EmirMall.com – kotimaisten ja kansainvälisten pyöräkauppojen vertailusivusto

Moikka yksivaihteen jäsenet! Olemme juuri lanseeranneet EmirMall.com sivuston. Tavoitteenamme on koota kaikki kotimaiset ja ulkomaiset kaupat yhteen sivustoon, jotta tuotteiden löytäminen ja vertaileminen olisi kaikille mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palveluun on liittynyt yli 640 kauppaa maailmanlaajuisesti, jotka toimittavat tuotteitaan suomeen! Alla löydät pyöräkauppoja, jotka ovat palvelussamme.

http://www.emirmall.com/fi/ww/pyoraily.html

bikeINN
Tweeks Cycles
Merlin Cycles
Sportolino
ProBikeKit
Hargroves Cycles
Ribble Cycles
Rutland Cycling
Planet X
Source BMX
Bikester

Laita viestiä jos haluat muita kauppoja mukaan :slight_smile: - otamme kauppaan yhteyttä ja pyrimme neuvottelemaan kaupan mukaan palveluumme. Mitä enemmän kauppoja, sitä enemmän tuotteita ja vertailtavaa :relaxed:

Anna palautetta sivustostamme - ruusut ja risut otetaan mielellään vastaan!

-Matti
www.emirmall.com

Hommatkaa isot eurooppalaiset eli wiggle, crc, evans, cnc, bike components, bike24 jne (en tarkastanut löytyykö jo) ja lisätkää samantien komponenttihakuun myös ebayn verrokkihinta niin saa ainakin kattavasti tuloksia.

josbanse - 15:40, 14.3.2016 » Hommatkaa isot eurooppalaiset eli wiggle, crc, evans, cnc, bike components, bike24 jne (en tarkastanut löytyykö jo) ja lisätkää samantien komponenttihakuun myös ebayn verrokkihinta niin saa ainakin kattavasti tuloksia.
Kiitos palautteesta josbanse! Olemme parhaillaan kutsumassa CRC mukaan, ja Wigglesin saimme juuri lisättyä palveluumme. Ehditkö kokeilla palveluamme, miltä vaikutti, otamme kaikki palautteet vastaan, jotta voimme parantaa palveluamme :)

Tuotetyypit on jaettu neljään kategoriaan ((pyörät, osat tarvikkeet, asusteet). Ei kovin käyttökelpoinen systeemi, jos ei tiedä tasan tarkkaan mitä hakee ja kirjoita sitä etsintäkenttään.

Jos saisi lisää alakategorioita niin olisi kiva.

Ois kans kova ku vois laittaa teijän palvelun päässä tuotteita koriin ja sit palvelunne näyttäs ne kaupat, joista saa kaiken korissa olevan ja mihin hintaan.

En oikein nyt hoksaa palvelua: hain hakusanalla “m520” ja sain ihan kivasti oikeita tuloksia eli Shitmanon m520-polkimia. Hinta lähtien 20,52 euroa. Kun sitten klikkasin tuota edullista hintaa niin eteeni tuli viisi tarjousta hinnoissa 28,23-47,42 euroa. En tiedä miksi näin, koitin pari kertaa ja sama juttu.

Ikävä homma on, että en varmaan aio kokeilla enää kovin monta kertaa uudelleen.

kokeilin myös ja jatkan bike-componentsin sekä paikallisen polkupyöräkauppiaan palveluiden käyttämistä.

^^oisko että antaa halvimman hinnan ennen posteja

Velospede - 13:06, 15.3.2016 » Tuotetyypit on jaettu neljään kategoriaan ((pyörät, osat tarvikkeet, asusteet). Ei kovin käyttökelpoinen systeemi, jos ei tiedä tasan tarkkaan mitä hakee ja kirjoita sitä etsintäkenttään. Jos saisi lisää alakategorioita niin olisi kiva.
Samaan asiaan kiinnitin ensimmäisenä huomiota, aika laajoja kategorioita on tosiaan.

Kävin kokeilemassa uudelleen ottaen huomioon tuon postikuluasian ja voin todeta, että sivut ovatkin todella perseestä ja minä tietysti kanssa.

