∞GHETTOblaster.. Lauantai 26.10.2013 klo 17 @Suvilahti (HKI)

^mä lupaan ton saman asian itselleni jokaisen kapan jälkeen. Se unohtuu seuraavan kisan startissa.

^haha niinhän se varmaan menee!

Mukavasti sumua, mutaa, ajamista, suunnistusta ja itelle tuntematonta itää. Kiitos kanssa-ajajat ja järjestäjät. Oli taas kyllä hauskaa.

KIITOS! Oli hauskaa vaikka saikin lyödä itteänsä naamaan pari kertaa maaliin tultua. LUETAAN SITÄ MANIFESTIA!!! Ja opetellaan sitä itää nii ei tarvii peesailla niin paljoa!

Kiitos kiitos! Iistimmässä oli sistiimpää. Kovat rastit oli.

huuuhhhuuuhh!!

tänään oli hiton siistiä ja myös iso face palm.

manifestit esiin ja nopee osoitteiden tsekkaus. kustaa vaasan tie ja mäyrätie oikeastaan ainoat osoitteet, jotka tiesin. kysymyksistä selvis onneks niin paljon, että missä mennään. tajusin hyvin nopeasti, että kolmea vikaa lukuunottamatta rastit on aika varmasti järjestyksessä. taisin lähteä lähdöstä tokana tai kolmantena. tyylikkäästi rantatielle liikenteen sekaan ja siitä suoraan teurastamon läpi kohti hermannin rantatietä. missään ei näkynyt muita.
ekalla rastilla olin yksin ja kun sain manifestin taiteltua takaisin taskuun, niin seuraavat saapu rastille. äkkiä jatkamaan matkaa, että pääsee alta pois jos takana tulevat ei tiedä minne mennään. harjannetiestä ei ollut mitään hajua, mutta korkein kohta ja silta paljasti, että taitaa olla viikinmäessä. nopea tsekkaus matkan varrella karttaan ja olin oikeessa! rastilla näin kuinka takana tulevat polkee ylämäessä. taas sama juttu, vauhdilla eteenpäin, koska tiesin hyvän oikoreitin 550 bussin reittiä sillan yli. tais tietää moni muukin. täällä oli kiskopannut lähellä, kun takarengas otti kiskosta vähän sivuluisua. mähän sanoin startissa, että varokaa metrorataa!
viikissä näin jonkun punasen ladon ja lähdin polkemaan kohti. nopee tsekkaus taas karttaan. tie oli väärä, mutta löytyi ihan vierestä. ladon sisällä oli kuolleita lintuja, putkea, häkkejä ja mitä lie. mietin tovin, että alanko kirjottamaan niitä kaikkia kunnes tajusin, että väärä lato. kohti etelää siis.
oikea lato löytyi pian. tässä vaiheessa näin viimeistä kertaa muita polkijoita, mun onnekseni pellon toisella puolella. koitin sammutella pyörästä valoja, mutta ilmeisesti mut oli spotattu.
sit tuttua metsäreittiä hertsikaan. alkuun lähdin väärään suuntaan mäen päällä, mutta löytyihän se mäyrätie sieltä pian. sit taas tuttuja huudeja hertsikan läpi ja radan ali. yläfemmat ja kannustukset vastaanotettu.
opiskelin vähän karttaa ennen skaboja ja ajattelin, että tonne tammisaloon ei kuitenkaan ajeta. onneks oli muistissa, että missä se oli. silta löyty helposti ja liikennemerkkiä hain hetken aikaa kunnes tajusin, että manifestissa oli puhe tiehen merkatusta nopeusrajoitusta. check. kirkko löyty kysymällä apua kävelijäpariskunnalta. muutamaan kertaan tuli lähdettyä rastilta vauhdilla johonkin suuntaan joka tuntui oikealta ja nopea tsekkaus kartasta tän jälkeen. pari kertaa meni pieleen, mutta tammisalosta roihikaan täyskymppisuunnistus.
roihikassa meinasin mokata moskeijakysymyksen, mutta onneks maltoin olla tarkka. tältä rastilta lähtiessä tuli yks väärään suuntaan lähtö ja jouduin oikomaan pihojen poikki. ajoin jonkun jyrkän metsäkelvialamäen, joka näytti siltä, että joku on skidannu sen alas asti. tässä vaiheessa tuli ekaa kertaa epäilys siitä, että joku ois ohittanu mut jossain vaiheessa. tiesin kuitenkin, että mulla oli ollu niin suorat linjat, että tuntuis oudolta jos joku ois ehtiny ohi mun näkemättä.
roihikasta itikseen nopee siirtymä ja itiksestä vuosaareen tuttua huttua. lokitieltä mainoslause ja kohti pohjoista. reitistä ei mitään hajua, mutta taas nopee tsekkaus karttaan, että tää tiehän vie suoraan sinne mihin pitää. rukatunturintietä edels pieni hämmennys. seuraava rasti vartioharjuntiellä. tietty missasin koko kukkakaupan siinä risteyksessä ja ajoin tien väärään päähän. eikun takasin.
sit vihdoin loppukiri. tässä vaiheessa olin lähes täysin varma, että tulee voitto. koko matkan kurkistelin taaksepäin, mutta kertaakaan ei näkyny ketään missään.
pikkulintuun sisään. manifesti tiskiin. onnittelut voitosta. kypärä, takki ja kamat pois päältä ja tyytyväisenä lojumaan sohvalle. parit minuutit myöhemmin viltsu pamahtaa sisään ja pave perässä. alkaa keskustelu jostain vuosiluvusta. ajattelin, että on kyse jostain helsingin kaupungin perustamiskiven vuosiluvusta, mutta olikin kyse vuosaaren rastin vuosiluvusta, joka oli jääny multa huomaamatta taitetun paperin väärälle puolelle. luetaan sitä manifestia!!
tässä vaiheessa oli tasan 30km gepsin mukaan ja aika 1:21. noh dfu ei kiinnostanut joten sakkokierrokselle vuosaareen ja takas. sijoitus tippu 13 sijaa, ja harmittaa yllättävän vähän!
hiton hyvät ekat ghettoblasterit. tuun ens vuonnakin! kiitos kaikille ja onnittelut kärkikolmikolle!

