älä ikinä osta!!!

Mulla on ollut kevytsisureita maastossa, rossissa, maantiellä ja fiksissä. Toimivat moitteita, mutta suotavat ilmaa läpi normisisuria enemmän, pitää pumppailla useammin. Maastossa niiden ainoa hyöty on, että niitä on kevyt kantaa…

Tinpe - 20:06, 6.10.2013 »
Pave - 23:12, 27.8.2013 » Contin race light sisurit. Vahingossa tilasin. Oon nyt räjäytelly noita kolme tai neljä kappaletta parin viikon sisään. Onneks ne pamahtaa sillesti, et reikä on semmoset viis viiva viistoist senttiä iso. Eipä tarvii paikkailla. Stna.
Pätee myös Contin Light 29er sisureihin, parikymmentä paikkaa ~3kk sisään.
Mulla sama.. 20" race light saumasta 20 cm.. ison pamauksen saattelemana.
Smurf - 7:30, 7.10.2013 » Mulla sama.. 20" race light saumasta 20 cm.. ison pamauksen saattelemana.
"By strategically shaving 19g off" Suosittelisin kyl ite tota Race Supersoniccia, joka sheivaa vielä 15 grammaa lisää. Mut vikahan on tosiaan asentajassa. Noiden [i]kisasisureiden[/i] kanssa ei saa tehdä yhtään virhettä. Tuubi ei saa edes nähdä vanteen ja ulkokumin väliä. Muuten kosahtaa. Ja se mainostus että noi toimis 25mm kumissa, on fuulaa. Jo 23mm on totuuden [i]venyttämistä[/i].

Viimeinenkin luottamus meni crank brothersiin kun monitoimityökalu meni atomeiksi! No sain sen vielä kasaan, mut penniäkään en kyllä enää kyseisen firman kamoihin sijoita.

Tietty Dictan vaparit ovat oma lukunsa, sekä yhtään Tensilen vaparia ei tule talouteen enää… EIKÄ myöskään yhtään Shimanon vaparia!

Oli tuo kuitenkin melkein kuukauden ajossa ja tänään putsatessani havaitsin reippaan klapin ja kuivat laakerit.
Pitänee yrittää saada tuo auki, jotta voi kurkata sisään, mutta 30 eurosta noin 10 euroa on käytetty.

Nyt on BLB royal kiinni, katsotaan mihin siitä on… muutoin hankin pelkkiä Whiteja jos bmx-vaparia tarttee.

Clas Ohlsonin ledituikut. Ne kumilenkkikiinnitteiset, joissa on punainen ja valkoinen samassa paketissa.

Elektroniikka on vaihtunut halvempaan. Lamppua ei saa enää sammutettua kylmässä. Kotiin tultua pitää odottaa hetki, että lamppu reagoi kytkimen painalluksiin.

Mekaniikka on vaihtunut halvempaan. Valon kytkin kumisuojus irtoaa jos sitä painaa vähänkin vinosti.

Eli sitä taattua Clas Ohlsonin laatua nykyään.

Smurf - 17:22, 25.11.2013 » EIKÄ myöskään yhtään Shimanon vaparia! Oli tuo kuitenkin melkein kuukauden ajossa ja tänään putsatessani havaitsin reippaan klapin ja kuivat laakerit.
peltsip - 20:19, 13.11.2013 » shimano mx30 kiinni ma ja 40 kilsaa oon about ajanut ja jo nyt luotto aika nollissa ton kolinan takia. ei auta kun kädet ristiin ja rukoilemaan että kestäis kevääseen tai voittais lotossa rahat tubeless kasettivapaarataskiekkoihin...
peltsip - 11:39, 14.12.2013 » ajoin 500m, sit poljin 150rpm kadenssilla kun meno hyytyi mutta ei auttanut. talutin 500m ja nyt sit tällasta: fillari_sisällä_sulamassa.jpg
elikkäs tasan kuukausi "elinaikaa" itellä. sain tekohengitettyä sillä lailla että nyt ei lipsu kun ilmeisesti yhdellä pykälällä kun yhden illan lutrasin aseöljyä ja pyörittelin. välystä melkein millin luokkaa uutena. dicta toimi paremmissa keleissä kuitenkin vähintään yhtä pitkään kunnes jäi kiekon kääntämisen jälkeen tarpeettomaksi toisessa fillarissa.
asb - 9:04, 18.12.2013 » Clas Ohlsonin ledituikut. Ne kumilenkkikiinnitteiset, joissa on punainen ja valkoinen samassa paketissa. Elektroniikka on vaihtunut halvempaan. Lamppua ei saa enää sammutettua kylmässä. Kotiin tultua pitää odottaa hetki, että lamppu reagoi kytkimen painalluksiin. Mekaniikka on vaihtunut halvempaan. Valon kytkin kumisuojus irtoaa jos sitä painaa vähänkin vinosti. Eli sitä taattua Clas Ohlsonin laatua nykyään.
Allekirjoitan. Etulamppu kiukuttelee mulla useinkin, ja lamppua (ei siis nappia) pitää painella että valon saa pysymään päällä. Tänään oli pimentynyt kesken ajon. Lisäksi noihin maksaa uudet patterit yhteensä melkein saman kuin kokonaan uudet tuikut.

