///NCMC 2018 FUNdRAISER 24.3.2018///

Aemilius - 16:09, 14.3.2018 » Ajatsä Kim mun kanssa?
:D hitto, tällä kertaa ei pysty!

edit. Ja toi 5-10€/ pari tarkoittaa, että voi maksaa fiiliksen mukaan femman tai enemmän, jos haluaa tukea toimintaa!

Etkä tietenkään anna ajaa yksin :frowning:

Paska.

Oon BERLIINISSÄ.

All caps included.

Tulen kummulle pariutumaan.

Ai niin Pauluskin on Berliinissä! We should totally hook up! Me taidetaan tehdä siellä myös fundraisingiä, mutta muihin hommiin.

sindan kanssa lähdetään vähän VETÄMÄÄN!

Aemilius - 16:52, 14.3.2018 » Etkä tietenkään anna ajaa yksin :(
Emppu saa ajaa munkin keikat :)
..... - 9:32, 16.3.2018 » sindan kanssa lähdetään vähän VETÄMÄÄN!
Tai ehkä ennemminkin VÄHÄN vetämään :D Näin tällä kertaa.

;3

Jahas…

Kiva päivä ja btw iha ok fontti toi suttunen kirjotuskonehomma <3

Tasan neljä vuotta sitten, tuolla päivämäärällä, sai nimittäin yks pikkunen firma alkunsa ja pari päivää myöhemmin oli jo kyseinen fontti valittu ekoihin flaikkuihin :wink:

Kai se pitää sit tulla ajaa.

Boom!! Sopii sitten teemaan hienosti! :wink:

Vuosi 2014, pyörälähetit ovat hävinneet kuvitteellisen kaupungin kaduilta. Vihreät ja valkoiset pakut ovat vallanneet kadut ja ruuhkat pahenevat jatkuvasti. Jalkakäytävät täyttyvät jakeluautoista ja pieniä laatikoita kantavista autokuskeista. Aika on kypsä muutokselle, kevään koittaessa kaduille ampaisee joukko nälkäisiä uusia lähettifirmoja. Kilpailu keikoista on cowaa, minkä taktiikan kukakin valitsee, varmoja perusduuneja vai yllättäviä superpikoja!!

Avataan keikkatilannette vielä ennen lauantaita, mutta luvassa on taktikointia tai vetämistä tai molempia :smiley:

Onko lisää parivaljakoita jo muodostettu???!!!

kim - 18:35, 20.3.2018 » Boom!! Sopii sitten teemaan hienosti! ;) Vuosi 2014, pyörälähetit ovat hävinneet kuvitteellisen kaupungin kaduilta. Vihreät ja valkoiset pakut ovat vallanneet kadut ja ruuhkat pahenevat jatkuvasti. Jalkakäytävät täyttyvät jakeluautoista ja pieniä laatikoita kantavista autokuskeista. Aika on kypsä muutokselle, kevään koittaessa kaduille ampaisee joukko nälkäisiä uusia lähettifirmoja. Kilpailu keikoista on cowaa, minkä taktiikan kukakin valitsee, varmoja perusduuneja vai yllättäviä superpikoja!! Avataan keikkatilannette vielä ennen lauantaita, mutta luvassa on taktikointia tai vetämistä tai molempia :D Onko lisää parivaljakoita jo muodostettu???!!!
Voi pask kun oon muualla.

UliUliUli! Sanokaas muuten mikäs se on kaupungilla jäätilanne? Ei vissiin juurikaan ole? Tässä nyt pari viikkoa mennyt huilatessa joten aivan pihalla mitä rengasta alle. Vois katuratailla jos vaan keli sallii.

zykkeli - 21:26, 20.3.2018 » UliUliUli! Sanokaas muuten mikäs se on kaupungilla jäätilanne? Ei vissiin juurikaan ole? Tässä nyt pari viikkoa mennyt huilatessa joten aivan pihalla mitä rengasta alle. Vois katuratailla jos vaan keli sallii.
Ei paha tilanne ollenkaan. Paikoittain pitää käyttää vähän mtb taitoja mut kyllä se menee hyvin. Pasila on toistaiseksi tappavassa jäässä.

Räntäsateet väistyneet ja varsin hyvää keliä ennustelee. Aloitellaan 16:00 aikaan kummulta. Messiin normikamat, joku aikarauta ja väline millä voi ottaa kuvia (luurilla saa siis hoidettua koko setin). Kapassa on mahdollisuus taktikoida ja suunnitella tai sitten VETÄÄ täysiä. Pääosassa tulee olemaan taktiikka jolla pari jakaa keikat ja suunnittelee rundit.

Ajettavissa on koko kapan ajan erihintaisia peruskeikkoja, ne saa ajaa erikseen eli keikat voi jakaa. Tämän lisäksi ns.yläfemma yhteisaikarasti, eli kolme kertaa kapan aikana avautuu mahdollisuus käydä yhdessä aikarastilla. Aikarastipaikkoja on kolme ja niistä kaikkia voi käyttää kerran, mutta vapaavalintaisessa järjestyksessä. Tämän lisäksi yhdeltä aikarastipaikalta jaetaan pikakeikkoja. Etukäteen ei ole tiedossa millä aikarasteista olen, eli on löydettävä oikea aikarasti, jos haluaa ajaa pikakeikkoja. Saavun rastille 5-10min etuajassa, keikka aukeaa samalla hetkellä kun aikarasti suoritetaan. Keikat ovat 10min ja ne pitää palauttaa takaisin aikarastille. Avatusta, mutta ajamattomasta keikasta peritään sakko.

Tässä pääosin mitä tapahtuu, alue on maltillisen kokoinen ja keikkasuunnittelulla voi päättää minkätyyppistä kapaa haluaa ajaa. Toivottavasti tulee hyvin jengiä mestoille ja saadaan kevätkausi avattua!!! Jos ei vielä paria hankittuna niin no probs, jaetaan kummulla kaikille aisapari. ULIULIULI!!!1! Nähdään kummulla!!

TÄNÄÄN!!! Tulkaa ajamaan, keväiset kadut kutsuvat!!

Jyväskylässä oli dolanille vähän liikaa lunta, ehkä tilanne siel on parempi!

kim - 11:38, 24.3.2018 » TÄNÄÄN!!!! Tulkaa ajamaan, [s]keväiset[/s] sepeliset kadut kutsuvat!! https://i.imgur.com/YCubgwE.jpg

Kelveillä sepeliä, kaduilla ei!!! :smiley:

Kävin just ajelemassa suurimman osan rasteista läpi, hyvässä kondiksessa kadut!

Ai pitääkö tässä ruveta viel arpoo jotain kumeja ja rattaita :smiley:

Tarttis hei jonku VETÄJÄN! Mää voin yrittää hustlaa ja säätää ja ajaa jotain nopeita ja lyhkäsiä. Veä hihasta kummulla ni pistetää tiimi pydeen.