AMA: Peugeot Parisien

Moi. Mä kasasin tälläsen fillarin. Ensimmäinen sinkulani, ikinä. Rungo ostettu raatona ja turhia härpäkkeitä rälläköity, hitsailtu ja siloteltu. Puhallettu(muovikuula) ja maalattu itse. Sävy myös omatekele…
http://db.tt/fHjN3RVhhttp://db.tt/dniJW8cihttps://photos-6.dropbox.com/t/0/AADx2LM4FDc8P7KDZtlVdt4D0Ozmb2rGcU0WIxVqXSatsg/12/10770933/jpeg/32x32/3/_/1/2/P1040872.JPG/pjLij7KQZXJZ7MmykwWu4hwbfcSuFxXsvo5DN64F2hM?size=1280x960http://db.tt/QRFIwUZf

Runko: Peugeot Paris vm.1989(?), Mangalloy HLE 60cm x 60cm.
Haarukka: Peugeot
Kiekot: Rigida nova, Alpina, Gran compe gold
Kumit: BLB black mamba
Ohjaamo: ATAX, Guidons Philippe franco italia, BLB tankonauhat
Jarrut: Weinmann/dia-compe sekasikiö jarrukahvat. “Hupuissa” sama sävy kuin rungossa.Länget weinmann vainqueur 750
Penkki: Brooks Swift honey
Keskiö/kammet/ratas: Shimano un55/Sugino GS
Ketjut: Izumi eco gold
Vapaaratas: BLB superior 60clicks
Kilikello: AMBA disc bell
Polkimet/remmit/häkit: Pelago/VeloOrange

Lisäilen varmaan joskus parempia kuvia, jos ja kun tulee muutoksia.
Kiitos ja anteeksi!

Haukkukaa! →

Tommi

Onpas nätti kahvi/suklaa/kaakaopyörä.
Jos nyt jotain parannettavaa pitäisi löytyää niin stemmi on ehkä vähän korkealla ja takajarrun vaijerin menisi paremmin stemmin toiselta puolelta(?)

erittäin paljon silmää miellyttävä herraskainen ajokki.
kello on hieno.
kultainen ketju ei ole tässä värimaailmassa mitenkään liikaa, jopa suositeltava. alko tekee mieli suklaata.

pökö 4 life, y’all.

Kiitos että sain nähdä tämän. Tällaisten pyörien ansiosta sitä jaksaa omaakin projektia vääntää. Mistä päin?

Todellinen gentlemanin pyörä, tästä tykkään.

Todella hieno pyörä. Ten points from haaga

http://danielb.kuvat.fi/kuvat/Mobiili/toblerone-chocolate-to-tob-small-71862.jpg/_smaller.jpg
Todellakin suklainen!
Toi kultainen ketju on se pieni “piste i:n päälle”
peukku

mmm… sait fazerin sinisen maistumaan entistä paremmalta. kulta-suklaa-kombinaatio toimii hyvin samoin brooksin ja rungon väritys natsaa yhteen. mut tosiaan släm stem!! mistäs tän voi bongata?

tota pyörää katsellessa tulee vastustamaton himo hyväillä itseänsä.

Tälläsiä hyvää tyyliä kantavia helmiä ilman äärimmäisyyksiin vietyä kikkailua aina kiva laittaa suosikkeihin. Tästä saa hyvää inspiraatiomatskua omiin proggiksiin ja suklaahimon!

Onnittelen suorituksesta

On kyllä hieno!

Onnistunut ja harkitun oloinen konversiosinkula :slight_smile: Yksityiskohdista sen verran että mites teit tuon jellonan tuohon kelloon?

