Musta pulverimaalikimppa

Tuolla rungonsuojaustopicissa olikin jo puhetta aiheesta ja yksi kiinnostunut löytyikin. Voisin kiinnostuiden määrän selvittyä kysellä kaikki pk-seudun firmat läpi ja koittaa saada jonkun alennuksen tolle 80-140 egen hintahaarukalle tosta maalaustyöstä.

Kiinnostuneet ilmoittautukaa. Myös jos jollain on muita paikkoja tiedossa kuin toi Vtm, Eleko ja Taximo, niin vinkatkaa ihmeessä. Kiitos!

Minua vois kiinnostaa jos joku vaan pystyy ja jaksaa hoitaa. Tarvitsen sekä hiekkapuhalluksen että maalauksen. Toki pitää tietää kustannukset ensin. Alustavasti kuitenkin mukana mikäli toteutuu.

Muakin kiinnostaa, mutta ei mustana, eli jos väri oikeasti rajoittaa niin sitten ei.

Ymmärrän että maalaamo saattaa haluta vetää samalla värillä kun onnistuu helpommin ja nopeammin, mutta ainakin Elekolla sanottiin (kun viimeksi siellä maalautin) että hintaan ei vaikuta vedetäänkö samalla värillä kuin mitä linjastolla on muutenkin vai vaihdetaanko mun runkoa varten.

Mä olen teoriassa kiinnostunut samasta setistä jos ja kun hinta ynnä aikataulu natsaa.

Joo, sama täällä. Tuntuu ettei monet paikat ees suostu tekemään ilman puhallusta. Jos vielä muutaman rungon sais ainakin mukaan, niin luulis että hintaa sais suht kohtuulliseksi jo. Lähden selvittämään heti kun tarvittava määrä jengiä on mukana.

Viestiä kirjotellessa tulikin mukavasti kiinnostuineita vielä messiin. Voisin odotella vielä viikonlopun ja maanantaina sit lähteä selvittelemään asiaa.

Iso EHKÄ.

Kiinnostaa, mutta riippuu täysin aikataulusta. Eli vahva EHKÄ.

EDIT: ja nimenomaan musta kiinnostaa.

Ja siis lisäyksenä, että jos sopuhintaan saa jotain muutakin väriä, niin KELPAA!

mä lähden kimppaan. Tarvitsen myös puhalluksen.
Musta käy, mutta jos muita värejä natsaa niin jeshh.

täältä kans EHKÄ jos väriskaala ei rajoitu mustaan.

^Mut tämähän on Black Metal Powder -haaste! Värikoordinoidaan tsygät logon kanssa yhteensopiviksi.

Soittelin jo Taximoon 10 pyörän hinnasta. Voi ottaa muunkin värin, kunhan se löytyy hyllystä. Hintaa pyytäisivät vaan 20-30€ per pyörä + puhallus vieressä yrityksessä. Vois veikata että hintaa yhdelle rungolle kertyis viitisen kymppiä, ehkä allekin. Soittelen noi loput läpi ma.

No nythän toi jo alko kuulostaa joltain. Mutta diilin juju on siis se että kaikki rungot vedetään yhdellä ja samalla värillä?

Äänestän joka tapauksessa mustaa.

Joo simppelimpää kait pysyä kärryillä jos on samaa väriä, mutta ei tunnu hintaan vaikuttavan, jos sitä vaan löytyy hyllystä. Pistäkää vaan listaan jatkoa, mikäli tarvetta on jollekin värille.

Mukana, mutta vain itse valitsemalla värillä.

Minion, voisi olla hyvä kysyä Taximosta mitä kaikkia värejä heillä on, koska jos käyttävät jotain netistäkin löytyvää värikarttaa (RAL?) niin helpottaa huomattavasti värin valintaa. Muutenhan meillä on kymmenen äijää runkoineen Taximon toimistossa sähläämässä joidenkin väriläpysköiden kanssa, jotka keinovalossa kuitenkin näyttävät eri sävyisiltä kuin luonnossa…

Mukana jos väri ja hinta natsaa, eli täysin turha pousti mun osalta! =)

Keltainen! … nojaa, kyllä muutkin ehkä käy, mutta tosiaan olisi kiva tietää etukäteen mitä hyllystä löytyy.

Ainakin yksi mustaksi pulveroitava tulossa täältä, ehkä myös toinen jonka väristä ei ole vielä syntynyt yhteisymmärrystä.