Fiksikierre to 6-bolt levyjarruadapteri?

Tietoa aiheesta, anyone?

Mulle ei ihan aukea mitä sä tarvit. Jos se on ketjulinjahimmailuun spacer, niin linkki löytyy jostain yksivaihteesta, en jaksa ettiä. Ehkä joku muistaa? Omiin levarifiksinapoihin en ole tarvinnut. Voit myös askarrella sellaisen vanhasta levarinavasta…

Jos adapterin, jolla kiinnitettään levyjarrukiinnikkeisiin jotain mille menee kierteellinen rataratas? Eihän? Ei.

Vai puhutko surlyn fixxeristä?

Jos sä haluat vaan levarinapaan jarrulevyn paikalle fiksirattaan, saat sellaisen porattuna fillaritohtorilta 20-25 egellä.

Eiku, eikö nyt kaivata jarrulevyä navan kierteisiin kiinni? Vai kuinka?

bissestä vetoa, et joku mun arvauksista on oikein?? :smiley:

seis, noita tehtiin joskus 2000-luvun alussa tai jotain. Tuplakierre eli lukkorenkaalle oli paikka. Muistaakseni kierteet olivat vain mallia BMX eli halkaisijaltaan pienille kierteille. Olen yhden DMR:n singlenavan sellaisesta nähnyt.

Itsekin olen joskus pähkäillyt tällaisen olemassaoloa.

Kyse lienee käytännössä siitä, että maastopyörällä voisi ajaa samalla fix-fix napaisella kiekolla sekä kiinteänä että sinkulana. Sinkulakäytössä tulee takajarru tarpeelliseksi, jolloin toisella puolella olisi bmx-vapaaratas ja toiselle puolelle kaivataan adapteria, johon kiinnittää jarrulevy.

Basti on pihalla kuin lumiukko, ehkä olis kannattanu lukea se alkup. viesti ihan ajatuksella siitä mitä nyt haetaan. Siinä se ihan selkeästi kerrotaan otsikosta alkaen.

Smurffilla on meikäläisen omaa vastaava muistijälki. Hämärästi muistaisin, että JTH tai joku muu 90-luvun maastosinkulapioneeri Magura Cultista käytti tälläisiä joskus 2000-luvun uhkaavasti lähestyessä ja levyjarrujen yleistyessä. Olisiko ollut juuri DMR:n halpisnapojen kanssa silloin ensimmäisien kokeilujen aikana? Muistan kun jossain alkuaikojen Lohjan kakkosnelosessa sinkulakuskien porukalla ihmeteltiin tuota konversiota ja sitä mihin maailma on menossa.

Jos tulee jossain moista adapteria vastaan, niin laittakaahan noottia. Kiitos.

Sä et kyllä missään vaiheessa selkeästi kerro mitä sä haluat kiinnittää ja mihin, vaan se pitää päätellä siitä, että puhut flip-flop sinkulanavasta ja levyjarrusta. Otsikosta ei mitenkään käy ilmi kummin päin haluat adaptoida: kierteet levyjarrunapaan vai levyjarrun kierrenapaan.

“Adapteri, jolla flip-flop sinkulanavan vasemmanpuoleiseen kierteeseen saa kiinni 6-pulttisen jarrulevyn.”

Kun käytetään pienenpieni hetki ikiomaa aikaa selkeään viestintään, niin ei tarvitse pelleillä kaiken maailman nettiviisastelijoiden kanssa.

Kyllä muuten kerron, sillä otsikostahan tuo nimenomaan käy ilmi.

Minun mielestäni “Fiksikierre to 6-bolt levyjarruadapteri” kertoo kaiken olennaisen eli mitä halutaan kiinnittää ja mihin suuntaan. Ihan yleisen käytännön mukainen nimeämisrakenne siis kun puhutaan adaptereista eikös juu.

