Fiksikierre to 6-bolt levyjarruadapteri?

asb - 7:33, 7.4.2009 » mulle kerrottiin vasta nyt kuka sä oot IRL.
Onko sillä nyt jokin merkitys kuka olen tai kuka joku muu on?
Mika K - 8:02, 7.4.2009 » Basti on pihalla kuin lumiukko,
Haista sinä tommi läntinen vittu.

Näyttää hieman olevan hiekkaa jollakulla vaginassa. Toisille kun saa olla täykeä ja samalla hieman toisillekin, vai? Niin siinä helposti käy kun haluaa päteä.

Suurkiitokset Morkki linkistä, itsellä ei moinen osunut googlen ja foorumien hakuun. Osui ja Uppos!

Noniin, koittakaahan rauhoittua.

Mika: poraa vanhaan rattaaseen levyn ruuveille kierrereiät. Jakohalkaisija on 44mm ja kierrekoko M5.

Jarrulevyn ulkopinta on 13mm etäisyydellä dropoutin sisäpinnasta. Googlella löytyy noita standardeja lisää.

SanttuT - 8:20, 7.4.2009 » Mika: poraa vanhaan rattaaseen levyn ruuveille kierrereiät. Jakohalkaisija on 44mm ja kierrekoko M5.
Vaatiiko pylväsporan ja kahvassa roikkumista? Yritin shimpan jonkun tiagra pakan 18-hampaiseen porailla akkukoneella ja kobolttiterällä, hyvä että jäljen sain rattaan pintaan...

… pitää varmaan syödä enemmän kaurapuuroa…

^ työkalu-off topic: akkuvehkeet (ja kaikki missä lukee black&decker) on tarkoitettu ikean hyllyjen ruuvaamiseen.

ChainThug - 8:46, 7.4.2009 » ^ työkalu-off topic: akkuvehkeet (ja kaikki missä lukee black&decker) on tarkoitettu ikean hyllyjen ruuvaamiseen.
Menee mun pikku-Makitalla tiiliseinään, ja paska-betoniinkin jos vaan tarpeeksi nojaa - ja ilman iskua!

Kyllä akkuvehkeissä on oikeitakin työkaluja. Mutta niitä akkuvehkeitä ei ihan joka tyyppi raaskikaan ostaa. Makita on työkaluvalmistaja ja siksi ihan eri sarjaa kuin black & decker, joskin viimeksi mainitun oranssilla sarjalla voi kasta myös askosta ostettuja tuotteita.

Edit: ja sorruin siis pahaakin pahemaan off-topicin jatkamiseen. Ampukaa pois.

Smurf - 8:52, 7.4.2009 » Onko sillä nyt jokin merkitys kuka olen tai kuka joku muu on?
Sit kun ryhtyy heitelemään henkilökohtaisuuksia puskasta, niin alkaa olemaan. Eikä toi Mika kyllä mikään aloittelija ole. Sikäli, kun se on sama Mika K, jolta mä ostin sen Peugeotin. Enkä mä edes ollut töykeä, Vai pitäiskö kaikki jutut kirjottaa Pelle Hermanni-moodissa? Jookosta joo ja äitiliinin mansikanmollukkahilloa päälle? Eiks massiivis oo tarpeeks läppää, vai miksi sun pitää pyrkyröidä tänne foorumipoliisiksi?

Juuh täällä päässä taidetaan olla harrastuksen parissa jo hyvinkin veteraanisarjassa, sekä yleisen fillariharrastuksen, että sinkuloiden ja fiksien puolesta. Ja asbin kanssa toisemme kyllä tiedetään, nou hätä sen suhteen.

Asioista voi aina vääntää, mutta mun puolesta tuommoiset bastin oloiset haistattelijat saisivat painua itse sinne vittuun ellei ole mitään järkevää sanottavaa. Jos jotain vetoja kerran aletaan ehdottelemaan, niin silloin pitää kestää myös olevansa väärässä.

älkää nyt pojat riidelkö, se on tylsää.

Ihmetelkää sen sijaan vaikka tätä saittia niin ei oo tylsää: http://obsidianobelisk.tumblr.com

puheenaiheesta asiaan.
Mahtaa olla pirun tiukassa tuollainen adapteri niissä kierteissä parin kunnon jarrutuksen jälkeen. Siinä levyjarrun jarrutehossa jää jo rotafix kakkosexi.

Selvä homma. Niin kai sitten.
edit: …mielestäni en kyllä ketään loukannut, mutta pahoitteluni jos kirjoitettu teksti niin antoi ymmärtää. Myönnä nyt sen verran että ei sinunkaan postitukset kauhean keveitä olleet.

MrHat - 11:34, 7.4.2009 » puheenaiheesta asiaan. Mahtaa olla pirun tiukassa tuollainen adapteri niissä kierteissä parin kunnon jarrutuksen jälkeen. Siinä levyjarrun jarrutehossa jää jo rotafix kakkosexi.
Morkin linkittämän DRM:n yhteydessä näkyy ja mainitaan "Machined flats for easy removal." Eli ilmeisesti järeän kiintoavaimen pitäis tohon pystyä. Mutta hieman toki epäilyttää, että kuinka näppärää tota sitten oikeesti olis käytellä. Tietty jos Michen carrieriin joku tekis rattaaseen poratun version... Tiedä sitten natsaisko kierteet ja "jarrun ketjulinjat" ja muut.
asb - 11:56, 7.4.2009 » Vai pitäiskö kaikki jutut kirjottaa Pelle Hermanni-moodissa? Jookosta joo ja äitiliinin mansikanmollukkahilloa päälle?
Olisiko se liikaa vaadittu?
Mika K - 11:56, 7.4.2009 » Asioista voi aina vääntää, mutta mun puolesta tuommoiset bastin oloiset haistattelijat saisivat painua itse sinne vittuun ellei ole mitään järkevää sanottavaa.
Sulta tais jäädä huomaamatta Bastin haistattelun intertekstuaalisuus (kts. 2:22)[](http://www.youtube.com/watch?v=UwhPQxceP-0&feature=related)

Suosittelen tsekkaamaan myös edellämainitun videon intertekstuaalisen dialogin tämän kanssa:

Atomi sanoin atomille: tahdon

Smurf - 12:57, 7.4.2009 » edit: ..mielestäni en kyllä ketään loukannut, mutta pahoitteluni jos kirjoitettu teksti niin antoi ymmärtää. Myönnä nyt sen verran että ei sinunkaan postitukset kauhean keveitä olleet.
Ehkä foorumipoliisin titteli on sulle arvonimi, mutta mä en oikein diggaa siitä. Sit voisit kans lukea uudelleen ton keskustelunavaukses ja kertoa mitä vittua mun pitäis myöntää? Sinä olet foorumimulkku, eikä mikään liirumlaarumi sitä muuta.

Mahtaa teillä sillä massiivissa olla nuivat meiningit, kun pitää tänne asti vaivautua trollaamaan. Kirjoitanko mä sinne? En. Ettekö te alunperin ollu onnellisia, ku muotihipit häipy teidän hiekkalaatikolta? Menisit jakeleen niitä vitun pakettejas, etkä roikkuis netissä muiden riesana.

lopeta jo.

Tolla lähettipellellä on joku kauna mua kohtaan. Sanoisi suoraan ja omalla nimellään, eikä kirjoittelis paskaa salanimen takaa.