joku GT Pulse Kinesis Track Bike Frame Fixed Pista NJS

Oon vähän hätäilijä ja liikaa vapaa-aikaa Bridgewaterin idyllisessä maalaiskylässä kera tietokoneen ja internetin tarkoittaa vaan huonoa hommaa. Neljä päivää ilman pyörää on ehkä liikaa, varsinki ku humalassa biddailee. Mut pitäs pistää jonnekin hoitoon. Mut jokatapauksessa, tässä elahtikuva.
http://i.ebayimg.com/t/GT-Pulse-Kinesis-Track-Bike-Frame-Fixed-Pista-njs-/00/s/MTA2NlgxNjAw/z/5IYAAMXQHO9Rce1j/$(KGrHqV,!q8FE01Mys(WBRce1jYbr!~~60_57.JPG

Maksoin ehkä liikaa, kaduttaa nyt vähän, mut minkäs teet. Menköön. Alan speksaa nyt tähän osia ja toivottavasti mahdollisimman pian pääsen ajamaan Virginian viidakoissa. Tähän osien hommaaminen onki jo sit hauskaa, koska tääl 5000 ihmisen kaupungissa ei oo oikeastaan mitään mestaa missään. Lähimmät isot kaupungit onki sit automatkojen päässä, enkä omista autoa tai saa kai edes ajaa täällä. Nää jankuttaa vaan et tutustu johonkin tyyppiin kellon auto, wut.

Mutjoo, tähänhä pitää ostaa kaikki. Täs jotain osalistaa.
Kiekot: Halo Aerotrack
Kammet: Stronglight 2000 Track tai Sugino RD2
Polkimet/häkit: Varmaan jotain MKS:ää tms
Satula: Selle Italia Turbo
Stem: jotain Nittoo, oisko Pearl tai jotain
Ohjaustanko: Joku Nitton ratadroppi tai joku riser jostain

pitää varmaan jotkut työkalut kans speksaa …

Hyvin tehty.

Kiinnostaa! Mutta tollainen käyttötarve ja ratadroppi, täh? Etutarakan laittaisin! Mikä keskiö?

näyttää mainiolta ja on ilmeisen hyvässä vedossakin vielä.

älä nyt tosiaan mitään ratadroppia laita, jos et veloajoa ajatellut. muutoin, ei muuta kuin filo ajoon ja kilsoja maileja alle.

ratadroppia olis kiva koklaa. voi olla et päädyn vaa perusmaantiedroppiin kera huppujen, saas nähdä miten vaihto-opiskelubudjetti antaa myöten.

muistaakseni tos ei tullu keskiöö mukaan, mut katotaan mitä USPS tuo tullessaan.

e. jenkeiss ei myydä stronglightia :smiley:
ee. tyhmä kysymys, mut voiko alurunkoon laittaa alumiinista satulatolppaa? onks siin joku riski et ne kemiallisesti hitsautuu kiinni?

Ei kyl ainakaan nitton b123 voi suositella katuajoihin,aika avuttoman tuntunen,riserii vaa.

alumiini-alumiini-yhdistelmässä en ole tavannut ongelmaa enkä usko että hitsautuvat. rasvaa hyvin. sanokaa viisaammat mutta alumiini-teräs tahtoo ilman rasvaa olla aika lujassa. auton aluvanteita saa jyskyttää syksyllä irti. ntkt.

riseri tohon

hyvä Hai!

helvetin jees ettet raahannu sitä metaa atlantin yli.

oletan split odotan näkeväni tässä home depot -riserin.

manuelkala - 22:22, 30.8.2013 » e. jenkeiss ei myydä stronglightia :D
Hyvä homma, sopivammat veivit löytynee helposti.

Mites noi Nitton putkiosat, oisko ne kuitenkin vähän hitaat tässä? Joku tämmönen mustana vois sopia kivasti sit sen Kingin päälle. Tolppa suoraan samaa sarjaa vaan.

Kerran elämä siellä ei oo turhan hektistä, parin hyvän diilin pohjalta ite laadituilla kiekoilla vois päästä nauttimaan paremmasta hinta-laatu-suhteesta?

Foorumin kellon mukaan olit 15h ennen tämän postausta humalassa ja himoitsin kyseistä raamia. Kävikö siiss niin että tämän 15h sisällä myös raamin hankit?

manuelkala - 22:22, 30.8.2013 » e. jenkeiss ei myydä stronglightia :D
No onneksi. Älä nyt suotta mitä sattuu euro/uk-osia tähän speksaa, varsinkaan siellä ollessa! :)

Sinuna kasaisin tuosta alkuun ihan vaan raa’an, mutta hyvän ajopyörän. RD2:n ketjulinjaominaisuudet kannattaa huomioida etukäteen. Eikös sieltä melko edullisesti saa Sugino 75:ia? Samoin navoiksi ja polkimiksi pistäisin varmaan jotain tolkullista japanibrändiä.Kehäspeksaus vaatisi sen verran perehtymistä, että ehken sano siitä just nyt mitään. Jos ei nyt sitä iänikuista Mavicia kuitenkaan? Araya? En tiedä kannattaisiko sitten tuommoisia uudenuutukaisia All-Cityn seriffinapoja mainita tässä… Ehkä, kun ovat varmaan kuitenkin lujat ja koska amerikan hinnat?

