kuopio-skene

Onko kuopiossa fiksejä/sinkuloita minkä verran? Ainakin pyöräkulttuuria löytyy jonkun verran. Bemakseja huitelee pitkin kaupunkia ja ilmaisajelijat vaikuttaa aktiiviselta.
Itse olen nähnyt kuopiossa ilmeisesti kaksi fiksiä.

Mulla on sinkula ja fiksi-projekti pitäisi aloittaa kohta puoliin. Itse olen bongannut kuopiossa yhden ainoan fiksin.

Olen nähnyt tänä kesänä punaisen rossin -konversion droppitangoilla ja vaaleansinisen feltin (80% varma pyörän merkistä). Jälkimmäinen tosin tuli autoillessa vastaan, joten se saattoi olla sinkulakin.

Petosella kaksi valkeaa steamrolleria.

Aktivoidaas Kuopion-skeneä näin kevään(?) kunniaks.
Ei kellään ois ylimääräistä jarrukahvaa tällä suunnalla? Pitäis mennä about 24mm paksuun tankoon ja mallia cc-kahva, eli tangon suoraan osuuteen. Saa olla paksummallakin kiinnityksellä, tarkoituksena lähinnä testailla bullhornia tollasella kahvalla, et toimiiko ollenkaan omassa käytössä.

Olen tekemässä pientä tilausta johonkin brittikauppaan, crc tai wiggle näillä näkymin. Ajankohtana ensi kuun alku. Jos Kuopiolaisia kiinnostaa liittyä kimppaan niin laittakaahan yksäriä. Myös Joensuulaiset kelpuutetaan mukaan, pystyn toimittamaan kamat sinne ensi kuun lopulla.

Tervehdys! Taitaapi olla meitsin kispa bongattu kuopiossa (punanen ford) Laittelen eka kertaa tänne viestiä kun en ole aiemmin rohjennu avata suutani, mut aktiivisesti seurannut meininkiä. Nyt ei voinut olla enää huomiomatta kun kotiKuopiosta oli kyse. Olen jo pitemmän aikaa miettinyt et kuinka aktiivista on Kuopion meno? Olen havainnut noin kolme fixiä ajelemassa: musta ja pari valkosta. Ainiin ja onhan mun kaverilla fixi, harmaa kona. Hänen kanssa olen sit paukutellu katuja ja pohkeita ollaan rassattu! Eli onhan tässä jo jotain mistä lähteä kehittää jotain porukkaa. Joten nyt laitetaan pyörät rullaamaan ja kokoonnutaan jakamaan mukavaa harrastusta.

p.kankkunen - 17:38, 25.3.2010 » Tervehdys! Taitaapi olla meitsin kispa bongattu kuopiossa (punanen ford) Laittelen eka kertaa tänne viestiä kun en ole aiemmin rohjennu avata suutani, mut aktiivisesti seurannut meininkiä. Nyt ei voinut olla enää huomiomatta kun kotiKuopiosta oli kyse. Olen jo pitemmän aikaa miettinyt et kuinka aktiivista on Kuopion meno? Olen havainnut noin kolme fixiä ajelemassa: musta ja pari valkosta. Ainiin ja onhan mun kaverilla fixi, harmaa kona. Hänen kanssa olen sit paukutellu katuja ja pohkeita ollaan rassattu! Eli onhan tässä jo jotain mistä lähteä kehittää jotain porukkaa. Joten nyt laitetaan pyörät rullaamaan ja kokoonnutaan jakamaan mukavaa harrastusta.
Henk. koht. en ole täällä vielä nähnyt kuin Carlssonin/mäkin edessä kesäisin seisovan Fuji Trackin, tämänkin tosin sillon kun olen ollut jalkaisin liikkeellä. Fixutellessa on yleensä sen verran kova vauhti ja aeroasento ettei sivulle/eteen kerkeä katsella, tästä syystä o voinut jäädä muut näkemättä. Itse vetelen päivittäin Männistö-Teku väliä, sekä satunnaisesti tulee keskustassa pyörittyä. Ja pyöränähän oli mattamusta precursa, hopeisilla hilkkeillä, kelistä viis.

