Cycle Center VS. hermot

Nyt on pakko jo tulla avautumaan koska asian paskuus on jo nextillä levelillä.
Näin kävi:
Avovaimon luottopyörästä (vanha mutta siisti Crescent jossa talvirenkaat) katkesi kampi. Itsellä ei ollut osia tai aikaa vaihtaa joten neuvoin taluttamaan pyörän lähimpään huoltoon, joka sattui olemaan Cycle Center Hesarilla. Näin tapahtui ja huollossa sanottiin että menee pari viikkoa että saavat tilattua osan. Sanoivat soittavansa kun pyörä on valmis. Meni muutamia viikkoja eikä kuulu mitään, joten käydään kysymässä, mutta osa ei ole vielä tullut. Menee muutamia viikkoja… ei osaa. Menee muutamia kuukausia ja osa on kuulemma tullut (jee!). Ei kuulu mitään joten käydään kysymässä onko se osa nyt vaihdettu. Ei ole. “Soitetaan kun on valmis.”

Menee lisää kuukausia ja tässä välissä on jo lapsi synnytetty ym. ja avovaimo tarvitsisi pyörää kun talvikin on taas. On siis reilu vuosi kulunut… No kysytään pyörää että onko valmista tai voitaisiko hakea pois se vaikka korjaamattomana että voitaisiin asialle jotain tehdä. No eipä löydy enää pyörää. “Meillä on kolme varastoa - saattaa olla jossain.” Menee muutama viikko. Ei löydy kahdesta varastosta. Menee taas muutama viikko, eikä löytynyt siitä kolmannestakaan.

No sitten kysytään että jos vaikka antaisivat jonkun pyörän siihen tilalle, kun kerta ovat sen hävittäneetkin, mutta ehdottavat että “laittakaa kotivakuutukseen.” No eipä taideta laittaa kun syy on nyt ihan jossain muualla kuin meidän kodissa. Plussaa myös siitä että joka kerta (=monta), kun on luvattu soittaa meille takaisin vaikka jonain tiettynä päivänä, niin näin ei ole tapahtunut, vaan aina on pitänyt soittaa liikkeeseen päin ja tiedustella asiaa.

…Ja juttu vaan jatkuu. Lupasivat tilalle jonkun vastaavan pyörän. “Tulkaa ensi lauantaina hakemaan.” No me mentiin lauantaina hakemaan pyörää, lastenrattaiden kanssa bussilla Pohjois-Helsingistä. “Ei ole pyörää nyt teille. Soitan tai laitan tekstarin tiistaina, kun olen saanut sopivan pyörän.” No eipä kuulu viestiä eikä soittoakaan tiistaina.

Seuraavana vuorossa rikosilmoituslomakkeen täyttäminen.

Gamagoolo sentään! Sori jos alkaa tulla vuodatuksia muillekin foorumeille mut nyt ei jaksa enää himmailla.

Aika paha. Kokemuksella Hesarin pojat ei juuri jaksa puhelimeen tarttua ilm. huoltojen valmistumisesta. Kerran oli kiekko huollossa. Kolme kertaa kävin toiset kolme soitin. 10 min homma venyi viikoksi. Ei tee mieli tukea toistamiseen.

^Huomattu on! Post-ironisesti siinä huoltolapussa lukee joku sanktiosumma sille tilanteelle että jos yli viikkoon ei käy korjattua pyörää noutamassa pois.

ite kans saanu hieman töykeää palvelua (omistajalta siis, mekaanikkoheppu on ihan mukava). myös huollot, omat ja tuttujen, joskus tehty vähän miten sattuu.

+tietääkseni näillä on yhteyksiä kokoomus-mafiaan

Onpa ikävä tapaus!

Uskon, että Kuluttajavirasto on tässä kohta parempi apuri:

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/kuluttajaneuvoja/

meno aika

^^^ Poliittinen agenda taustalla!

