Ich bin ein Berliner.. – Virallinen Berliini-ketju

Onkos kokemusta superrrhyvistä fillarikaupoista Berliinissä?

M

Cicli Berlinetta, Fehrbelliner Strasse 5 on ihan must. Linkki

Kanadalainen miekkonen pitää sitä, todella makee mesta, ja hienoja fillareita. Vanhoja, kunnostettuja rata- ja maantiefiloja. Seinältä pitäs löytyy Chromen ja Cocoten laukkuja ainakin, ja seuraavaksi päiväksi onnistuu chromen tilaus kauppaan jos jotain väriä/kokoa ei ole. Retro-osaa löytyy aika kivasti, penkkiä, stemmiä ym. Amerikanenglanti oli ehkä se mikä mulle jätti hyvän mielen, kun ei tarvinnu tapella sen saksan kanssa :P. Ja Täällä muuten käy sit vaan käteinen. U-bahnilla pääsee ihan lähelle, ja eipä esim. Alexanderplatzilta oo hirmuisen pitkä matka kävellä.

Devils Child oli ihan jees kans, sieltä löytyy ainakin Bagaboon laukkuja ja rata/maantierunkoja. En nyt vaan millään löydä sitä linkkiä… Myyjä ei ollut kovin palvelualtis tai muutenkaan puhelias, mutta sillä oli jonkun fiksin huoltotyö siinä filon omistajan silmien alla menossa, kun kävin.

Noi kaks oli ne mitkä mulle jäi mieleen kun muutama kuukaus sitten olin. Cicli Berlinetan Dustinilta saa myös vinkkiä jos on jotain fillarihäppeninkejä tulossa.

Cicli Berlinetta erittäin asiallinen!

Myös KeirinBerlin ihan suositeltava:
http://www.keirinberlin.de/index.html

Oberbaumbrücken kuupeessa, siis iso punatiilinen silta Friedrichshainin ja Kreuzbergin välissä, Schlesisches Torin U-bahn (U1) asema lähellä, joten kätevin mennä sillä.

Myös tästä blogista voi irrota jotain:
http://berlinfixed.blogspot.com/

Danke söön!!! siis Cicliin…

M

Jo mainittu Keirin Cycle Culture Cafe on ehkä siisteimpiä mestoja missä oon koskaan käyny. Yhdistetty kahvila, pyöräkauppa ja -huolto. Tämmönen mitään asiasta tietävä keltanokkakin kehtas mennä pällistelemään NJS-leimattuja osia kahvin juonnin ohessa ilman turhaa kuumotusta.

Samalla seudulla, jossain Wrangelstraßen ja mainitun Schlesisches U-bahn aseman välillä (radan eteläpuolella) oli kans joku kauppa. Kun näät ne seinämaalaukset, et voi erehtyä.

Sitten “tois puol jokkee” Warschauer Straßella, samaa nimeä kantavat U-bahn aseman vieressä oli joku pikkuputiikki. En kyllä uskaltautunut kumppaankaan sisään, kun ei mulla ollut niihin mitään oikeeta asiaa, etten sitte tiiä kuin superhyviä ne oli tai ei olleet.

Radspannerei, Admiralstrasse 16 & 23, Kreuzberg, Kottbusser torilta lyhyt kävelymatka. Todella pätevä fillarikauppa ja -huolto, aivan mainion asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tulee vähän Pyörähuolto mieleen. Google mapsissa oli näköjään pari viiden tähden kehua ja Surlyn sivuilla Radspannerei oli rankattu kolmella pääkallolipulla!

Löytyi netistäkin:

Multa kehut myös KeirinBerlinille ja Cicli Berlinetalle (vaikka jälkimmäistä ihastelinkin vain ikkunan takaa, oli jo kiinni kun pääsin paikalle).

