Gromada Polak Pista

Säädöstä ja väännöstä huolimatta sain Gromadani valmiiksi reilu kuukausi sitten. Itse fillari jäi silti laiskuuttani dokumentoimatta, ja synkän syksyn taittuessa vielä synkemmäksi talveksi aloin jo lykkäämään AMA:n väsäämistä keväälle. Eilen sattui kuitenkin todennäköisesti vuoden viimeinen aurinkoinen päivä ennen lumia, joten nappasin pari pokkarikuvaa valmiista tekeleestä. Kokonaiskuva tuli ryssittyä krapulatärinäkäsillä, sori.

http://dl.dropbox.com/u/3576177/Pyorakuvia/Gromada/ama/IMG_5135.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3576177/Pyorakuvia/Gromada/ama/IMG_5136.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3576177/Pyorakuvia/Gromada/ama/IMG_5142.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3576177/Pyorakuvia/Gromada/ama/IMG_5143.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3576177/Pyorakuvia/Gromada/ama/IMG_5146.JPG

R&H: Gromada 2010 Track Sun Yellow, Columbus Gara (55cm)
Satula & -tolppa: Iscaselle Giro d’Italia, Triplex Aero
Ohjainlaakeri: Tange Seiki - Levin
Etukiekko: Mack Superlight 28h LF, 2x DT Competition, H+Son Formation Face, Schwalbe Lugano 23mm
Takakiekko: All-City 36h HF, 3x DT Competition, H+Son Formation Face, Soma Everwear 23mm
Voimansiirto: Stronglight Track 2000 (48t), KMC K710SL, BLB (19t), MKS Sylvan, All-City
Ohjaamo: Zenith, Nitto Noodle Bar, Fi’zik

Yritin alunperin ja puolitosissani tehdä 100% eurooppalaista fillaria, mutta lopputuloksesta tulikin kansainvälinen kokonaisuus. Mikään kevyt pyörä tämä ei ole, mutta liikkeelle päästyä Gromada tuntuu kuin liikkuvan itsestään. Me digs.

Kiitokset Pawelille Puolaan ja Visan pajalle. Ja tietysti foorumin jampoille palautteesta.

todella cliini ja staili pyörä. takasilta on outo ja kiinnostava yksityiskohta. kelpaa rullailla.

Ooh, komee. Onks toi satula mukava? On nimittäin aika perverssin muotoinen -

http://farm4.static.flickr.com/3158/5869753197_42ed69ca83_b.jpg

-jos se on nimenomaan kuvassa näkyvän kaltainen.

Erittäin miellyttävä, onnittelen.

kyttyra - 18:28, 27.11.2011 » Ooh, komee. Onks toi satula mukava? On nimittäin aika perverssin muotoinen jos se on nimenomaan kuvassa näkyvän kaltainen.
Jep, tuohan se on. Olen istunut penkin päällä noin 5 km, joten en osaa vielä sanoa mukavuudesta. Tykkään kuitenkin kapeista ja kovista penkeistä, joten eiköhän tuo sopivaksi osoittaudu. Muotoilu on kyllä outo ja mielenkiintoinen, mikä ei noista kuvistani taida kunnolla näkyä. Tyttöystäväni sanoi, että satulalla on ilkeä ilme ja melko [i]sinister[/i] tuo tosiaan on.

Hyvältä näyttää. Eritysimaininta värikoordinoidusta lukkorenkaasta :slight_smile:

Tässä tuntuu omaan silmään natsaavan kaikki. Todella siisti peli. Kateellisin olen kylläkin siitä, että filo on täysin tahraton… Omat härvelit näyttää enemmänkin multaan upotetuilta.

Puolalainen taksi. Hyvältä näyttää. Parit yksityiskohdat on very nice, esim. lukkorengas ja värimätsätyt renkaat (vaikka ovatkin eriparia). Mutta… noi kammet on ehkä vähän turhan beeffit teräsrunkoon. Osta vaikka Mikon Campa Pistat. Et sitten puolannu etukiekkoa uudestaan? Noi kaks mustaa pinnaa pistää vähän silmään. Jaaa onks sulla sträpit kunnolla polkimissa?

