koulutus

Hieman hämmästyin, ettei haku tuottanut tulosta. Vai onko yhteisö niin tiivis että kaikki tietää kanssakeskustelijoiden pätevyyden?

Anyways mua kiinnostaa onko jengi hankkinut koulutusta, mahdollinen opiskelupaikka vai kootaanko pyörät sossurahoista.

Ite oon toista vuotta lopettava teekkari. Tuntuu kyllä, että koko teekkaritouhu loppuu tähän, eioo inspiraatiota ja opinnot on edenneet melko hitaasti.
Ehkä mulla on tässä langassa taka-ajatuksena löytää ittelleni jotain ideaa kans.

Elämäm_koulu

ylioppilas ja gradua vaille taiteen maisteri.

EA1 + turvapassi.

uimamaisteri ois siistii olla

Elämänkoulu.
-99 aloitin kauppislukion, jäi niin surkuhupaisasta kii kuin päättötyö, ja parin vuoden työssäoppimisen portfoliot palauttamatta. Ja oisko ollu yks kurssi uusittavana.
Eli kirjoitukset hyväksytysti etc mut mitään papereita ei tarttun kouraan.

Joskus 2010 sain duunissa toisenasteen tutkintoa vastaavan koulutuksen tittelillä “esimiehen erikoisammattitutkinto”

DanielBraun - 11:18, 8.5.2014 » -99 aloitin kauppislukion, jäi niin surkuhupaisasta kii kuin päättötyö, ja parin vuoden työssäoppimisen portfoliot palauttamatta. Ja oisko ollu yks kurssi uusittavana. Eli kirjoitukset hyväksytysti etc mut mitään papereita ei tarttun kouraan.
Jos yhtään lohduttaa niin mun hyvin läheisessä lähipiirissä eräs sankari suoritti KTM-opinnot loppuun, mutta ei saanut aikaiseksi käydä kypsyyskokeessa ennen kuin opinnot oli vanhentuneet :D

Ite oon VTM ja teen väikkäriä poliittisessa historiassa.

Seuraavaks veroprossa ja asuinpostinumero?

^ Ja taas ehti konkeli eka.

Helvetti ku ei ehi nasauttamaan ikinä. Täytyis varmaan ajaa kovempaa.

nysimum - 11:24, 8.5.2014 »

Jos yhtään lohduttaa niin mun hyvin läheisessä lähipiirissä eräs sankari suoritti KTM-opinnot loppuun, mutta ei saanut aikaiseksi käydä kypsyyskokeessa ennen kuin opinnot oli vanhentuneet :smiley:
Ite oon VTM ja teen väikkäriä poliittisessa historiassa.

Loppupeleis tää ei mua haittaa. Päivääkään en oo ollu työttömänä. Teen duunia mikä on ihan nastaa. Plus rahallinen korvaus ihan sopiva. Hölmöähän se oli, mut en mä ikinä oo ollu koulussaistuja.

yv haittaa muuten koulunkäyntiä vitun pahasti.

Ajokortti, hygieniapassi, työturvakortin reputin. Niin ja Armeijjasssa koulutus C-mies.

Penikseni pituus on 15,5 sentti metriä.

Itse en hämmästy, että haku ei tuottanut tulosta. Paitsi nyt.

1,9/3 sähköasentaja elikkäs koulua käymättä viellä pari viikkoa + vuosi. Tulityö-,työturvallisuus-,sähkötyöturvallisuuskorttiakin löytyy.

^Onko kesäduunit jo hommattu?

KTM vähän kiinnostais, käytännössä moisen aikatauluttaminen muutenkin kortilla olevaan vapaa-aikaan ei liiemmin kiinnosta.

Yliopiston jätin kesken. Duunis kohta 17 vuotta. En oo humanisti. Ylläri.

Saapumiserä 2/95.

Ehkä kandi ennen 30 ikävuotta. Luokanopettajaks pitäs valmistua ehkä ens vuonna. Sitte opetan pennut ajamaan TÄYSIÄ ilman jarruja.

Kirvesmies. Ensimmäinen ja ainoa työpaikkani, tänä vuonna ois tullu 15v jos en ois ottanu vuorotteluvapaata. No ens vuonna sais sitte pitkät lomat.

Munarkki - 11:35, 8.5.2014 » Ajokortti, hygieniapassi, työturvakortin reputin. Niin ja Armeijjasssa koulutus C-mies. Penikseni pituus on 15,5 sentti metriä. Itse en hämmästy, että haku ei tuottanut tulosta. Paitsi nyt.
Millä tekniikalla mittasit pituuden. Näissä asioissa peniksen omaavilla on tapana liioitella. Kuva tai ei uskota.