^ komp. Vaikka noi ei maksa mitään, ovat ihan turhaa resurssien haaskausta. Jossain vaiheessa lämmittäminenkään ei enää auta, vaan lamppu saattaa jäädä päälle siihen asti, että patterit loppuvat.

Kriittisellä jaettuja tuikkuja oon pitänyt repun taskussa varavaloina.

nalle wheelroos - 9:20, 18.12.2013 » Lisäksi noihin maksaa uudet patterit yhteensä melkein saman kuin kokonaan uudet tuikut.
Niitä paristoja saa vanhoihin lyhtyihin halvemmalla siitä toisesta Ruotsalaisesta laatuketjusta: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60207130/

“Tuote on koottava.”

nyt kun tää on sopivasti ylhäällä ni lievän frustraation vallassa haukun fillarikellarin kierteettömät keskiöt. kolmessa neljästä kuullusta tapauksesta keskiö ei pysy kiinni. itse väänsin niin lujaan kiinni kun 30cm varrella käsivoimin sai. alle 200km ja äsken kouluun tullessa sormin väänsin keskiön kiinni että pysyy mukana. please älkää vaivautuko edes pakon edessä.

Smurf - 17:22, 25.11.2013 » EIKÄ myöskään yhtään Shimanon vaparia!
Itsellä ajettu 3-4k Shimanon vaparilla, eikä mitään ongelmia.
Smurf - 17:22, 25.11.2013 » Tietty Dictan vaparit ovat oma lukunsa, sekä yhtään Tensilen vaparia ei tule talouteen enää.. EIKÄ myöskään yhtään Shimanon vaparia! Oli tuo kuitenkin melkein kuukauden ajossa ja tänään putsatessani havaitsin reippaan klapin ja kuivat laakerit. Pitänee yrittää saada tuo auki, jotta voi kurkata sisään, mutta 30 eurosta noin 10 euroa on käytetty. Nyt on BLB royal kiinni, katsotaan mihin siitä on.. muutoin hankin pelkkiä Whiteja jos bmx-vaparia tarttee.
Ha, mäki ostin männä kesänä yhen dictan vaparin. Kerkesin ajaa melkein 50 kilsaa ennenku se leipo kiinni.
Velospede - 12:33, 18.12.2013 »
Smurf - 17:22, 25.11.2013 » EIKÄ myöskään yhtään Shimanon vaparia!
Itsellä ajettu 3-4k Shimanon vaparilla, eikä mitään ongelmia.
Ehkä riippuu käyttötavasta, mutta vaimon pyörässä 2 vuotta ilman ongelmia. Ei talvikilsoja tosin.
HOIL - 12:24, 18.12.2013 » nyt kun tää on sopivasti ylhäällä ni lievän frustraation vallassa haukun fillarikellarin kierteettömät keskiöt. kolmessa neljästä kuullusta tapauksesta keskiö ei pysy kiinni. itse väänsin niin lujaan kiinni kun 30cm varrella käsivoimin sai. alle 200km ja äsken kouluun tullessa sormin väänsin keskiön kiinni että pysyy mukana. please älkää vaivautuko edes pakon edessä.
Noi on vissiin YST-merkkisiä? Kaapissa odottamassa kierteetön Zenith, joka ainakin Velosolon mukaan on laadukkaampi. Saas nähdä.
kaukomieli - 16:06, 18.12.2013 » Noi on vissiin YST-merkkisiä?
Mulla on semmonen miljoonalaatikossa. Ei kai muuta vikaa, kuin kammenpultin reikä, joka ei oo keskellä akselia. lol mit kuraa.

ei ole kokemusta laadukkaammasta tavarasta mutta fillarikrllarin kaamaan en enää kajoa. velosolon luulis toimivan.

fobba - 15:50, 18.12.2013 »
Velospede - 12:33, 18.12.2013 »
Smurf - 17:22, 25.11.2013 » EIKÄ myöskään yhtään Shimanon vaparia!
Itsellä ajettu 3-4k Shimanon vaparilla, eikä mitään ongelmia.
Ehkä riippuu käyttötavasta, mutta vaimon pyörässä 2 vuotta ilman ongelmia. Ei talvikilsoja tosin.
en kerennyt edes talveen asti, oli jo vaihtokunnossa. 3 vkoa oli elinkaari. pitää avata ja upottaa moottoriöljyyn.

Mä avasin ajamattoman Dictan tuossa kesällä ihan uteliaisuuttani. Oli täysin kuiva ja sisällä vielä koneistamisen jäljiltä metallilastuja. Putsasin, voitelin ja myin Erikille. Mitenkähän se on kestäny?

itellä dictan sisällä oli paloja siitä kiiltävästä pinnoitteesta, koneistuslastut kyllä todennäköisesti aiheuttaisi sen ettei ratas pyörisi pahasti takertelematta ollenkaan.