G H E T T O B L A S T E R 25.10.2014


Jengi kokoontukoon Panimoravintola Bruuverissa. Fredrikinkatu 63. Kampin kauppakeskuksen päädyssä. 17:00 alkaa tippuu infoo. Manifesteja, walkthrough-karttaa ja sössöting. Sieltä lähdetään noin 17:20 Kaisaniemen kummulle ja varsinainen startti on tasan klo 17:30. Voit tulla suoraan kummulle jos huvittaa. Pari euroo massii mukaan, ni saadaan voittajalle palkintopotti. Kisan kesto kaks tuntia. (Saattaa vielä muuttua, jos jaksan käydä huomenna testirundilla.)
* * *
Pave - 18:38, 22.10.2014 »

TEHTÄVÄT:
SINISIÄ RAPPUJA JA PUNASIA HINTALAPPUJA
Jos sul on huumeongelma, sä asut Kontulassa. Jos sä oot Somalialainen, ni sillon Merirastilassa. Halvat stadin kämpät idäs, ei voi sanoo sattumaksi. Avohoitopotilaita pyörii täällä riesaks asti.
Hagaki, joka aina hengas Tallinnanaukiolla, mä kuulin et se delas viime viikolla. Jos tuut kyttii puolustelee, voit pitää suus kii. Kytät tappaa ihmisiä siinä missä muutki. Petskunki ne ampu tielle Ala-Vesalaan. Mut eihän kytät saa syytettä, eihän kytät joudu vankilaan.
Ihanku tääl ei ois jo ihan tarpeeks hullui, kulmille ilmaantuu kokoajan uusii junnui. Joit ei kiinnosta ku yleinen pahennus ja Hertsikan Alepan Koffireppualennus.

MAAILMA ON ROTTA:
Kaarre ylös, alkaa Kulosaaren sillan kilsa. Siat silti sitkeitä kuin vitun nivussilsa.
Edustava otos sitä Helsingin kirjoa, pöydällä paketissa kilo pirjoa. Ovi lentää hevonvitunhelvettiin. Jyrkkä se sieltä meitä tervehtii. Viemäriin Rotta sujahtaa sutjakkaasti, komisario Jyrkällä Kurkimäessä taas hukkarasti.
Putsit pönttöön, Slurkit tulee…
Marjaniemenranta, no joo hämäsin… Tällä kertaa mesta on mitä kämäsin. Kaatopaikalla kuksitaan Ladassa, olo on tukala ku pygmien padassa.
Kulosaaren sillalla pirteät pojat. Hakusessa hilpeät etunojat. Jutun juju pikku pilluralli on, pöllityllä pösöllä halki Kallion. Fataali on sana jolla tätä sopii kutsuu. Rotta,Perse ja Petos plus pari pirihutsuu. Meno tuntuu aika tutulta vai mitä? Onhan Sörnäinen lähi-itä.

DEAD HOMIEZ:
Up early in the morning, dressed in black. Don’t ask why? 'Cause I’m down in a suit and tie.
They killed a homie that I went to school with. I tell ya life ain’t shit to fool with.
And it’s getting to my temple. Why is that the only time black folks get to ride in a limo?
And I wanna get blitz. Grab my 40 ounce and then I reminisce
About a brother who had to be the one and only. So I dedicate this to my dead homiez…

POSTIMIES PAVE:
Pakko saada massii ja päästää maksa vähäks aikaa lomille. Mimmikään/Kundikaan ei pistäis pahitteeks jos vähä esittäis kunnollista. Eli duunihommii sit vissii… Ei saatana! Paven jalanjäljissä Hertsikan postiin.
-Siilitie yks. BOOM! Loputtomiin kolmikerroksista hikirappuu, vitusti mainoskieltoja eikä kellekään tuu paskaakaan postia. Ja ne yläkertojen perintäkirjeethän ehtii viedä sit maanantaina Siwan mainosten kanssa.
-Ripa on taas aevan hirveissä ja kello on vasta puol kymmenen. Paha putki päällä. Jätkä istuu kanttarilla ja vetää sheeba-näytepakkauksia Kissamme-lehtien välistä. Luottari sano et lounastauot on pidettävä. Ripa saa pitää safkiksensa kun sä jeesat vähä jakamalla sille pätkän Karhutietä.
-Tuli vähä säätöä postinvitunpikkuvitunjouluissa ja erohan siitä sitte napsahti. Hämikseltä löyty kusinen mutta halpa kämppä.
-Ja tää säätöhän siis jatkui ensin Bohemiassa (RIP) ja huipentui Hiihtäjäntiellä jossain kuppasessa rappukäytävässä. Heh.
-Mika Salon Aku Ankka on jääny jakamatta. Ja sen kodinhoitajan Cosmopolitan. Ens viikolla sille tulee taas paketti alusvaatelafkasta, ni pääsee soittaa ovikelloo. SE ON KUUMA! Kai noi on pakko viel viedä…
-Paitti että nyt muuten sattuu. Siis taju lähtee saatana. Maailmanlopun darra puskee päälle. Pakko vetää välissä vähä jotain mättöö. Lihis ja pari bissee pikasesti nassuun ja homma jatkuu hopi-hopi.