No ohhoh, onpas tullut kommenttia. Kiitos vaan kaikille!! Tuli ensiksi vähän tällänen fiilis näistä… http://www.nwkite.com/forums/files/fry-not-sure-if-trolling_191.jpg

IMO pyörä on ihan jepa. Ainakin näin ensimmäiseksi sinkulaksi. Rungon geo voisi olla tiukempi, mut minkäs teet. Jarrut varmaan vaihdan joskus vähän tuoreempiin ja tehokkaampiin. Vaijerin vientiä vois harkita stemmin toiselta puolelta. Stemmistä puheen ollen, itsekin katoin että se on vähän korkealla, mutku siin oli viiva mis luki et “stop insert” :smiley:
Eilen ajoin ensimmäiset metrit, ja ihan hyvältä se tuntu. 52-17 välitys suht ok, ehkä joku 48 vois olla ideaali. Pitäis vaan löytää siisti 144BCD ratas. Tällähän ajetaan siis puistokatujen kahviloihin Café Au laitille hillitysti tvillihousuin brooksin lahjesuojalla varustettuna, ja siihen ei sovi mikään 42-22 turbiini välitys. :wink:

Tosiasiassa en vielä tiedä mihin käyttöön tämä jalostuu, kenties välillä kelien salliessa työmatkaakin voisi taittaa. Se on tähän asti taitettu vm.75 PL8.

Kyselijöille: Tämä liikkuu lähinnä HKI alueella ja kellon jellona on krominen tarra.

Tarraa ovat myös peugeot tekstit ja “P” rungossa, töissä teippi leikkuri. En viitsinyt maalata kun on tämä tarra mahdollisuus niin voi muuttaa tuota lookkia joskus. :slight_smile:

Tommi

ps. mulla vois olla tsäänssit tehä tuota “i did not come to helsinki to make friends” tarra versiona… interested? :smiley:

netspider - 21:30, 20.7.2013 » Jos nyt jotain parannettavaa pitäisi löytyää niin stemmi on ehkä vähän korkealla ja takajarrun vaijerin menisi paremmin stemmin toiselta puolelta(?)
Vaijerin vois kyllä flipata, mut stemmi on randonnöö-hyväksytyissä korkeuksissa. Jarrukahvoistakin sen jo näkee, että tällä on tarkoitus ajaa mukavasti alaotteelta.

Kiekot on siistit. Mistä löyty?

vähän pistää silmään kolme eri ruskeen sävyä ja valkonen vaijerinkuori. kultanen ketju ja rengastus ihavitujepa. tankonauhat mätsäämään satulaan ni 5/5.

vaihaisin rungon tai sit laittaisin tohon lokasuojat. Jotenkin orvon näkösiä retkipyöräkonversiot kapeil kumeil.

Hakisin Pelagosta vielä kirkkaat lokarit, mut muuten hyvin erinomainen herraskulkine.

Lokarit sopis munkin mielestä. Kirkasta kromilokaria alle, niin natsaa hyvin. Muuten todella hieno kokonaisuus

BNordic - 13:28, 21.7.2013 » Eilen ajoin ensimmäiset metrit, ja ihan hyvältä se tuntu. 52-17 välitys suht ok, ehkä joku 48 vois olla ideaali. Pitäis vaan löytää siisti 144BCD ratas. Tällähän ajetaan siis puistokatujen kahviloihin Café Au laitille hillitysti tvillihousuin brooksin lahjesuojalla varustettuna, ja siihen ei sovi mikään 42-22 turbiini välitys. ;)
eikö sillä 42/22 olis mukavampi ajella hiljaa ja rauhassa? Tai siis ainakin kuvittelis et lyhyellä välityksellä on mukavaa ajaa hiljaa ja raskaammalla kovempaa.

Noi ruskeen sävyt oli joo aika vaikea saaha natsaamaan. Ihan sokkona osteltu ja päässä vaan aateltu. Penkki voi vaihtua Gran compe satulaan, joskus.
Kiekot löyty ihan täältä yksivaihteen foorumilta. Kaveri toi Turusta asti Helsinkiin, sopivasti.
Lokareita oon miettinyt itekin, noita VO smootheja. Katellaan…
Ja välityksestä sen verran että joo oishan se varmaan tavallaan mukavampi ajella pienellä välityksellä, mutta isommalla välityksillä oon tottunut polkemaan yleensä… Pääsee tarvittaessa vähän lujempaakin joskus. Mutta siis tosiaan toi 52 on ehkä vähän liikaa ihan pieniin nopeuksiin.

Kiitti kommenteista!