FIKSI MUUNTO??!?!?!?

HEi, olen ollut kiinostunut fiksi pyörästä mutta en tiiä oisko semmone hyvä ja kun on niin arvokkaita niin en haluaisi uutta ostaa vaan huomatakseni että ei toimi itsellä. Elikkä nyt asiaan, minulla on vanha nishiki maastopyörä jossa runko hyvässä kunossa, niin miten onnistuisi ostaa uudet kammetja ketjut ym., vanteet ja kumit ja muuntaa maastopyörä fiksiksi? Ja mitä osia suosittelisitte? Budjetti on sellaset 100€ (toki jos tuolla rahalla ei saa minkään laisia osia niin 250 on maksimi, eli niin halpa kuin mahdollista), käytettyjä osiakin voin ostaa jotta saan pidettyä hinnan niin alhaisena kuin mahdollista.

250€:lla saa jo jonkun halvan fiksin. En suosittele tekemään maasturista fiksiä jos ei ole kokemusta.

Lakimies84 - 20:33, 28.7.2016 » 250€:lla saa jo jonkun halvan fiksin. En suosittele tekemään maasturista fiksiä jos ei ole kokemusta.
Kiitos nopeasta vastauksesta! Mutta jos lähtisit halpoja osia suoittelemaan niin mitä suosittelet? tarkoituksena pitää hinta niin lähellä nollaa kuin mahdollista.

Ja sitten voisit lukea aluksi vaikka tämän.

^tuosta linkistä selviää miten se tehdään. Hankaluuksia varmaan tulee ketjulinjan,kampien&keskiön ja takavanteen kanssa. Siis tosiaan jos et ole ennen niiden kanssa pelaillut.

Freeflow - 20:37, 28.7.2016 » Ja sitten voisit lukea aluksi vaikka [tämän](http://www.yksivaihde.net/site/fiksi-info/).
Kiitos täytyykin lukea!

https://www.yksivaihde.net/old/28358

150€

normaali - 20:43, 28.7.2016 » https://www.yksivaihde.net/old/28358 150€
Tuo näyttää kelpo peliltä sopivaan hintaan, kiitos linkistä.

maastofiksi, asiaa

manuelkala - 20:46, 28.7.2016 » maastofiksi, asiaa

Mitä kaikkea jouduit vaihtamaan tohon? Vähä ton tyyppinen olis mulla mielessä ja näyttää että et paljoonkaan osia ole vaihtanut joten tahaa muuntoon ei kauheasti mennyt?

osaatko kasata ite kiekon?

Noniin kukas täällä nyt tuplanikkeilee? :3

^kenellä on näin tylsää…hyi sinua :slight_smile:

Hinta pysyy kivasti nollassa kun ei osta mitään, ja sit ei tarvi jälkeenpäin katua sitä että teki silleen tymästi et osti käyttökelvotonta roinaa koska käyttökelposesta ois joutunu maksamaan.

Se 250-ish lienee ihan hyvä satsata johonkin käytettyyn fiksiin ja sit rentoutua purkamalla ja kasaamalla se jos nyt haluaa moista oppia.

KOLAOLLI - 22:45, 28.7.2016 »
manuelkala - 20:46, 28.7.2016 » maastofiksi, asiaa
Mitä kaikkea jouduit vaihtamaan tohon? Vähä ton tyyppinen olis mulla mielessä ja näyttää että et paljoonkaan osia ole vaihtanut joten tahaa muuntoon ei kauheasti mennyt?
tossa on varmaan kaikkein olennaisin tuo fiksikiekko, eli maastohommista tunnettu levyjarrutakakiekko. levyjarrun paikalle laitat sitten esim [velosolon pulttirattaan](http://www.velosolo.co.uk/shopdisc.html)

e. tosiasiassa metaan on menny enemmän rahaa ku ois ollu järkevää, mut minkäs teet. fixed gear vie mennessään.

niin ja huomioi tosiaan tämä ennenku rupeet tekee hankintoja

manuelkala - 23:22, 28.7.2016 » niin ja huomioi tosiaan tämä ennenku rupeet tekee hankintoja http://ricecows.org/stuff/dropit.jpg
Ja tosiaan tuo vika kuva olisi niinkuin paras droppi vaihtoehto fiksikäyttöön.

palstalla on myös henkilöitä jotka vieroksuvat potentiaalia eli mikäli KOLAOLLI kuulut heihin kannattaa myös ylärivin kaikki vaihtoehdot ottaa huomioon.