HIP HOP WILL NEVER DIE:
Every day I see my mother struggling. Now it’s time, I’ve got to do somethin’
I look for work, I get dissed like a jerk. I do odd jobs and come home like a slob.
So here comes Rob, he’s cold and shivery. He gives me two hundred for a quick delivery.
I do it once, I do it twice. Now there’s steak with the beans and rice.
My mother’s nervous but she knows the deal. My sister’s gear now has sex appeal.
My family’s happy everything is new. Now tell me what the fuck am I supposed to do?
-Gettounelmii. Kultasormuksii. Rahaa, vaatteit, naisii ja kaikkee muuta siistii. ( Esim. miehii jos satutki olee nainen…)
-Eniten alkoholistei, eniten rikollisii, eniten köyhii, eniten skidei ilman omaa isii. Mut toisilleen uskollisii, työpäivä pisin, vain pari tuoppii ja ollaan onnellisii.
-Roihu Vuori, pommit tippuu. Mitä, mitä, mitä, mitä, mitä, mitä vittuu.

KUBE & BARBAARI:
Hei misson bileet? No chekkaa se keikkakalenteri. Jos on hiljast tavota mun managerii. Kysy Kubee Hakunilan makavelii. Nostattaa sut taivaaseen, räppigeimin rafaeli. Nää madafakat haluu baittaa, mut ei niil oo tätä flout eikä fleivorii. No ei nii, tää on mun heinii. Tää on mun laji, tää on mun ilmaveivii. Kube Granlund, muut ne kaatuu…
Jos mun täytyy, ni oon valmis salil yöpyy. Ei kipuu, ei hyötyy. Mä käyn sossus enkä puurra hies. Mul on jo vaikein duuni Suomes. Oon musta mies.

SKATE OR DIE:
3 rastia skedehommia.

VERI VETÄÄ ITÄÄN:
Opel Kadett, Mazda 626, 323 tai Saab 900, siihen päälle vielä Ascona, niin tässä top 5, joka taatusti lähtee kun pää on pöhinäpitonen.
Tallinnanaukio, maailman kahdeksas ihme. Eikä sille voi mitään… kun veri vetää itään.

LAINAAN ENKÄ PALAUTA:
Kun Stöö lappaa lapparit kassiin, pitää Herkko maskia, päässä ettei päädy valvontakameravideoon… Muina miehinä kävelee kassan ohi Mafia, esitän John F. Kennedyä ja Olof Palmea. * Selkä menosuuntaan ettei kamera tunnista. Kytät luurissa ja etsintäkuulutus Makuunissa. Kytät on napannu Koksu Koon kuulusteluhuoneessa. Mut ei ne saa siit paskaakaan, jäbä on liian kuoseissa… Porttikielto Pankkiin. Porttikielto Makuuniin. Porttikielto Alkoon…

VEXI OLI VELKAA:
Katuhakkaaja-Make pitää hakee, Vexi on velkaa, ei selitykset kelpaa. Äiti opetti, älä säädä, jos ei oo päivän päätteeks pätää päällä.
Tatuoija-Jari ja Hepatiitti-Kari…
Oikee ja vasen, tuomari tuomion suo, ku tappelupukarit tulee sun luo. .Ja sull on parast olla sitä paaluu, kun mun saattue saapuu.
Pikku-Suskilta faktoja penäsin ja kelasin, et jos vartin voimii keräisin. Mutku yllättäen reidet auki revähti, ni se vierailu venähti.
Missä mies menee, ei mitää ideoit. Se oli vieny Makkara-Masalta kasan videoit.
Mut ei oravannahat vittu meille kelpaa. Vexi on velkaa.
Jos tilin saldo ei mua puhuttele… muista, en uhittele. Mä usuttelen jenggii jengin päälle. Näin jenggii hengilt pääsee…

INSANE STUNT BONUS:
???

MAALI
???

Startti Kummulta 17:30
Manifestit ja pientä helpotusta (pitäähän GTA:ssa aina vähän käyttää walkthrough-karttaa) gangsterin arkeen noin klo 17:00 jossain siinä huudeilla.

