reitistä!

ilahduttavan vähän kestopäällystesiirtymiä, paljon metsäteitä, upeita vanhoja siltoja ja kelikin helli <3

Oli kyllä taattua laatua tapahtuma ja reitit. Kiitos järjestäjille.

Seuraavaksi sitten Fiskarssiin.

8.8. Fiskars

Monipuolinen hiekkatiepyöräilytapahtuma Fiskarsin Ruukin ympäristössä upeilla hiekkateillä. Alueen pienet hiekkatiet avautuvat vain tähän tapahtumaan. Kilpailua tai rentoa retkiajoa kulttuurihistoriallisissa maisemissa monipuolisella reitillä! Tapahtumaan voi osallistua millä pyörällä haluaa, kunhan renkaat kestää hiekkatietä. Osallistusmaksu pitää sisällään ruokailun kisan jälkeen.

Matkat: 120 / 92 / 65 / 35 km
Kaikki matkat vain GPX - retillä, eli navigointi sen avulla ( puhelin / urheilutiekone). Reittiä ei ole merkattu.

ehdottaisin teidänkin soraporukoille luopumista alkuperäisväestöjen identiteetin omimisesta. noi beduiini ja tribe ja manitou jutut valkonaaaman käyttäminä ei nyt vaan oo ookoo. teidän garminien piirien jalometallitkin on varmaankin kaivettu kys ihmisten kotien alta

Hyvä pointti, kiitos.

Heimo nyt ei sinäänsä taida viitata mihinkään tiettyihin ihmisiin, kaipa soranjauhajat voi perustaa oman heimonsa? Nordic etuliitteellä vois tietty olla vaikka kalevalaisia tai muita tonttuja. Ja pipon kuminauhaakin voi vähän löysätä.

ritari_s - 16:46, 27.7.2020 » Heimo nyt ei sinäänsä taida viitata mihinkään tiettyihin ihmisiin, kaipa soranjauhajat voi perustaa oman heimonsa? Nordic etuliitteellä vois tietty olla vaikka kalevalaisia tai muita tonttuja. Ja pipon kuminauhaakin voi vähän löysätä.
[wikipedia.org/wiki/Finnish_tribes](https://en.m.wikipedia.org/wiki/Finnish_tribes)

Tiedä sitten.

Manitoulla ei taida olla kuitenkaan tekemistä suomalaisten heimojen kanssa? Vaikea jotenkin samastua tohon parin edellisen postaajan saivartelun tarpeeseen näin herran vuonna 2020. Also mitä noi drop bar beduiinit mahtaa olla?

nimimerkistä päätellen mustAfa saattais olla drop bar beduiini?

ritari_s - 16:46, 27.7.2020 » Heimo nyt ei sinäänsä taida viitata mihinkään tiettyihin ihmisiin, kaipa soranjauhajat voi perustaa oman heimonsa? Nordic etuliitteellä vois tietty olla vaikka kalevalaisia tai muita tonttuja. Ja pipon kuminauhaakin voi vähän löysätä.
Hyvä että Afa nosti tän esille koska mulla on jo hetken aikaa ollu mielessä kirjottaa avoin kirje Finska kompanietille. Mutta siis tällee diskurssitutkimuksen näkökulmasta heimoihin ja tribalismiin liitetään usein alkukantaisia, barbaarisia ja muutenkin negatiivisia mielleyhtymiä, erityisesti englanninkielisessä kontekstissa ja tribe-sanan yhteydessä, joten sikäli näkisin että jos kyseessä ei ole rasistisesta joukkueen nimestä tai meiningistä muutenkin, niin vähintään toiseuttavaa ja eksotisoivaa toimintaa.

Kysymyksiä joita tahtoisin esittää: miksi suomalaisen urheilujoukkueen nimen halutaan olevan etniseen ryhmään viittaava nimi? Ja jos seuran jengillä on joku pätevä syy, niin onko se ihmisten mielestä ok että seuran nimi on mitä on? Edistääkö tämä teidän mielestänne pyöräilyn inkluusiota tai lajia ylipäänsä jotenkin? Olisko myös ok jos olisi Drop bar Basques tai Drop bar Bosniaks tai Drop bar Berbers?

Jepu. Afa ja Kala asian asialla, etuoikeutetut saivartelemassa. Näin kääntäjänä sanoisin, että englanninkieliseen sanaan “tribe” liittyvien merkityksien ymmärtämiselle suomalaisen heimoaatteen pohtiminen ei anna kovinkaan paljoa.

Toki useimmat muut. Mutta joo: sanaa “heimo” en näe järin pahana. Siinä lyö päälle ainoastaan kulttuuri-imperialismin “triben” konnotaatiot.

EDIT: Arvostan toki aina ammattiekspertiisin esiin tuomista verkkokeskustelussa.