Fillarikauppoja netissä

Postasin SteelDuckin viestin uudestaan, koska alkuperäisessä oli suuria ongelmia:

Hubjub

Singlespeed Shop

En anna vieläkään periksi;
NJS -osia ja Japanin ihmeitä käytettynä kaikille meille hipstereille:

http://njs-keirin.blogspot.com/

Olen itse ostanut sitä ja tätä molemmista ja palvelu on ollu todella ensiluokkaista kaikin tavoin, eli noilta kavereilta kyllä uskaltaa tilata tavaraa. Tulleja ei kylläkään voi välttää millään ilveellä, valitettavasti.

http://fixie-king.dk/oscommerce2/catalog/index.php

http://www.bike-mailorder.de/shop/index.php

Tuolla jotain ihan hyvää sinkula/fiksi sälää. Pieni varoituksen sana: tilasin tuolta kiekot. Verkkokauppa antoi ostaa ne ja maksoin luottokortilla. Seuraavana päivänä tuli maili että tuotetta ei olekaan. Palauttivat rahat kyllä, mutta siinä meni yli kaksi viikkoa.

Paljon ollaan tilattu http://www.chainreactioncycles.com kun tilaa vähän yli 200eurolla saa ilmaiset postikulut suomeen (menee helposti rikki jos on monta tilaamassa). Hyvä valikoima ja paljon tarjouksia. Fiksi yms. kamaa kylläkin melko vähän.

Tälläisiä olen selaillut:

http://www.draktor.com/
http://store.somafab.com/
http://www.kolumbus.fi/tero_penttinen/ eli horscategorie.com
http://www.wiggle.co.uk/

HubJubista mulla pelkkiä hyviä kokemuksia, nopeat toimitukset ja hyvä palvelu, jos tarvii.

muuten, täällä: http://www.robertobicicletas.co.uk/ on silloin tällöin kasoittain runkoja myynnissä, tosin aika suolaseen hintaan. Jäbällä on myös ebayssä yleensä paljon kamaa myynnissä, shippaa kaikkialle maailmaan.

FoxCompissa on läjä erivärisiksi anodisoituja Suginon rattaita ja kuulemma japanista matkalla MKS:n ja Nitton rompetta.

Kaipa näillä kahdella kaupat netistäkin löytyy. Haluaisin kuitenkin päästä ihan paikanpäälle…:

http://razorapple.com/gallery/chari-co-track-bike-boutique/
http://www.amuneal.com/pages/retailfab-cases.php?id=10&pic=1

Viilausta ja testausta tapahtuu vielä sisällössä, ulkoasussa ja toiminnoissakin, eikä kauppaa ole vielä virallisesti avattu, mutta valikoimiin pääsee jo tutustumaan ja ostostenkin tekeminen on mahdollista, tervetuloa vaan. Homman nimi on monipuolinen valikoima ja ajantasaiset varastosaldot.
Tilapäinen osoite on tämä, valmis kauppa avataan osoitteessa http://www.bikeshop.fi/

Kommentteja ja ehdotuksia otetaan mielellään vastaan, privaatisti tai julkisesti. Kritiikki sivuutetaan kateellisten panetteluna.

Vaikuttaa ihan toimivalta alustalta. selaillessa silmiin pisti, että sähköpyörät oli kirjoitettu turkulaisittain “pyärät”

Ja sieltähän löytyi ihan jopa ratarattaita ja kaikkee. Alle 200€ fiksikiekkopareja vielä odotellaan.

Peukku ylös! Kimppatilaus?

tnts - 19:23, 27.3.2009 » Vaikuttaa ihan toimivalta alustalta. selaillessa silmiin pisti, että [sähköpyörät](http://bikeshop.x.neutech.fi/index.php?module=ekauppa&type=4&main_group=4760) oli kirjoitettu turkulaisittain "pyärät" Ja sieltähän löytyi ihan jopa ratarattaita ja kaikkee. Alle 200€ fiksikiekkopareja vielä odotellaan. Peukku ylös! Kimppatilaus?
Tarkkasilmäinen voi tosiaan bongata "omaa hauskaa" sieltä sun täältä, töitä vaan on hauskempi tehdä kun välillä ampuu kumilenkkejä ja keksii jäyniä. Alle 200 fiksikiekkopari onnistuu, laitan ne kyllä sitten niin, että ne voi ostaa erikseen eikä parina, se vaan on reilumpaa niin. Seurat ja muut yhteisöt voi käyttää yhteisiä tunnuksia, siten jokainen saa alennuksen kaikkien yhteenlaskettujen ostosten perusteella, toimitusosoitteena voi silti käyttää omaa kotiosoitetta.

yksivaihde-tunnus kehiin, siis?:slight_smile:

Vinkki: kannattaa panostaa ekan tilauksen kokoon, saa alusta alkaen maksimaaliset alennukset…

Ebaystä tuttu Japani-osia myyvä kaveri on näköjään saanut saittinsa auki.

Alex’s Cycle

Dimension fix/free takakiekko:

http://www.bikeshop.fi/index.php?module=ekauppa&type=2&product=WE9123

Mitenkäs, kun surffailin, etsiessäni nettikauppaa joka lähettää Langsteria Suomeen, löysin brianrourke.co.uk, ja kun loin tunnuksen vaan nähdäkseni kuinka paljon postitus tulisi maksamaan, niin tuli tällaiset postimaksut.jpg

Eli lupaisivat ilmaista kuljetusta Suomeenkin. En usko, että firma haluaa ilmaiseksi postittaa Suomeen, varmaan joku vahinko. muttalaisin pyörän, niin vo maksamaan postikuluja ene mitä isiko olla mahdollista, että joutuisinkinjos nyt timmän kuin tuo 1punta? Voisivatko ne pulittaa multa enemmän kuin lupaavat?

Mikä oikoluku?
Tuolla lukee: “We currently only deliver to the UK. If you require delivery abroad, please call us to discuss”
Eli luultavasti tilaamisen jälkeen tulisi ilmoitus, ettei onnistu, ainakaan noin halvalla.

Tilattiin Winstanleysiltä Charge keväällä ja sielläkin ostoskoriin ei saatu todellista postimaksua ikinä, vaan sieltä tuli maili, et saavatko velottaa Visaa £40 enemmän vai perutaanko tilaus. Onneksi tuo ei tullut itselle yllätyksenä, joten fillari on ajossa. Kokonaisen pyörän toimitus Englannista Suomeen pitäis olla jotain £40-60.