Ympäri käydään, yhteen tullaan. Samoja kulmia me kierretään.
Hustlaajat panostaa piriin ja dullaan. Hertsikas ja Talsulla ne tiedetään.
Monissa tehtävissä on samoja mestoja. Esim Tallinnanaukiolla joudutte melko varmasti käväsee, ihan sama mitä oottekaan säätämässä.
Läpissä on vinkkejä. Kattelkaa karttaa. Toivon että kukaan ei lähde opettelemaan Vesalantien kaikkia postilaatikoita ulkoa. Emmä tätä sen takia väsää että joku kusipää “voittaa”
Ei sillä ettäkö epäilisin ketään, mutta kun näitä on nähty ja nyt ollaan kuitenkin oikeesti idässä, niin todellakin epäilen saatana kaikkia.
Kysymys on siitä haluutsä elää vai kuolla.
Parempi kato olla varpaillaan kuin varpaatta…
First I took two clips and then I took two more, cause by now they were right at my door…
Peace!

https://www.youtube.com/watch?v=9xFDTkgDBvM

https://www.yksivaihde.net/old/333
https://www.yksivaihde.net/old/1416
https://www.yksivaihde.net/old/4653
https://www.yksivaihde.net/old/9260
https://www.yksivaihde.net/old/13100
https://www.yksivaihde.net/old/18267

Vidu. Pitäiskö.

just mietin, että koska pääsee ottaa idän haltuun, mutta hittolainen kun on keikka samana iltana

kyl sä ehit jos oot nopee!

north-central represent

mitä myöhempää tää alkaa niin sen parempi. mieluiten aamuyöllä!

terveisiä helsingin lähi-idästä

Hittolainen. Mullahan on muutama ikimuistoinen paikka tuolla suunnalla. Jos sais pöllittyä jostain postin jakelupyörän, ni voisitte ottaa ylämäkisprintit edit:HiihtomäentienSiilitien päälle.
Helkaman laukut täyteen mainoksia ja ulosottokirjeitä ja Uli-Uli!!

Ja Tammisalossa tuli jaettua Aku-Ankkaa yhelle formulakuskille. Heh.

Näistä tulee hirveet.

Lähi-idän pienteollisuus tulee ainakin eksyilemään omille alueilleen!

Muistaakseni viime vuonna taisi olla aika hyvin kilometrejä poljettavana.

Fucking HELL!

^^

juhani - 23:00, 26.10.2013 » huuuhhhuuuhh!! ... alla vielä mun reitti kartalla: http://i894.photobucket.com/albums/ac147/xjuhanix/Kuvankaappaus2013-10-26kello223112.png
Heh.

http://is11.snstatic.fi/img/978/1288687400820.jpg
http://is13.snstatic.fi/img/978/1288627208243.jpg

Nyt vasta muistin, että blasterin oikeaoppinen suomennos on läjäytin.

E R I S T E T T Y A L U E L Ä J Ä Y T I N kaikille fennomaanikoille yms. säätäjille

Boom ! 1! !

Jengil abaut viikko aikaa douppaa ittensä hirveeseen kuosiin. Heh.
Eiku oikeesti. Näist ei selväpäiset selvii.
Kekkasin melko hyvää settii tohon mausteex. Vähä liian myöhään kyl, eli katotaan tuleeks ihavitueeppiset vai vaa eeppiset.
Aineksii ja aineit on kyl ilmassa… Heh…
Ravaan tuolla sillan takana vissiin ens viikon yötä myöten hakemassa rasteja.

Kandee kuunnella räbää. Totuttaa sitä maksaa. Ladata putkikassi täyteen. Pestä myllyverkkarit. Hoitaa aseistusosastoo kuntoon. Koodaa vanhat frendit läpi. Kaikki jeesi tulee tarpeeseen.

Ja ai nii. Maksakaa ne vanhat velat nyt nopeesti vittuu. Tuol sillan takana venaa meinaa vähä vihasta sakkii. Oikeesti.

Lähtö ehkä Kummulta ehkä viideltä.
Tai en tiiä.
Lauantait u know… Perinteisesti menny sillan tol puolel semmoses pienes huurus, ni ei oo ollu ihan nii tarkkaa…

edit: räks

Duuniin puol kymmeneks. Näähän kerkee ajamaan. BLAKABLAKA

lähettilarppaajien itälarppi?

Viime vuotiset oli itselle ekat ällärit. Tihkusateesta huolimatta viivalla oli todella paljon jengiä, toivottavasti tälläkin kertaa.