alla vielä mun reitti kartalla:

Mitä yeastimpää sitä beastimpää vai miten se oli?

Hyvät ajot! Vähän meni peesailuks, kun ei ollu mitään hajua paikoista. Omat navigointialotteet menikin sit aina ihan päin helvettiä :smiley: Ja viikissä ihanan pehmoset OTB:t _ b

Kiitos!

grotto - 23:07, 26.10.2013 » Mitä iistimpää sitä siistimpää vai miten se oli? Hyvät ajot! Vähän meni peesailuks, kun ei ollu mitään hajua paikoista. Omat navigointialotteet menikin sit aina ihan päin helvettiä :D Ja viikissä ihanan pehmoset OTB:t _ b Kiitos!
nyt korjasin oikeesti

Siilinpesän sukupista on helvetin iso!

Ale vois korjata tuon kirjoitusvirheen nyt.

Muutama kuva. Pikkulinnussa oli niin tiivis tunnelma, että linssi oli kestohuurussa ja mulla ei ollut mitään kuivaa, jolla olisin voinut sen pyyhkiä, joten siksi vaseliinifiltteri.

Loput kuvat

Eisss, pitikin olla töissä. Onnee ajajille, kivan hapekas keli ainakin.

Niinjoo: kiitos myös kaikille, joilta sain vettä! Unohdin tapani mukaisesti juoda päivän aikana ja Vuosaaressa alkoi viimeistään olla sellainen olo, että kualen. Kokis ja alkomaholiton olut Bocksby Gårdin ostarilla palautti kivasti.

Tsiigasin parvekkeelta, kun kööri ajoi ohi nätissä tihkusateessa. Tuli nostalginen olo. Idän Henki elää, kiitos Jussille.