Jotkut kalliit Nittot jättäisin tarvelistalta ulos. Itse mieluummin pyrkisin hakemaan tuossa tapauksessa edullisia USA-osia: Control Tech, Ritchey, Salsa, Profile, mitä näitä nyt, Odyssey, Tioga…

dpstyles - 3:43, 31.8.2013 » Foorumin kellon mukaan olit 15h ennen tämän postausta humalassa ja himoitsin kyseistä raamia. Kävikö siiss niin että tämän 15h sisällä myös raamin hankit?
joo no mulla oli monta rautaa tulessa, mut ketään ei oikeen vastannu viesteihin nii pistin ebayssa tarjouksen menemään. sattuikin sopivasti sit tarjous kilahtamaan oikeassa kohdassa että tuli kohtuu hyvällä hinnalla.

joo, täs täytyy kyl metskailla roippeita tohon. tästä kaikesta tietysti tekee erityisen hankalan se, että tää on tosiaan pikkukaupunki josta pääsee suhteellisen heikosti julkisilla isoihin kaupunkeihin, ja virginian phiksyskene on aika kuollutta. et se kiekkojen rakentelu ite voi olla vähä nihkeetä. paikallisista liikkeistä kait saa kiekonkasauspalveluita, mut jollain 2-3 viikon varoajalla, eikä kaikilla oo phiksynapoja ees varastos.

75:sta saa kai pariin sataan dolsuun, en sit tiiä onko käypä hinta koska en muutenkaan noista tiedä mitään. tahtoisin vaa saada tän suht sutjakkaan ajoon, ja nyt on tietty ollu enempi aikaa istuskella koneella koska orientaatio ja löysäily. ens viikolla kait alkaa luennot, nii saa nähdä miten täs ehtii speksaa ja kasaa.

muutoin oon ehkä vaa ehtiny miettii et jotain kirkasta osaa, ritcheyn tolppa ja 75 tj kammet kirkkaana.

200 dolsuu 75 sanoisin et ihan hyvä diili kun huomio et ku oot siel jo ni ei tuuu lisä kustannuksia.

Ihiis - 1:37, 31.8.2013 » Ei kyl ainakaan nitton b123 voi suositella katuajoihin
Höpsistä, 123 (ja 125) toimiioikein hyvin kadullakin.

Joo, en mä aatellukaan niitä napoja mistään kaupan hyllyltä. Kiekkojen kasailu on kumminkin ihan hyvä taito ottaa haltuun, jos oli enemmänkin ajatus harrastella.

Eiks ne omniumit kuitenkin tulis kustannustehokkaammat? Ite jopa tykkään omniumien näöstä, toimivuuden vaikutelma kun korreloi vahvasti kauneuden kokemukseen. Kauneus ei ole yksiselitteistä.

Samasta syystä toi Control Techin kannatin on kiehtova, näyttää siltä et vois vastustaa notkumistakin.

Mulla ei oo Richeyn tolpista kovin romanttinen kuva, vaikka hintaa päällä onkin. Mitä tismallisemmin ajattelit?

On toki totta että hienoon runkoon voi lyödä tylsät palikat ja se on silti hieno pyörä; runko tulee jopa paremmin esiin. Mut sit vois varmaan katella suoraan Kuvia -langassa.

Ite toki laittaisin pelkkää Salsaa niin pitkälti kun lafka on palikkaa valmistanut. Mut jos tarkotuksena on pyörän kasaamisen ohella tuottaa mielenkiintoista sisältöä internetiin, ehkä Liplockia pidemmälle ei kannata mennä…

goldtec, syncross, …

pitäskö
http://i.ebayimg.com/t/Profile-Design-H2O-Quill-Road-Stem-16D-100mm-25-4-/00/s/NjUwWDY1MA==/z/eeoAAOxyJmhSGsX7/$T2eC16FHJHYFFjz5!jM+BSGs(7S+M!~~60_3.JPG

yäk

pitäis
http://www.1jyo.com/image/parts/stem/salsa_quill75.jpg

Oisko?

e. Heh juum, kyl se vallengrach oli nopeempi:) Noitahan vielä Jenkeissä välillä lähtee erittäin halvalla.