///NCMC 2018 FUNdRAISER 24.3.2018///

Räntäsateet väistyneet ja varsin hyvää keliä ennustelee. Aloitellaan 16:00 aikaan kummulta. Messiin normikamat, joku aikarauta ja väline millä voi ottaa kuvia (luurilla saa siis hoidettua koko setin). Kapassa on mahdollisuus taktikoida ja suunnitella tai sitten VETÄÄ täysiä. Pääosassa tulee olemaan taktiikka jolla pari jakaa keikat ja suunnittelee rundit.

Ajettavissa on koko kapan ajan erihintaisia peruskeikkoja, ne saa ajaa erikseen eli keikat voi jakaa. Tämän lisäksi ns.yläfemma yhteisaikarasti, eli kolme kertaa kapan aikana avautuu mahdollisuus käydä yhdessä aikarastilla. Aikarastipaikkoja on kolme ja niistä kaikkia voi käyttää kerran, mutta vapaavalintaisessa järjestyksessä. Tämän lisäksi yhdeltä aikarastipaikalta jaetaan pikakeikkoja. Etukäteen ei ole tiedossa millä aikarasteista olen, eli on löydettävä oikea aikarasti, jos haluaa ajaa pikakeikkoja. Saavun rastille 5-10min etuajassa, keikka aukeaa samalla hetkellä kun aikarasti suoritetaan. Keikat ovat 10min ja ne pitää palauttaa takaisin aikarastille. Avatusta, mutta ajamattomasta keikasta peritään sakko.

Tässä pääosin mitä tapahtuu, alue on maltillisen kokoinen ja keikkasuunnittelulla voi päättää minkätyyppistä kapaa haluaa ajaa. Toivottavasti tulee hyvin jengiä mestoille ja saadaan kevätkausi avattua!!! Jos ei vielä paria hankittuna niin no probs, jaetaan kummulla kaikille aisapari. ULIULIULI!!!1! Nähdään kummulla!!

Aaaawwwww yeeeeaaHhhhh

Jahas jahas

khyl

Asiaaa

pitäsköhä ajaa ällärit pitkästä aikaa jooo

tuolloinha onki jo iha fixikevät jes

ah jeh!

JEA jea!

Kohta AJETAAN!!! ULIULIULI!!!1!!!

Toivottavasti saadaan jo keväistä keliä! Aloitellaan 16:00 aikaan kummulta. Messiin normikamat, joku aikarauta ja väline millä voi ottaa kuvia (luurilla saa siis hoidettua koko setin). Ja sitten tärkein homma, tämä on tiimikapa! Eli kahden kuskin tiimit ja päätin nyt tällä kertaa niin, että voitte ennakkoon ilmoittaa tiimejä. Ilmoitukset voi joko tehdä mulle tai sitten huudella tähän ketjuun. Ja jos ei keksi paria niin no probs, säädetään kummulla kaikille aisapari. Avaan vielä kapaa ennen H-hetkeä. Haastakaa frendejä messiin, että saadaan hyvät kapat ja haastettua Ruotsin varainkeruuällärit!!! Se on KEVÄT ja VEDETÄÄN!!!1!

Ajatsä Kim mun kanssa?

Aemilius - 16:09, 14.3.2018 » Ajatsä Kim mun kanssa?
:D hitto, tällä kertaa ei pysty!

edit. Ja toi 5-10€/ pari tarkoittaa, että voi maksaa fiiliksen mukaan femman tai enemmän, jos haluaa tukea toimintaa!

Etkä tietenkään anna ajaa yksin :frowning:

Paska.

Oon BERLIINISSÄ.

All caps included.

Tulen kummulle pariutumaan.

Ai niin Pauluskin on Berliinissä! We should totally hook up! Me taidetaan tehdä siellä myös fundraisingiä, mutta muihin hommiin.

sindan kanssa lähdetään vähän VETÄMÄÄN!

Aemilius - 16:52, 14.3.2018 » Etkä tietenkään anna ajaa yksin :(
Emppu saa ajaa munkin keikat :)
..... - 9:32, 16.3.2018 » sindan kanssa lähdetään vähän VETÄMÄÄN!
Tai ehkä ennemminkin VÄHÄN vetämään :D Näin tällä kertaa.

;3

Jahas…

Kiva päivä ja btw iha ok fontti toi suttunen kirjotuskonehomma <3

Tasan neljä vuotta sitten, tuolla päivämäärällä, sai nimittäin yks pikkunen firma alkunsa ja pari päivää myöhemmin oli jo kyseinen fontti valittu ekoihin flaikkuihin :wink:

Kai se pitää sit tulla ajaa.