Hieno paitsi että muunväriset kuin mustat renkaat on aina fail.

tya - 20:46, 27.11.2011 » Hieno paitsi että muunväriset kuin mustat renkaat on aina fail.
nah
mankkis - 20:42, 27.11.2011 » Mutta... noi kammet on ehkä vähän turhan beeffit teräsrunkoon. Osta vaikka Mikon Campa Pistat. Et sitten puolannu etukiekkoa uudestaan? Noi kaks mustaa pinnaa pistää vähän silmään. Jaaa onks sulla sträpit kunnolla polkimissa?
Kammet: Mulla oli Andelin kirkkaat pseudovintage-kammet tuossa aluksi kiinni, mutta ne eivät mielestäni istuneet kokonaisuuteen yhtä hyvin kuin nuo Stronglightit (jotka muuten ovat myös hemmetisti paremmat). Tykkään myös siitä, miten nuo jööti-Stronglightit natsaavat syvien kehien kanssa. Ehkä Andelit mustalla eturattaalla olisivat olleet myös hyvä yhdistelmä ulkonäöllisesti.

Etukiekko: En sit viittinyt purkaa ja puolata (pun unintended) etukiekkoa uudelleen, kun jouduin palauttamaan rihtauspenkin takaisin töihin jo aikapäiviä sitten. Synkkinä kaamosiltoina sitten vaikka yhdistyksen penkki apuna. Mustia pinnoja en silti jätä pois.

Remmit: Sträpit eivät mahtuneet polkimien molemmista rei’istä läpi, jolloin nämä mulkerot pääsevät liikkumaan ärsyttävästi. Vai mitä meinasit? Häkitkin ovat liian lyhyet mun Kurskeille, enkä halua polkea tennareilla. Eli vaihtoon ovat menossa.

Zigura - 19:46, 27.11.2011 » Tyttöystäväni sanoi, että satulalla on ilkeä ilme ja melko [i]sinister[/i] tuo tosiaan on.
Itseasiassa juurikin tuosta yläetuviistosta tuo jakkara näyttää siltä että jos se vaan saa tsäänssin niin se tekee jotain häijyä...ihan kuin psykopaattikyborgidelfiinin pää jostain kauhuleffasta.

Hieno on! Varmasti kiva saada säätämisen jälkeen ajoon. Mä olen kanssa kamppaillut Sylvanien kanssa Tosheja asentaessa puolisen tuntia. Tiukkaa teki ja hiki lensi.

kyttyra - 22:19, 27.11.2011 » Itseasiassa juurikin tuosta yläetuviistosta tuo jakkara näyttää siltä että jos se vaan saa tsäänssin niin se tekee jotain häijyä...ihan kuin psykopaattikyborgidelfiinin pää jostain kauhuleffasta.
Se on Gigerin alienin pää.

Alien Chest Burster
http://dl.dropbox.com/u/3576177/Pyorakuvia/Gromada/IMG_5152.JPG
Avaruusolento

Iscaselle Giro d’Italia

Polkupyörän satula

Kuin kaksi marjaa.

Se on delfiini.

http://www.dosits.org/images/dosits/FKW-Head.sm.jpg

pirun hieno. damn

Todella nätti.

Erittäin kaunis yksilö. Mistäs tuo runko on hankittu?

edit: tuolta toisesta langastahan sen rungon alkuperä selvis

Hyvältä näyttää, eipä tästä paljon kritisoitavaa keksi. Kun tota kattelee, niin rupeaa tekemään mieli syvää kehää ittellekin.

Ja:

mankkis - 20:42, 27.11.2011 » Parit yksityiskohdat on very nice, esim. lukkorengas ja värimätsätyt renkaat