Jäätelönkäyttö topikki 🍦

Yleisön pyynnöstä.

T: Kolmea kaveria kuluu :sunglasses::icecream:

3 Likes

Hain just Lidlistä alppiviikkojen sacherkakkujäätelöä

1 Like

Käytän jäätelöä. Meikän go to -herkku lämpimillä keleillä. Ainon minttu on uus lemppari. Ennen meni kolmen kaverin kinuskipähkinähäzäkkää.

2 Likes

Vihasin Puffet-jäätelöitä 35 vuotta, kunnes taannoin ymmärsin, sen johtuneen siitä, että ala-asteella jälkiruoaksi tarjotut Puffetit oli aina kuvottavaa sulanutta moskaa, jota ei saanut siitä paperista ulos mitenkään kunnollisesti.

8 Likes

Mä tyyppasin just lidlin zabaglione-saksanpähkinä jätskin ja oli siis ton hintaluokan jädeksi erinomainen!

Lempparijätskit mulla on Solero Exotic (sorbetin ja jäätelön täydellinen yhdistelmä) ja sit Pirkan tiramisujätski.

tykkäsin puffetista ennen, mutta en nykyään. onkohan resepti edes sama?

lakritsi, mango, sitruuna on kovia makuja

1 Like

Tukulaisille (tai tietty muillekin) retkikohdevihje. Reitin saa pirrettyä mukavia reittejä Tarvasjoen tai Paimion kautta. Esimerkiksi viski, olut ja chilijäätelöä on satunnaisesti perusmakujen lisäksi.

1 Like

Silloin kun Sami pyöritti jätskikiskaa Naantalissa niin kaikki viinajätskit oli hauskoja. Vaikken Jägermeisterista välitä niin Jägermeisterjäätelö oli erinomaista.

Jyväskylässä kirkkopuiston kyljessä on jäätelökioski muistaakseni valion ja sieltä bongasin wanhan ajan vanilja lakka maun. Pieni pallo 4,5€ ja sellanen nyrkin kokonen ollu nyt kolmeen otteeseen. Vakio ainakin kerran viikkoon lenkin päätteeks ollu hakea. Kylkeen Laitilan LePOM ja naattii.

1 Like

Käytän säännöllisesti.
Parasta kyllä pistaasijäätelöt. Vanhan Porvoon jäätelötehtaan ruskistettu voi ja pinjan siemen myös aivan huikea. Kolmet kaverit uppoaa melkein poikkeuksetta toki.

3 Likes

Sorbetit best.

Ja kolmen kaverin vanilija.

Turussa Nuvole aina hyvä :pinched_fingers:

1 Like

Itse en nuukuuksissani kovin herkästi taivu yli 10€/kg hintoihin :woozy_face:

Pirkka kaurajäätelö cookie dough & chocolate sauce (kipurajalla €) yllätti positiivisesti, vaikkakin meille päätynyt purkki oli kauttaaltaan aika hileinen. Pitäis ostaa toinen, että tietäis onko ominaisuus vai oliko vaan ehtinyt sulamaan jonkun ostoskoriin ennen palautumista kylmiöön josta sen poimin.

2 Likes

Jäätelöautossa ilmeisesti eksklusiivisesti myynnissä olevat Marianne-puikkojätskit on hyvä uusi tuttavuus.

e. Hitto mikä topi. Vyötäröllä on muutenkin ylimääräistä. Saako tän piilotettua jotenkin?

1 Like

Kolmen Kaverin jääkahvi puikkojäätelö 5/5.

2 Likes

pian voisikin olla jäätelöhetken aika… :thinking:

Miten kotona jäätelön teko? Onko kokemuksia? Kiinnostanut jo hetken kokeilla.

tulee tiedätteks vedettyy jätskii talvella paljon ja kesällä vähemmän. en tiedä mut tuntuu hyvältä kylmällä kiskoo kun se mätsää hankimaisemaan. kuumalla siinä on ihan liikaa sokeria.

paras jätski oli skidinä unkarissa saatu veteen tehty sorbetin kaltainen mitä kadulta sai ostettua. siitä lähti jano eikä ollu mikään karkkimässy, ehkä sellanen mehujää joka on survottu hileeks? slushie? oliks joku 1989 unkarissa kun oli 44 astetta ja pysty pomppimaan asvalttiin painaumia kun se oli niin kuuma?

2 Likes

Ketjun saa mutetettua iteltä.

Kehosheimauksen vois kans mutettaa tältä foorumilta.

8 Likes

Dolce Italia -kojun amarettojäätelö on liioittelematta parasta jäätelöä, mitä oon ikinä syönny. Tulee iha juhlafiilis, kun sitä sattuu olemaan valikoimassa. <3

1 Like