lahti-skene

Löytyykö yksvaihde harrastajia lahdessa? Pari fixii olen kyl nähnyt mut aika hiljasta on ollut, ei varmaan trendi homot tässä säässä fillaroi siel ulkona paskas. Ite istun täälä perse ihan vitun märkä kun olin vetää pari rundii kurassa… BRÖÖÖÖÖL! :slight_smile:

COME ON!!

Luulis että muotoiluinstituutin skene olis voimissaan. Tietty nää loskakelit voivat hämmentää.

Underground.

joo kato, oma koht kasas.

Underground indeed, 6 feet under to be exact.

john_gleasy, millanen projekti sul on? nyt alkaa olla kadut kunnossa thumbs up

Ei me kato muotihomot hengata tollasten lahtitavisten kanssa. Me ollaan räädejä.

Onneks on muotipyörä, feel so rad.

Jätkät on vittu lahest.

onnex on niin vitun siisti pyörä ja en oo lahest… hyvä päivän jatko!

Mut jos kumminkin haluat kaikessa tru pedalist meiningissäs tarakka märkänä seuraa (tietysti vain sunnuntaisin ja auringon paistaessa) niin karjalankadulla sijaitsee työhuone, jossa ainakin mun työkalut on käytettävissä jos johnjohn, timotei ja/tai kuka lie siihen mun tilalle tuli on mestoilla ja seurallisella päällä (yleensä). Siellä saa myös juoda kaljaa, palautusjuomat on epäeroottiisia eikä niitä suosita. Käyvät huhujen mukaan myös lenkillä. Lahdessa vaikuttaa myös Dennis ja kompp. Niistä en tähän hätään paljoa tiedä. Pooloa ei ole paljoa vielä pelattu, mutta toivottavasti syssymällä siellä on niin paljon pelaajia, että asiaan tulee muutos. Tosin räädein, kuulein, muotihomottomin jäbä Lahdessa on Mestari Virtanen. Jos sulla on ongelma, puhu Virtaselle, se lohduttaa. Syksyllä olisi myös tarkoitus järjestää kansallinen vesijärven ympäriajo kiinteävälityksellisille polkupyörille. Tietysti vasta lokakuussa, että on varmasti märkää ja kaikki muotihomot pysyy himassa tsiigaamassa macaframaa.

kiitos infosta, kävin siel teidän pajal viime viikon loppuna zhiigamas. Ihan kiva mesta duuna tsygii. Olen ollut yhteyksis yhden henkilön kaa täs lahdes joka duunaa siel. Tunnet varmasti. Ostin silt yhden pyörän niin tutustuin. Olen kans käynyt mestari Virtasen luo puhuu kun ostin vanteet ja kysyin puolamisesta, aika omalaatunen äijä:). Kyl nyt kun kadut alkaa sulaa niin pyörii alkaa näkyy, toivottavasti myös siistei yksvaihteisii…

minkälainen racebemax-skenehelvetti lahdessa on, vai onko enää?

Käsittääkseni elinvoimainen. Arttu tietänee, mä niistä, multa tippuis polvilumpiot pelkän bemaksin näkemisestä.

basti, tunnistat varmaan tämä pyörä. Olen nyt omistaja:)

On niin tummaa, että menee arvailuks. Punaset ouryt on kuitenkin myyjä pöllinyt mun kamoista…=)

Bastille: tuolla tumma hipiäisellä rullalla oli aikoinaan takana se Uber härski 7vaihteinen Snowflake. Ja elä pelkää kyllä ne sun punaset ouryt on edelleen kotona.

ostin ouryt täältä:), voin pistää paremman kuvan joku päivä.

Onko Lahdessa oikeasti näinkin kookas yhteisö vai onko keskusteluun liittynyt jotain Hesalaasiakin? Pitää varmaan ruveta seurailemaan foorumia aktiivisemmin.
Ja eikös tuo veskuhomoiluympäriajo pitäny olla jo keväällä/ alkukesästä.

Smurf - 19:37, 31.3.2010 » minkälainen racebemax-skenehelvetti lahdessa on, vai onko enää?
Eipä oikeen minkäänlaista. Muuten lastenpyöräily on aika voimissaan, etenkin kesällä.