GHETTOBLASTER 2013 - VIRALLISET TULOKSET:

  1. Pave - GHETTOMASTER 2013
  2. Sakeri
  3. Mike D.
  4. Jyri/Erik
  5. Sami - FLATMASTER
  6. Grotto
  7. Mika
  8. Jake
  9. Pikku-Antti
  10. Jere
  11. Sulo
  12. Santtu
  13. Astro-Kimi
  14. Juhani
  15. Toni
  16. Jenni BEST GIRL & Kim
  17. Anna & Kaisa
  18. Sami
  19. Elias
  20. Eeva & Paulus
  21. Tyko
  22. Tuomas
  23. Jiima
  24. Make DFL
  • Viltsu DFU
  • Alfons - keskeytys

(ilmoittakaa jos jonkun nimi on väärin, joidenkin hieroglyfit märissä manifesteissa vaativat jonkin verran tulkintaa)

Ajaja oli kunnioitettavat 29 joista 28 jätti maalissa manifestin. Kiitos kaikille osallistujille.

Rastit olivat manifestissa valmiiksi numeroidussa ajojärjestyksessä mutta tätä ei tietenkään kerrottu etukäteen, Kulosaaren sillan ylittäminen kuitenkin kiellettiin alussa. Manifestin matka lyhintä reittiä olisi ollut noin 29km. Nopeimmin reitin ajoi Juhani ajalla 1h 26min., hitaimmin Make ajalla noin 2h 40min. (jos muistan oikein, varsinaista ajanottoa ei ollut).

Kärjen maaliin saapumisessa oli sopivasti draamaa kun kävi ilmi, että kaksi nopeinta, Juhani ja Viltsu olivat molemmat missanneet rastin 10. viekkaan tuplakysymyksen toisen kohdan ja järjestyksessä kolmantena mutta käytännössä samaan aikaan maaliin saapunut Pave vei Ghettomaster -tittelin. Juhani kävi vielä erikseen hakemassa rastin. Paven harteilla on nyt kisan järkkääminen ensi syksynä.

Ghettomasterin, kahden seuraavaksi tulleen ja DFL:n ohella palkittiin erikseen paras naispuolinen kisaaja Jenni ja (useista?) fläteistä huolimatta hyvin sijoittunut Sami. Ainakin yksi ajaja oli myös sonnustautunut teemanmukaiseen asuun, Sulo ellen väärin muista, erityismaininta siitä.

Kolme ensimmäistä ja best girl saivat Good Thingsin paidat, ohjeet niiden lunastamiseksi tulee myöhemmin privalla.

Lopuksi vielä rispektit Jarkolle ja Mijumille joiden kisa Ghettoblaster alunperin on. Reitti tosiaan kulki puolivahingossa kunniakierroksenomaisesti Jarkon parvekkeen ohi Viikinmäessä.

Kiitti ajoista, oli hauskaa ja ajoki suju Vuosaareen asti hyvin, mitä nyt pysähdyttiin 50m ennen Tammisalon kirkkoa tarkistaa puhelimesta, että missäköhän se kirkko on :smiley:

Ainoo megaluokan tyriminen Valintatalon kanssa. Ei voi tietää, missä on Rukatunturin tie, vaikka käytännössä kaikki itäänpäin lähtevät maantielenkit ajan sitä kautta. Tietysti näin, mulla pyöri mielessä vaan Kivikko ja Ylläshalli, ei onneks tullu lähdettyä sinne.

Väärällä puolella itäväylää oltiin kuitenkin, jossain viljelypalstojen, metsäpolkujen ja talojen pihojen välissä. Flatmaster oli kyllä kova, kun tuli samalla oven avauksella maaliin vaikka paikkas ilmeisesti renkaita vähän joka välissä. Rispekt.

Mä en tiedä pitäiskö Alen skarpata, vai mun skarpata mun punchlineja.

shredder, ei se Valintatalo nyt niin paha - mitä nyt käytiin vähän kokemassa ylämäkeä siinä takana… mut se sen jälkeinen peltoexcursio Plantagenia hakiessa oli kyllä… noh.

Ajoista suoraan reiveihin ja 06 himaan - nyt tuntuu!

Kotitunnelmat näin sunnuntaina: - YouTube

Kiitos vielä kertaalleen!

Huoh!

