HEL POR HEL (2023) SUNNUNTAINA 16.4 KLO 10:00 - THE REGISTERATION IS FULL


kuva: Pablo Laine

edit 21.3. The registration is now open below :point_down:

Registration link is open untill the long Friday (pitkäperjantai 7.4.)

Briefly in English:

The traditional Yksivaihde HKI-POR-HKI ride will happen on Sun 16.4. The distance will be approx 110-120km. Exact route is TBA. Start from Puotila Shell gas station 10 o’clock sharp, unofficial start from downtown 9.15 am @Teurastamo.
In Porvoo there will be a vegan lunch buffet, and breaks will be held on both ways. Sing-up for attending will be open soon. I highly recommend everyone to register, otherwise we cannot guarantee a lunch for you. The pace will be chill and social in the main group, although some attendees like to breakaways and ride faster in smaller groups. We will try our best that no one won’t get dropped during the ride. Even if the event is organised by the fixed gear and single speed forum, you can attend with geared bike.

Suomeksi :point_down:

Ja näin se kevät koittaa taas.
Yksivaihde.netin kevätperinnetapahtuma HEL-POR-HEL järkätään totuttuun tapaan Paris-Roubaix:sta seuraavana sunnuntaina. Eli päivämääräks osuu tänä vuonna Sunnuntai 16.4.

Lähtö:

Puotilan Shellin kylmäasemalta klo 10:00 ja sovitaan vaikka että epävirallinen yhteislähtö lähtöön kantakaupungista Teurastamolta klo 9:15

Aikataulu:

  • Menomatkalla Kahvila N’avetta Östersudom n. klo 11
  • Lounas, Porvoon Suomen paras Vegaaninen Buffetti n.13.00 Lekoilla, lähtö takaisin n 14:30-15:00.
  • Tauko Paluumatkalla Nikkilän suunnilla
  • Helsingissä 17:30-18:00 → Epäviralliset jatkot & selkääntaputtelut, paikka TBA anniskeluravintola missä sopivasti asiakaspaikkoja (ehdotuksia otetaan vastaan)

Ilmoittautuminen avataan muutaman viikon sisään. Mukaan voi liittyä myös ilmoittautumatta, mutta siinä tapauksessa emme voi taata pääsyä lounaalle. Maksut MobilePayn kautta.

Ja tässä vielä että minkästyyppinen tapahtuma olikaan kysessä?

  • Social Ride, Ajetaan sopivaa vauhtia. Yleensä porukka on navetan jäkeen hajonnut pienempiin ajoryhmiin. Kirittäjät kirittää ja siellä saattaa joutua dropatuksi.
    Mä lupaan tänä vuonna pitää perää ja jeesaa parhaani mukaan jos ja kun niitä teknisiä ilmenee, ketään ei siis jätetä matkan varteen.
  • Reittiä ei vielä oo ihan lyöty lukkoon, Matkaa tulee n.110-120km, Ja kannustan vahvasti liittymään mukaan vaikka ei olis aikasemmi näin pitkiä matkoja ajanutkaan. Hyvässä porukassa matka taittuu lähes itsestään ja taukoja pidetään. Ruokaa ja juomaa saa hyvin matkan varrella.
  • Kalusto on vapaavalintainen lihasvoimalla toimiva polkupyörä. Saa tulla myös vaihteilla.

Siisti ryhmäajo

  • Näytetään ja toistetaan niitä käsimerkkejä, alkukeväästä tiet ovat kuoppaisimmillaan.
  • Erityisesti jarruttomalla kalustolla ajavat huolehtivat riittävistä turvaväleistä ja noudattavat erityistä varovaisuutta, vastaavasti jarrulliset välttää turhaa jarruttelua. Ryhmäajossa hölmöilemällä aiheutat vaaraa myös mulle osallistujille.
  • Kaikki whipskidit yms… ajotaitojen esittelyt voi sit suosiolla säästää niille Nightrideille

Terveisin
Visa, Axel ja Kreivi

Edellisvuoden Topit ja fiilistelyt

Eetu Pajala // Flickr

2022
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

32 Likes

Hitto onkoha ees mahollista ajaa 120km whipskidaamatta :dizzy_face:

20 Likes

vois ehkä yrittää päästä tälläkertaa

1 Like

Jos vaikka tänä vuonna kerkeäisi tulla nauttimaan. Aina siisti tapahtuma, mutta vieläkään en oo kertaakaan ollut mukana.

2 Likes

Olen kuullut huhuja, että reitti saattaisi tänä vuonna kiertää paluumatkalla tunnetun teräsalueen 04130 kautta. Buffan ruokalista on jo työn alla, kuulemma kaikki ruoka jälleen vegaanista ja pähkinätöntä, myös gluteenittomia vaihtoehtoja tarjolla. Odotan innolla ja kiitollisena jälleen Kaisan ja Christofferin buffettia, varmasti Suomen paras vegaanibuffa.

19 Likes

Voiskin pitkäst aikaa koittaa päästä paikalle! :slight_smile:

5 Likes

Voi olla et joutuu keulii😛

Muassa!

Alle 2x11 vaiko palpafiksi ja sen kuolemanpelkoinen kiinakuituhytti?

  • 2 ja 11
  • Palpa ja pelko

0 voters

3 Likes

Pitää ruveta harkitsee josko tänä vuonna TT hytti ois tarpeen ku viime vuonna hädin tuskin pysy peesissä dropeil :hot_face:

1 Like

Ja ilmoittautuminen on auki! Ilmotkaas sitte viimestään pitkäperjantaina

2 Likes

Hel - por - helissä on aina siisti meininki, ei sitä voi kiistää. Mutta mustat castellit ja raphat ei oikein mun muotisilmää tyydytä. Niin tälle vuodelle matalan kynnyksen muotikisat, tavoitteena; väriä letkaan.

Räikein, siistein, värikkäin, mielenkiintoisin asu voittaa palkinnon ja (suostumuksella tietenkin) kuvan ja kunnian tähän tobaan.

Väriä maailmaan!

English:

Hel - por - hel always has a good vibe, no one can deny that. But black cycling gear just doesn’t please my fashion eye. So, this year we’ll have a low barrier (and effort) fashion contest, with the intent of getting more colourful people on the ride.

The most colourful, interesting, bold, coolest outfit will get a price and (with permission) get their picture and praise posted in this topic.

For a more colourful world!

18 Likes

jätkä siis sanoo et mun vaatekaappi ei maistu…

3 Likes

Troy Lee Designsin neon-rietasteluilla ja Ed Hardyn glitter-pääkallo-lohikärmes-yakuzatatzka-kitch-rekvisiitoilla mitään jakoa podiumille?

2 Likes

Oiskohan nii lämmin, että voi kaivaa jo aloha-paidan kaapista?

1 Like

Tottakai, viimeks oli mertsat paidan alla. Tyyli vapaa ja kengät ja päähineet ei lasketa. Kaikilla silti spedut ja toivottavasti kypärä.

Nyt on vielä 4 päivää aikaa ilmoittautua. Jo 26 ilmottautumista tullut.

2 Likes
3 Likes

jos sitä nyt sit, 28.

Ai siis että olis tarjolla tätä joka kevään ykköstapahtumaa? Count me in.

Kalustovalintojen vuoksi en luultavasti voi lupautua kaljakärryksi tällä kertaa, vaikkei kukaan viimeksikään crispejään tuonut kannettavaksi…