Mahtavaa! Olen haikaillut käyväni uudelleen Berliinissä ja tämän topicin perusteella tiedän, mitkä nähtävyydet pitää kokea :stuck_out_tongue: Minua nimittäin pelotti, että löytyykö sieltä liikkeitä, joissa pärjää kolmannella kotimaisella.

Löytyyköhän Berliinistä turisteille vuokrapyöriä(-fiksejä :slight_smile: ) helpolla? Toisaalta kaupungista jäi sellainen fiilis, että joukkoliikenne on ylivertainen kulkumuoto.

K-Mikko - 7:51, 27.3.2009 » Löytyyköhän Berliinistä turisteille vuokrapyöriä(-fiksejä :) ) helpolla? Toisaalta kaupungista jäi sellainen fiilis, että joukkoliikenne on ylivertainen kulkumuoto.
Tuskin näiltä fiksejä löytyy, mutta jos välttämättä haluaa pyörän selkään, niin se onnistuu: Alex rent a bike: http://www.alex-rent-a-bike.de/uk.htm Fat Tire Bike Rental: http://www.fahrradverleihberlin.com/

Itelläkin lyhyellä reissulla joukkoliikenteen ylivoima (+ räntäsade) vei mielenkiinnon pyörähommista, mutta pitänee seuraavalla kerralla panostaa.

Pikainen Berliinin reissu tehtiin sitten hienossa kevätsäässä. Vuokrasin fillarin Alexilta ja aivan kelpo Giantin maasturin sain alle. Berliini on erinomainen stasi pyöräilyyn, tasainen maasto ja paljon maalattuja pyöräilykaistoja ajoradoilla. Keiriniltä tarttui mukaan osia, Ciclissä pistäydyin. Molemmat vierailun arvoisia. Asiallista osaa oli hyllyssä, ei tarvinnut netistä tihrustaa.

Viime reissujen, Amsterdam vs. Berliini perusteella fixi- ja sinkulaveijolle Berliini oli mielenkiintoisempi.

M

itse viime kesänä fat tirestä läskin kruiserin vuokrasin alle, oikein mukavaa vaihtelua oli 23 millisille. keirin berlinin edessä kyllä sai kyllä tuimia katseita sillä kruiserilla!

Keirin Berlin:
http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2716/104/49/823527953/n823527953_1544844_6222805.jpg

Muistanko nyt ihan väärin vai kävikö ryhmä yksjalkaisia Berliinissä tuossa taannoin? Ois kiva kuulla jotain reissukokemuksia…

Joo käytiinhän me mut ei siel tapahtunu paljoo mitään. oltiin vaan sisällä ja chättäiltiin netis.

Pitikin sanoa että joo, mehän taidettiin juuri muuten käydä tuolla äskettäin.

^ jaaha, ja jos katsoo oikein tarkkaan tota alimmaista kuvaa tossa…

http://www.keirinberlin.de/files/page0_blog_entry3_1.jpg

Kuvat Keirin Berlinin blogista.

Hetkinen - tuttuja naamoja! Oltiinko me tuolla? :slight_smile:

Ei oltu. Oltiin just tuolloin netstkuilemassa kämpillä.

Sakemannit reenaa uusia soluttautumistapoja? Kohta ne jyrää meitin? Saatana, hapankaalin kasvattajat voivat pysyä rajojen takana. Nyyh!

Isämmaa, NVR FRGT 39-45

Berliini ollut loistava mesta, kelit suosinut ja vasta yksi flätti vaikka kadut on aika hyvin päällystetty lasinmurskalla. Majoitus ihan keirinberliinin vieressä ja tullut kiusattua kavereita aika paljon teknisten ongelmien takia.

Palvelu ollut lämminhenkistä samoin Keirin Berlinissä kuten Cicli Berlinetassa, hurjaa runkoa ja kilkettä tarjolla, harmi ettei tee mieli kantaa pyreneillä mukana tai ole rahaa tuollaisiin. Piti mun jotain järkevääkin sanoa mut sanonpa vaan et hyviä jusseja.