Kivaahan se sit loppujen lopuks oli. Vähä on sellanen lucky bastard olo, mut semmosta se on. Starttia odotellessa kelailin että onko tässä taas mitään järkee. Tihkua vihmo naamalle, idästä ei hajuakaan ja oikeesti pitäis olla kotona lepäämässä ja pitää yks välipäivä persfinnin kiduttamisessa.

Jos A on ykkönen ja B on kakkonen, ni mikä on E? Jep.

Eli lappu kouraan ja luuri esiin. Eiku jenggi rupeekin jo liikkumaan. Should I stay or should I GOOO?! Paniikki! Red ALERT! Gotta move! Viltsun ja Flatmasterin kanssa rantatielle ja vasemmalle kaistalle. Itäväylän tyhjään risteykseen punasiin seisomaan ja hikoilemaan koska maija vieressä. Perkele!
Sitte ajeltiin. Luurinhiplaus/maistelu-ennätystä haettiin taas. Hyötyarvo nolla. Olis ollu pitkiä suoria joilla olis pitäny saada hakattua rastit mäpsiin, mut ei se vaan oo niin helppoo. Teline stongaan ens kerralla ;-D
Punaselta ladolta kun lähdettiin, ni oli eka siirtymä jonka muka osasin. Eli täys hööki päälle ja nyt mä jätän noi urpot. Hyvin se kulkikin. Kattelin niitä torneja siellä vasemmalla ja mielessä kävi että pitäisköhän mennä tosta. Ei ku nyt on niin perkeleen hyvä buugi päällä et kurvataan mielummin metroaseman kautta. Heh.
Muuntamo löytyi, kuten myös alikulkureitti puusepänkadulle. Sain heput kiinni siellä ja viltsu vitsikkäästi kyseli että mihin mä jäin. Heh. En tainnu jäädä.
Huikka huiviin ja TODELLA NOPEESTI perään etten jää kelkasta. Turbokirkkaat takavalot jeesas ja pysyin mukana pelissä. Sillalta johdattajaksi tuli Sakeri. Jäbä tunsi selvästi mestat, eli eikun peesiin. Kirkon ympäristöön oon joskus jakanu postia, mut emmä sinne tuoltapäin oo koskaan tullu. Kimppakyyti jatkui, koska todella pihalla. Pimeetä ja missä on pohjoinen ja silleen.
Pyörähuolto ja vuosiluku. Viltsu lähti tod nopsaan rastilta ja melkein huusin perään, et WTF mään, missä se luku muka on?! Heh.
Tästä lähti toinen selkee siirtymä. Suora tie ja selkeet käännökset. Eli NYT kaikki peliin. Sami jäi taakse ja luulin et oon vitun kova jätkä ajaa pyörää, mut vähänpä mä tiesin. Siitä että kilpakumppani olikin DA FLATMASTER.
Ajoin valintatalon ohi mäkeen ja sit muistin jussin sanat. Takas eteen. Viltsu siinä. Nyt ei ehdi kirjoittaa. Kellonajat muistiin ja PYSY PAAVO PEESISSÄ!
Viltsu johdatti plantagenille. Tässäkin kyttäsin eka et rupeeks se kirjoittamaan vai pelataanko yhdessä muistipeliä.
Sit mua taas vietiin ku pässiä narussa. En olis kyllä päässy ohikaan. Kovaa mies polkee.
Yhtä aikaa sisään ja laput pöytään. Lucky bastard ;-D

Sit kotio. Metro vai not. Heh.

Eksyin tietysti. Kaks kertaa.

Kiitti kaikille kivoille tyypeille. Ja hei Jenni! Tajusin just et mehän ollaan sekä vuoden ghettomasterit että ulkomaiden Goldsprint championit. How cool is thät!

Ens vuoden teema on 16 kilsaa Kontulaan. Lähtö kummulta. Kakkosmanifesti Kontulan ostarilta. Tai jotain.

Pave - 19:11, 27.10.2013 » Ens vuoden teema on 16 kilsaa Kontulaan. Lähtö kummulta. Kakkosmanifesti Kontulan ostarilta. Tai jotain.
Iso-Mikko järkkäs 16 kilsaa Kontulaan-ghettoblasterit... ehkä kolme vuotta sitten.

Jotain muuta sit.