Clas Ohlson

Clasulta tulee haettua edullisehkoja perustason työkaluja, valoja, paristoja - ja ketjunkatkaisimia. En ole katunut sijoitusta TengTools kuusioavainsarjaan, 20e Bellin kypärään enkä Cocraftin 15&14mm nivelhylsyavaimeen.
http://www.clasohlson.com/medias/sys_master/8873699049502.jpg
Jälkimmmäinen on yksi parhaista työkalusijoituksistani ikinä, vaikkei ihmeitä maksakaan. Tällä ottaa akselinpultitmutterit auki hetkessä ja monet kammet.

Satulat kannattaa jättää kaupan hyllylle. Jostain syystä oli häntäluu aina kipeänä asaklittin maantiesatulan käytön jälkeen, vaikka se tuntui ajossa ihan mukavalta.

On alkanut mietityttää onko Clas Ohlsonin pyörälaukuissa uhkaa eli mahdollisuutta?

e. mutterithan mulla pyörässä on.

Clasulta olen ottanut käsienpesutöhnää, muut pyöräkamat on jäänyt hyllyyn.

Tuo nivelhylsyavain on ihan ykkönen.

Clasulta viimeks ostin puistojuopotteluun mökäpoksin. Hyvä vekotin.

Pyöräilytarpeita ostanut vaan kaks kertaa. Wellgon flätit baaripyörään ja shimpan leveen ketjun muijan pyörään. Ajaa kai asiansa.

Pari kertaa on hätävaravaloja tullut haettua, ne ledituikut on “ihan ok” ja saatavissa keskustasta. Sitten moottoripyöräpuolelta (vai olikohan se venepuolelta) saa ihan asiallisen hintaisen kankaalla suojatun kettingin u-lukolla, on järeää tavaraa ja hinta parinkympin luokkaa. Painaa toki kuin synti…

Halvemmat tornipumput hajoilevat omia aikojaan ja iso Zefal meni lateksista tukkoon. Monitoimityökalun koossapysyminen pitäisi varmistaa kierrelukitteen avulla, mutta ketjunkatkaisija siinä on osoittautunut oikein toimivaksi.

Pulttitavara on vähän kallista, mutta liikkeen sijainti ja ostosreissun helppous kompensoi.

Asiakaspalvelu tuntuisi olevan firman vahvuus no.1.

Ai niin, oon joskus ostanut kuusiokolosetit milliset ja tuumaiset sekä torxin kun kimpassa halvalla sai. Toistaiseksi ihan kelvot.

Mites Clasun 27e momenttiavain, onkohan mistään kotoisin? Kiinnostais.

Ah, Zefalin tornipumpusta antautu stefat lopullisesti viimeviikosta, oon tekohengittänyt sitä jo hyvän aikaa. En suosittele. Pumppu sai sai toimia elimenluovuttajana kirppikseltä ostetulle risalle rennkompressorille, joten katotaas miten pitkälle tuolla yhdistelmällä pääsee…

Sijoitin jonkun aikaa sitten Reebok-merkkiseen tornipumppuun. Se tuntuu ihan hyvältä laitteelta ja painemittari vaikuttaa luotettavalta. Käyttöikää on vielä niin vähän, että kestävyydestä en sano mitään.

Clasin kalliimpi fikkarimallinen pyörävalo kiinnitmineen (~20e) on ollut nyt kohta vuoden käytössä. Kelvollinen valaisu valottomilla taipaleilla ja paristotkin kestävät yllättävän kauan. On kestänyt myöskin pudottelua yms. (Verrokkina varustelekan vastaavanlainen leditaskulamppu, joka hajosi heti pudotettuani sen ajaessa katuun - toimenpide, jota toi Clasu-valo on kestänyt.)

Hylsyavain on myös ollut käytössä menestyksekkäästi.

Keterin muovituotteet - pitäisikö oikeasti boikotoida? Minkä verran faktoja löytyy firman toiminnasta?

^ Multa on tämä keskustelu mennyt ohi. Onko Keteristä noussut jotain erityistä esiin?

Varmaan jotain ZOG-juttuja.

RTZ - 12:35, 19.1.2014 » Varmaan jotain ZOG-juttuja.
ZOG viittaa näemmä uskomukseen, että amerikan yhdysvaltoja johtavat todellisuudesa siionistit, joten se ehkä vähän eri asia kuin se, että kaihdetaan tuotteita, jotka on tuotettu länsirannan siirtokunta-alueilla, joita jotkut miehitykseksikin sanovat. Näin tulkitsin molempien wikipedia-artikkeleiden kolme ensimmäistä virkettä luettuani. Tylsä tavallinen olisi ehkä vähän paremmin voinut alustaa, ja/tai nostaa sen kuluttajan etiikka-topsun kehiin.

Ok, kiitos. Keterin sivuilta luin, että on israelilainen firma, mutta en wikipediaan asti päässyt. Sen mukaan tosiaan osa tuotantolaitoksista Palestiinalasalueilla sijaitsevissa siirtokunnissa.

Minusta tuo on hyvä syy boikotoida. Oikeistohallituksen ottama jyrkkä linja ja siirtokuntien laajentamisen salliminen/tukeminen nähdäkseni (ja aika monen muun mielestä myös) vain rapauttaa mielekkäitä pyrkimyksiä rauhaan, joka voinee viime kädessä vain perustua siihen, että kumpikin osapuoli kunnioittaa jotain sovittuja rajoja. Vaikka se, että mitkä rajat hyväksytään on lopulta kiistan ydin, ei se ainakaan ratkea sillä, että yksi osapuoli (eli siirtokuntalaiset ja äärinationalistit) hivuttavat noita siirtokuntia yhä laajemmalle.

En itse tiedä onko kategorinen Israel-boikotti mitenkään hyvä tai järkevä, mutta mielestäni yrityksiä, jotka toimivat miehitetyillä tai hiljattain kyseenalaisesti viedyillä alueilla, on syytäkin boikotoida. Ja on hyvä muistaa, että läheskään kaikki israelilaiset, tai edes sionistit, tue noita siirtokuntalaisia. Päinvastoin. Reservikieltätyjäliikkeessä (‘refusenik’) oli paljon korkea-arvoisiakin upseereja ja sitten on noita rauhan- ja miehityksenvastaisia liikkeitä (esim. Anarchists Against the Wall), jotka ajavat tuonne tolkullista politiikkaa.

Onks Clasun maasturirenkaat jätä hyllyyn -kamaa?

Nivelhylsyavain löytyy täältäkin, mutta paras on silti se vitosen pyörälamppu, sellainen yksiosainen tangonympärikumilenkkimalli. Ei näytä enää löytyvän netistä, siirtäneet myynnin ehkä Hollannin suuntaan kun omani lähti fillarista pitkänäpin matkaan parin tunnin kuluttua laskeutumisesta…

Onko kellään tätä
http://www.clasohlson.com/medias/sys_master/9016348278814.jpg

Siis ne Clasun kumilenkki-lediviritykset on kyllä nykyään ihan paskaa, elä ikinä osta -langassa lisää kehuja niistä.

Onks toi nivelhylsy riittävän ohutseinämäinen kampien pulttien kiristelyyn?

“Tällä ottaa akselinpultitmutterit auki hetkessä ja monet kammet.”