Kuopiobongauksia on tullut yllättävän paljon viimeisen vuoden aikana, ainakin nämä muistuu äkkiseltään mieleen:
-No Vutin precursa.
-Joku tuntematon valkoinen (oli aika bling bling = uusi) mateli sokkarin kongin läpi talvella. Olisin menny jutustelemaan, mutta oli niin jäätävä ei pystynyt ollenkaan sosialisoimaan.
-Syksyllä joku fiksutteli kaupungin läpi toinen runko kädessä/kyydissä, ei mitään muistikuvaa rungon väristä.
-Joku tytteli tuli useemman kerran syksyllä vastaan punaisella konversiosinkulalla, ollut myös yliopiston parkissakin muutaman kerran.
-Tuttu omistaa valkoisen sinkulan, en millään saa päähäni merkkiä/mallia.
-Niin ja tietty kaverin konversiotaidefiksihässäkkä, eli Pomsu.

Jotain yhteistoimintaa ois ihan jeesh kehitellä, pikkasen vielä kun tiet sulais.

Jokainen kuopiolainen osallistuu sit tuohon kimppatilaukseen ja tilaa itelleen SOITTOKELLON! Ihan pakollinen lisävaruste savolaisten seassa liikkuessa.

Joo o hyvältä kuulostaa! Olen sut Vuti nähny just Pohjolankadulla paahtamassa vastaan hienolla fillarilla. Itse ajoin kolisevalla mummo-kispalla saarijärvee kohti koululta. Se valkonen kiiltävä ilman teippejä on meidän koulusta eli kuopion muotoiluakatemialta. Se on alottanut loppusyksyllä ajelee. Mut on vaan jääny treffit tekemättä hänen kanssaan kiireiden vuoksi.

Kyllähän nuo tiet alkaa sulaa kovaa vauhtia, kun päivällä paistaa aurinko, mut sit varjossa jäätää!! PÄÄKALLO %P Mut meitsi on tällä hetkellä Joensuussa työharjoittelussa toukokuun loppuun. Mut sit pikaseen Kuopioon kesäduuniin ja fiilistelee kesää todistus taskussa…I hope so!

Mut jos jotain tilausta ollaan suunnittelemassa olen kiinnostunut lähtemään mukaan. Joten pitäskö täällä katella mistä sitä tilattais ja aikatauluista tarkemmin. Suurin este mul on nyt tilaamisessa pienoinen rahan puute, joka rajottaa aika paljon harrastamista mut joskus vielä!

p.kankkunen - 20:19, 25.3.2010 » Mut jos jotain tilausta ollaan suunnittelemassa olen kiinnostunut lähtemään mukaan. Joten pitäskö täällä katella mistä sitä tilattais ja aikatauluista tarkemmin. Suurin este mul on nyt tilaamisessa pienoinen rahan puute, joka rajottaa aika paljon harrastamista mut joskus vielä!
Voin tosiaan organisoida jotain pienimuotoista kimppaa ensi kuussa. Paikalla ei sinänsä seksuaalista merkitystä, ihan peruskamalle ois nyt tarvetta. Odotellaan nyt rauhassa että mun pikku-Dolan saapuu kotia ja rahatäydennystä pankkitilille, tietää sit paremmin et mihin on vara/tarvetta.

Ennen ainakin crc:n tilaukset sujunu aika hyvin, siellä ei tosin hirveesti fixukamaa ole… Ehdotuksia otetaan vastaan.

Palaillaas taas astialle. Elikkäs, dolan on saanut melkein kaikki osat ihan foorumin kautta, suuremmalle tilaukselle ei siis enää tarvetta. Jos joku muu innostuu tilailemaan, niin inffoilkaa ihmeessä. Jollekin pikkusälälle aina tarvetta, saapahan posteja pikkasen halvemmaks.