Joo kuluttajaneuvontaankin täytyy ottaa yhteyttä toki.

Pakko sanoa, että pitkään jaksoit kärvistellä.

Pari kertaa käyny jotain varaosaa kyselemässä, palvelu just niin nihkeää,etten kyl enää mene.

Nää stadin pyörähuoltofirmat kyllä oikein rohkaisee nettikauppojen käyttöön ja diy-huoltamiseen.

Liike on mun kokemuksen mukaan todella asiallinen, mutta toi tapaus oli kyllä aika paha

Nyt vaan rohkeesti pyöriä pyörimään prkl! Alkaa melkeen itseäkin ketuttaa ihan vaan tuon tarinan lukeminen. Ootte odottanut yli 12kk noin tunnin vievää korjaushommaa, ihan käsittämätöntä. Tostahan pitäisi jo saada jotain korvauksia pelkästä pyörättä olosta ja siihen liittyneistä vaivoista. Sitten ne vielä kämmää sen vahingossa jonnekkin…

No tsemppiä nyt kuitenkin ja “suositaan suomalaista” jatkossakin koska derp. Laitathan tarinaa tänne kun(jos) tilanne joskus laukeaa ja saadaan joku clousure tähän naurettavaan tarinaan?

Aika perse meininki. Kandeis varmaan soittaa sille Tomi Kannolle suoraan ja kertaa tilanne. Salee nostanu sen pyörän siihen Hesarille ja joku nipapetteri nyysiny.

Onko Tomi Kanto joku joka oleskelee jossain muualla kuin siellä liikkeessä? Jos se siellä on joskus paikalla niin luultavasti tietää tapauksen, mutta jos hän on joku omistajahahmo jossain muualla niin sitten vois yrittää.

Tomi Kanto on entinen maantieammattilainen joka mekaanikko Janin kanssa pyörittää hesarin kauppaa. Todella harmillinen perseilymeininki ton asian kanssa! Oon ostanu useamman pyörän tuolta ja saanut hyvinkin reilua kohtelua. Ongelma kivijalkojen kanssa on usein se että mestan värähtelyt ja yleinen boogie täytyy tuntea ja tietää henkilökohtaisesti saadakseen haluamansa. Jos maantiepyörää tai krossaria olisin nyt hankkimassa niin C.C ois todennäköisesti se mesta. Hinnat kilpailee nettikauppojen leveleillä siinä lähikaupassa.

Voisin kuvitella että se oli sitten juuri Tomi Kanto joka otti puhelinnumeroni (hänellä oli jo avovaimoni numero johon ei kertaakaan kyllä edes soittanut koko vuoden aikana) ja lupasi laittavansa viestin tai soittavansa viime tiistaina jolloin hänellä olisi meille pyörä valmiina… No odotukset ei olleet korkealla, mutta olis voinu edes yrittää ja vaikka sitten laittaa viestin että ei ole pyörää.

Todella syvältä. Oon menossa huomenissa käymään ko. mestassa, täytynee tylyttää hieman.

Huuh. Ei o tarvinnu tähän mennessä asioida CC:ssä, ja tämän perusteella en tule tekemään sitä tulevaisuudessakaan.

Pakolliset sisuriostokset tehny kyseisestä lafkasta. Muut ostokset teen mieluusti muualta.

Meille ostettiin Cycle Centeristä Olmo Scatto Campan Mirage-gruppolla ja kuitukeulalla viime kesänä tuolta hintaan 400€. Hyvä ostos ja hyvä palvelu tuoloin kuten aiemmillakin kerroilla. Tämmöisten käsittämättömien negatiivisten yksittäiskokemusten painoarvo on tietysti 1000:1, kun maineesta puhutaan.

Jotenkin tuntuisi väärältä, että sinne nyt alkaa asiaan mitenkään liittymätön porukka menemään aiheesta muistuttelemaan ja kuittailemaan. Toivottavasti Miia saa taas pyörän ajoon kuitenkin.