#Koronakesä2021

Nyt kun puolet Euroopan Velosamboista on tilattu Suomeen, herää kysymys, mitä muuta on Yksivaihteen koronakesä 2021?

Oletko ostamassa nelivetoauton? Vieläkö jäämeri on houkutteleva matkakohde? Tilaatko hukkaviiniä lähialkoon vai nettikaupasta Nikkaviskiä?

Ole kansakunnan sykkivä kaulavaltimo ja anna meidän tunnustella pulssiasi.

joo kuule ei tässä dosetti-iässä kannata tehdä noin pitkän aikavälin suunnitelmia

2 Likes

En omista adduja vaikka ostohalut ois kovat. Pitäs ajaa eka noi valmiiks löytyvät kengät loppuun. Kämpän aattelin ostaa kesäks. Autoa ei oo mutta rollerilla vois ajella ja reissata pyörällä kun sainkin vähän lomaa heinäkuulle. Edge kestäny jo toista vuotta. Yskä ollu jo joulukuun puolivälistä asti mutta se johtuu varmaan nykyisestä ammatinvalinnasta

Katurataa ja purjehtimista niinku viime kesänäkin.

Tampereella tarjolla gastin hommia kaikille kiinnostuneille.

1 Like

no tää

luin, että “dosetti” ja mietin pitkään millasia terveysongelmia tässä iässä pitää odottaa

ja nuhanteen

Täähän se ois.

Sit gravelii ajattelin ajella vaihdepyörällä

joka päivä sitä miettii, että olisiko sopiva aika myydä

2 Likes

Oispa aikaa harrasteautolle

Viime kesänä tuli vedettyä fiksillä kaupungin päälystettyjä teitä tutuksi, nii jos ens kesänä lisätutustumisen lisäksi rälläilis unitilla pururatoja ja pikkupolkuja. Tietysti sitte ois kans kova halu päästää pooloamaan ja muutenki poolotuttuja näkemään. Pussikaljoja ei passaa unohtaa.

Tää kyllä vähän nauratti, kyllähän näitä uusia skenesämpylöitä tänne ui kai suhteellisen monet parit

1 Like

Vissiin samaa ku viime kesänäki. Kädet kipeeksi asti toisten pyöriä fiksatessa maski päässä hikoillen. Paitsi et viime kesänä ei ollu vielä maski päässä.

Askartelin tossa äsken just pipoon kaks nappia taakse, et saa ne remmit pipoon kiinni ni ei tuu korvat niin hemmetin kipeeksi.

Polovi tähystetään ni varmaan menee sitä kuntouttaessa. Toivottavasti olis altaat auki siinä vaiheessa. Fillarointi elää uutta renesanssia elämässäni, niin toivoa sopii mahdollisimman paljon nautinnollisia kilometrejä kesälle. Ehkä joku retkikin. Velosamboja en tilaa vaan ostan Vansit.

Haaveilen velosamboista ja vetämisestä

1 Like

Muutto mökille asuntosäästämisen varjolla, remppaa ja mahdollisimman paljon vetämistä ja venheilyä. Sit utopiois olis et fribakentät olis sen verran vapaat ettei menis koko päivää yhen kierroksen heittämiseen. Oispa rahaa ja sambaa saatana.

Viimekesän fribat jäi vähille, mutta ainoot nautinnolliset kierrokset tuli Pikkaralassa. Maksullinen ja vähä kauempana Oulu keskustasta, nii sunnuntai-/kaljaheittelijöitä ei oo nii paljoo. Vois melkee kausarin pistää harkintaan.

Stadissa haluaisin vetää ja ajaa toivon mukaan jotkut ällärit. Sitten joku pyöräreissu perheen kanssa ahvenanmaalle jahka tuon touringhobocrossretkihärpätyksen sais kasattua (tässä kyllä pelko että kaikki pyöräilevät perheet suunnittelevat samaa). Sit jos mökkiä maalais ja sillein. Setädreams u know.

Mites (täysikokoisen) purjeveneen/rc-maastoauton hankinta? Kiinnostaako?

Vieläkö meinaatte tehdä etätöitä vai onko kaikki jo ansiosidonnaisella?

En tiedä mikä on täyskokonen, mutta viime keväänä hommattu vähän päälle 8m vene oli kyllä viime kesänä poikaa vaikka ei merellä ollutkaan. Aika halvalla jo löytää ihan kivoja ja toimivia purkkareita eikä se ylläpitokaan kovin montaa sataa euroa vuodessa ole jos vähänkään pysyy työkalut kädessä. Suosittelen!