Mutta koitan tietty olla selvempi ensi kerralla, niin ei tartte OT:ta jauhaa.

olit nyt kyllä asb hieman töykeä… Ei sinun eikä kenenkään tarvitse ryhtyä foorumipoliisiksi. vähään aikaan ei ole sinun viesteissäsi ollut mitään kovin kohteliasta. Jos sinua vituuttaa uudet harrastajat, öljyä ketjut. Jos vituuttaa muu “muodista” puhuminen, avaa keskiö ja vaihda vaseliinit… tai laske kymmeneen. osa jutuista täällä on kuitenkin ihan asiallisia kysymyksiä ja huomioita. Ota mys huomioon että kaikki eivät ole niin pro kuin äijä. Oikeastaan voisit aloittaa/jatkaa mulle kiukuttelua niinkuin tuossa syksyllä, niin muut säästyvät sanaisen arkkusi piikeiltä.
Jookoskookos?

Mika haki napaa jossa toisella puolella on tuplakierteet levyjarrun kiinnitystä varten ja toisella puolen kierteet BMX-vapaarattaalle (minunkin ulosanti oli vähän heikkoa)… kyllä sellaisiakin joskus on tehty.

Sori Smurf, mulle kerrottiin vasta nyt kuka sä oot IRL. Mä luulin aiemmin, että sä oot joku, joka on mun ajan arvoinen. Voit unohtaa noi aiemmat läpät. KTXBAI.

Tätäkö haettiin?

DMR Revolver Disc Mount

asb - 7:33, 7.4.2009 » mulle kerrottiin vasta nyt kuka sä oot IRL.
Onko sillä nyt jokin merkitys kuka olen tai kuka joku muu on?
Mika K - 8:02, 7.4.2009 » Basti on pihalla kuin lumiukko,
Haista sinä tommi läntinen vittu.

Näyttää hieman olevan hiekkaa jollakulla vaginassa. Toisille kun saa olla täykeä ja samalla hieman toisillekin, vai? Niin siinä helposti käy kun haluaa päteä.

Suurkiitokset Morkki linkistä, itsellä ei moinen osunut googlen ja foorumien hakuun. Osui ja Uppos!

Noniin, koittakaahan rauhoittua.

Mika: poraa vanhaan rattaaseen levyn ruuveille kierrereiät. Jakohalkaisija on 44mm ja kierrekoko M5.

Jarrulevyn ulkopinta on 13mm etäisyydellä dropoutin sisäpinnasta. Googlella löytyy noita standardeja lisää.

SanttuT - 8:20, 7.4.2009 » Mika: poraa vanhaan rattaaseen levyn ruuveille kierrereiät. Jakohalkaisija on 44mm ja kierrekoko M5.
Vaatiiko pylväsporan ja kahvassa roikkumista? Yritin shimpan jonkun tiagra pakan 18-hampaiseen porailla akkukoneella ja kobolttiterällä, hyvä että jäljen sain rattaan pintaan...

… pitää varmaan syödä enemmän kaurapuuroa…

^ työkalu-off topic: akkuvehkeet (ja kaikki missä lukee black&decker) on tarkoitettu ikean hyllyjen ruuvaamiseen.

ChainThug - 8:46, 7.4.2009 » ^ työkalu-off topic: akkuvehkeet (ja kaikki missä lukee black&decker) on tarkoitettu ikean hyllyjen ruuvaamiseen.
Menee mun pikku-Makitalla tiiliseinään, ja paska-betoniinkin jos vaan tarpeeksi nojaa - ja ilman iskua!

Kyllä akkuvehkeissä on oikeitakin työkaluja. Mutta niitä akkuvehkeitä ei ihan joka tyyppi raaskikaan ostaa. Makita on työkaluvalmistaja ja siksi ihan eri sarjaa kuin black & decker, joskin viimeksi mainitun oranssilla sarjalla voi kasta myös askosta ostettuja tuotteita.

Edit: ja sorruin siis pahaakin pahemaan off-topicin jatkamiseen. Ampukaa pois.