Velospede - 13:06, 15.3.2016 » Tuotetyypit on jaettu neljään kategoriaan ((pyörät, osat tarvikkeet, asusteet). Ei kovin käyttökelpoinen systeemi, jos ei tiedä tasan tarkkaan mitä hakee ja kirjoita sitä etsintäkenttään. Jos saisi lisää alakategorioita niin olisi kiva.
Kiitos palautteesta Velospede. Olemme joutuneet alkuvaiheessa karsimaan tuotetyyppien määrässä. Sivustollamme on yli 5 miljoonaa tuotetta laidasta laitaan ja kaikki pitää kohdistaa omaan tuotetyyppiin, tämä on vienyt aikaa. Tulemme jatkossa lisäämään tuotetyyppejä enemmän, jotta tuotteiden löytäminen helpottuu huomattavasti.
qlt - 13:10, 15.3.2016 » Ois kans kova ku vois laittaa teijän palvelun päässä tuotteita koriin ja sit palvelunne näyttäs ne kaupat, joista saa kaiken korissa olevan ja mihin hintaan.
Kiitos ehdotuksesta, tuota pitää kyllä hieman miettii miten sen toteuttaisi - esimerkiksi jos vain osa ostoskorista olisi saatavilla yhdestä kaupasta, muut toisista kaupoista niin mikä olisi se kaikista loogisin lopputulos.. :) Olen ottanut ehdotuksesi ylös ja laitetaan tää mietinnän alle. Jos sulla olis tähän ehdotuksii, tai tulee muita ehdotuksia mieleen niin laita vaan tulemaan!
Munccis - 13:13, 15.3.2016 » En oikein nyt hoksaa palvelua: hain hakusanalla "m520" ja sain ihan kivasti oikeita tuloksia eli Shitmanon m520-polkimia. Hinta lähtien 20,52 euroa. Kun sitten klikkasin tuota edullista hintaa niin eteeni tuli viisi tarjousta hinnoissa 28,23-47,42 euroa. En tiedä miksi näin, koitin pari kertaa ja sama juttu. Ikävä homma on, että en varmaan aio kokeilla enää kovin monta kertaa uudelleen.
kategoriasivulla hinnat ovat ilman toimituskuluja, kun klikkaat ja katsot tuotesivua niin hinnoissa on toimituskulut lisätty päälle. Hinnat ovat alunperin Brittein punnassa GBP, järjestelmä muuntaa alkuperäisen summan sinun valitsemaasi valuuttaan eli Euroon. Tästä syystä eroa hinnassa.

Olemme pian lisäämässä napin jotta hinnat näkyisivät toimituskuluineen :slight_smile:

Munccis - 14:19, 15.3.2016 » Kävin kokeilemassa uudelleen ottaen huomioon tuon postikuluasian ja voin todeta, että sivut ovatkin todella perseestä ja minä tietysti kanssa.
:D:D:D sivustot ovat vielä uusia ja parannamme sitä jatkuvasti - tästä syystä lähdimme perustamaan tämän ketjunkin jotta saadaan lisää palautteita ja ehdotuksia. Sä oot ihan hyvä tyyppi, älä ota ittees! :)

Tässä samalla haluun ilmoittaa että, kiitos ehdotuksienne, otin yhteyttä Evans Cycles ja Chain Reaction Cycles ja molemmat päättivät tulla mukaan! Aivan mahtavaa, jos tulee vielä muita kauppoja mieleen niin laitattehan tulemaan, kiitos ja kumarrus!

suosittelisin jättämään puntahintaan pohjaavat brittikaupat pois laskuista jos haluatte järjestää eurohinnassa ostavissa kuluttajille halvimpia shoppailumahdollisuuksia.

#justsäyjöring

FF - 16:42, 15.3.2016 » suosittelisin jättämään puntahintaan pohjaavat brittikaupat pois laskuista jos haluatte järjestää eurohinnassa ostavissa kuluttajille halvimpia shoppailumahdollisuuksia. #justsäyjöring
Hei ja kiitos osallistumisesta! Ovatko euroissa myyvät pyöräkaupat yleisesti ottaen edullisempia kuin punnassa myyvät pyöräkaupat? Yhtyykö tähän muutkin? Jos on, niin osaatko nimetä näitä kauppoja niin kutsutaan nekin mukaan? :)
nalle wheelroos - 16:48, 15.3.2016 »
:D:D:D - mä laitan meidän copywriterille viestii :D

Sikäli kun teidän firmanne ydinliiketoimintaa on kerätä noilta firmoilta rahaa ja affiliateprovikkaa, niin olisko mahdoton ajatus, että ette näiden tulovirtojen löytämistä ulkoistaisi yyveeläisille?

^Meinasin juuri kirjoittaa kysymyksen siitä mikä on webbisivun olemassaolon tärkein tarkoitus. Tää vastaski siihen hyvin.