Juhannustwitter 2022

Hyvää jussii. Itte tässä etäduuneja vielä painan iltaan saakka mutta koska sijaitsen jo onnellisesti juhannuskohteessa niin sitte varmaan sauna tossa illemmalla lämpiämään ja päivä huipentunee punkkitarkastustukseen.

Mites jengil.

3 Likes

Voitaisko siirtää juhannusta muutamalla päivällä? Haluaisin vielä pötkötellä kissan kanssa täällä äidin luona.

Juhannuksena viikonlopuksi kavereiden kanssa saareen. Kämäimen meri mitä ei voi edes juoda. Hirvee homma roudata kolmen päivän juomavedet. Pullotelineisiin menee vain kolme litraa.

Onneksi säät vähän lämpenee. Kivaa päästä kavereiden kanssa hengaamaan, kun on pandemia aikana jäänyt vähemmälle.

1 Like

Töissä gt tarjoilu mutta tarvii vielä ajaa. Huonosti pelattu.

Parin tunnin päästä nokka kohti kotikontuja. Kainuussa varmaan ihan saatanasti hyttysiä, mutta meinasin silti käydä yhteiskäyttöläskillä kaatuilemassa lapsuuden poluilla. Jos vaikka saikkua sais.

1 Like

Dyykkasin ryynimakkaraa, ostin oluen, yskin välillä, katon Narcosia ja pysyn kaukana ihmisistä. Tekis mieli pelaa XCom 2 mut corona-confuusioissa tulis salee vaa squad wipe.

3 Likes

Tämän juhannuksen teemana facebookista löytyneet obscuurit juhannusjuhlat. Fiksillä kiertäen totta kai!

1 Like

ezgif-1-d6ae405652

2 Likes

Ostin uuden puhelimen, joten voi hyvillä mielin taas liukastella rantakallioita veteen. Koronan jäljiltä ei ole vielä inspiraatiota lähteä mihinkään.

1 Like

No eikai täsä. Lepposta päivää vietellen. Yritin lähialkosta ostaa pullon kossua mutta oli vaan muovipulloja tarjolla ja sellanenhan ei vetele. Ei siis ole kossua just nyt.

Huomenna retkikamat mukaan ja lähdetään vaimon kanssa soutelemaan itäisen Helsingin saarille ja luodoille. Sopivan paikan löytyessä ollaan yötä.

Pari viikkoa lomaan ja vaan keposesti duunia ennen sitä. Feels good man.

1 Like

Makoilen riippumatossa ja pohdin, että lukisinko kirjaa, kävisinkö virvelöimässä, vaiko otanko torkut.

Aah.

2 Likes

ennemminki meh-annus. mut onpa ainakin kiva ilma!

perkule vigo rosti alko aamulla juhliin juhannusta naksumalla ja varmaan sit korjailen fillaria tässä kun on aikaa paitti akustoin ton mun musahuoneen loppuun ensin. siinäki sellane perkeleen pitkä kestone rojekti ollu mutta saapahan sen taputeltua ja sit pääsee mittaileen soinnin että oliks koko rupeemisella ees niin kouriintuntuvaa vaikutusta.

kai tää viikonloppu menee siis ihan siinä missä mikä tahansa muukin viikonloppu jolloin ei oo mun synttärit.

3 Likes

Kotona vaan. Toi meidän vauva nukkuu niin huonosti ettei tässä jaksa mihinkään lähteä. Uimarannalla vois käydä kun on lämmintä.

1 Like

Tää soutu kuulostaa mukavalta, meilläkin riippariretki suunnitteilla mut en tiedä miten kauas hän pyöräilis. Saako soutuveneitä lainaan jostain vai onko oma?

Edit: ja oma anto topiin, tultiin Hankoon pööpöilemään. Kayapo mukana jolla ajattelin kairata paikallisia polkuja ehkä huomenna. Kohta grillataan ja kotiviiniä maistelemaan. Aivan hyvä :+1:

3 Likes

Saunottu on. Eilen yks punkki mahasta kavettu, tänään polvesta. Mulkerot saatana. Otan alkoholittoman oluen kostoks.

4 Likes

Sauna lämmin ja laituri pesty rantasipin paskasta. Nyt nollakaleksia maakuopasta ja löylyjen kautta pettiin. Hyvää juhannusta :sleeping:

1 Like

Kingihän se on aina mielessä mutta mökkeillään nyt ensin.

5 Likes

Tää vene on lainassa kavereiden taloyhtiöltä. En tiiä kyl venevuokrista mittään.

1 Like

Juhannussatanen suoritettu. Lähin jo 7.30 niin pääsi puoleen väliin ennen hellettä. Oikeastaan meni yllättävän iisisti, viimeset 25 oli soraa.

10 Likes

Kotosalla kaverien kaa. Myyrmannista hain sapuskaa ja meinasin ajautua kunnon meltdowniin jätskiä huutavista lapsista, lapsilleen huutavista vanhemmista ja ruokakaupan taustamuzakista. Nyt ei sit onneksi tarvi pariin päivään mennä mihinkään.

Ainiin ja sain talvisinkulaprojektin ajokuntoon tälleen sopivasti puoli vuotta ennen joulua. Aina valmiina jne!

2 Likes

Laitanpa itekin suoritteen. Juhannus normimerkeissä eli eilen tuvalta perinteinen espoon juhannusaatonaatonlenkki, siirtymineen reilu 180km, kotona 01.15. Keli oli kyllä mahtava vaikka osan matkaa oli vastatuulta. Nyt sitten kotoilua, puutarhassa ja varmaan vähän lepposampaa pyöräilyä yksin/emännän kanssa.