Kuopion porukan kannattaa käydä tsekkaamassa scorpion storen jäämistö, siellä ihan hyvin vielä erinnäistä kamaa ja kaikki -50%. Pyörät oli tosin menny (ylläri). Jos kiinnostusta niin yhteystietoja voin laittaa PM:llä.

Niiralasta löyty kans yks “pyöräpaja” lisää. Eli sellanen vanhempi kaveri “korjailee” fillareita ja myy niitä autotallistaan. Aikalailla peruspyöriä suurin osa, ei pahemmin ees huollettuja, mutta toimivia. Nurkasta löyty yks Nishiki Arrow Speed korkeus about 54 (c-c), pituus noin 55 (c-c) (nää on sitten suht hatusta heitettyjä, en tarkkaan enää muista). Pientä pintaruostetta rungossa, osat tais olla aika kuraa, en kerennyt hirveesti niitäkään ihmettelemään. Tämänkin yhteystiedot voin halukkaille kaivella. Suosittelen sitten pitkää pinnaa jos meette kauppoja tekemään, ei ihan helppo tapaus… :smiley:

Musta fiksi sinikypäräisellä kuskilla bongattu perjantaina n. klo 15 yliopiston pihassa. Kävelin keskustaan päin rinkan kanssa ja kyseinen fiksi ajoi ohi. Kuka tunnustaa?

simppaa - 12:34, 1.11.2010 » Musta fiksi sinikypäräisellä kuskilla bongattu perjantaina n. klo 15 yliopiston pihassa. Kävelin keskustaan päin rinkan kanssa ja kyseinen fiksi ajoi ohi. Kuka tunnustaa?
Hezzuulla musta dolani ja sininen berni?

Pakko varmaan tunnustaa, tuntomerkit täsmää liiankin hyvin.
Ja hei, se kypärä on SYAANI, ei sininen. :wink:

Jees, hieno pyörä sulla. Harmi ku oli kiire junalle ni ei ehtiny jäädä ihastelemaan. Tulipahan nähtyä eka fiksi Kuopiossa.

herätelläänpäs uinuvaa lankaa. mikä on kuopion tämän hetkinen fiksi/sinkula kanta? tuli mieleen kun näin tänään käsityökadulla jäbän joka talutti maantiepyörää ja perässä hipsi kaveri kiekko kädessä kohti juna-asemaa.

olis mukava lähtee joku ilta pienelle yhteisajelulle tai hassuttelee flätille, eikö?

minut tunnistaa katukuvassa viuhuvasta viininpunaisesta chargen plugista.

No hyvvee iltoo vuan kaekille tasapuolisesti.

Ens viikolla ajattelin laittaa tilaukseen Evansilta Fuji Featherin, valkosena. Ollut taukoa pyöräilyharrastuksesta nyt jokunen vuosi, maastossa tuli rällättyä aikoinaan enemmänkin. Kunhan saan fillarin ja itteni ensimmäiseltä fiksilenkiltä ehjänä kotia niin palaillaan sit!

^ Iltoo! Hyvännäköinen pyörä tuo Feather, mutta Evansin puodista on täälläkin foorumilla paljon huonoja tilauskokemuksia, joten jos haluat pyörän yhtenä kappaleena ja ajallaan, kannattaa miettiä vielä. Omakohtaista kokemusta mulla ei tuosta Evanssista kyllä löydy mutta Wiggle toimitti mulle Charge Freestylerin viikossa kotiovelle yhtenä kappaleena ja vieläpä melko edullisesti. Kannattaa siis tsekata Wiggle myös.

Aikoinaan tilasin Evansilta maastopyörän ja hyvin meni kaikki ainakin silloin. Mut ainahan niitä yksittäisiä tapauksia on. Tuota Fujia ei tahdo muualta saada, ainakaan tuohon hintaan. Wiggleä olen myös katellut, mutta ei ole tullut ainakaan vielä vastaan käypää kompliittia, max. ~500e. Varmaan riser-tanko tulee myöhemmin asenneltua, tai eihän sitä tiedä miten tohon droppitankoon hurahtaa, kun aika vähän tullut sellaisilla ajeltua.