AMA: Fuji Track '08

Vois nyt viimein esitellä mulla kohta 3 kk olleen Fuji Track:in. Pyörän tilasin Winstanleysbikes.co.uk:sta. Alussa ajattelin olla suuremmin speksailematta ja tuunailematta tätä, mut toisin kävi. :smiley:

Kiekot on peräisin Cassette:sta ja omaa tämä kieltämättä vähän samaa tyyliäkin, tosin tarroitettuna ei maalattuna. Bmx/freestyle- ja toki Tarckpyörienkin ulkonäkö kiehtoo mua suuresti ja varsinainen idea lähti Aaron Rossin pyörästä. DaFontista löysin Logoskate -dingbats fontin josta entisellä koulullani tarraleikkurin avulla tehtiin tarrat mattamustaan ja limenväriseen tarrapaperi-arkkiin. Pyörässä oli aika runsaasti Fujin logoja, jotka kaikki, paitsi chainstayn Simple Better:in, peitin mustalla tarralla. Skatelogoja lätkin sit hujan hajan, kuten kuvista näkyy. Ja tietty piti Yksivaihdetarratkin lätkäistä.

Olen ollut kaikkinensa oikein tyytyväinen pyörään ja se on innostuttanut mut fiksilenkkeilemään. Kilometrejä niellyt jo uskomattomat 2500, mut niin vaan mittari näyttää. Pyörällä ajettu toki lenkkeilyn lisäksi kahdet lällärit, pelailtu satunnaisesti pooloa ja on se toiminut myös ihan yleiskulkineena. Normaalisti pyörässä on kiinni juomapulloteline, langaton nopeusmittari ja pidemmillä reissuilla myös pieni satulalaukkukin, et on kokonaisuus kieltämättä vähän sekasikiö niillä varustettuna ja vielä succikset jalassa lenkkiä polkiessa. Mut pääasia et ite tykkään. :slight_smile: Vaihdoin juuri kaapista löytyneet valkoiset renkaat, kun Michelin Speedium:it oli jo jonkin verran kuluneet, etenkin takarengas. Tässä vielä kuva pyörästä lenkkivarustuksessa ja Speediumit alla.

Ennen Fujin hankintaa olin ajanut Favorit -retkipyöräkonversiolla 2 vuotta kesät talvet ja harmittaa nyt rospuuttokelien lähestyessä, ettei Fujiin mahdu kovin leveää rengasta, niin täytyy sitten palata takas ei-niin-suurta ajonautintoa tarjoavan konversion satulaan. Tosin on mulla Crescent 309 Competion vaiheessa, josko siitä tekis Favoritin korvaajan…

Lopuksi vielä osalista:

Runko: Fuji Track '08, 56cm

Satula: Kashimax Aero, itse päällystetty mustalla tekonahalla, alunperin punainen.

Stemmi: Deda Logo 90mm

Tanko: Bullhorn, itse pätkitty ja oon tykännyt todella paljon. Ei taida olla paluuta droppitankoon. Kai joskus tulevaisuudessa ihan “oikea” bullhorni.

Tankoteippi: Deda

Jarru: Sram Rival, sykloross -lisäjarrukahva.

Kiekot: Alien

Renkaat: Vittoria Rubino Pro

Polkimet: Shimano M520

Ketju: Claes Ohlson

Takaratas: EAI 19T ja edessä siis vakio 48T

Muut osat ovatkin stokkista.

Over and out! :slight_smile:

On kyl magee pyärä :stuck_out_tongue:

siistii jälkee!

+1

Säkö silloin arvoit sitä Fujin kokoa? Miltä toi 56:n on vaikuttanut? Satula on ainakin aika ylhäällä.

Jonkun nettijutun perusteellahan noita on myös myös veloille vuokrapyöriksi, eli hinta-laatu -suhde taitaa olla aika hyvin kohdallaan kovaan arkiajoon, eikä hintakaan päätä huimaa, konversioon saa helposti uppoamaan saman verran.

Eiks ton mukana tulleissa kiekoissa ollut ensiasennusrenkaina jotkut 28-milliset?

Kiitoksia vaan kehuista, jätkät!

Juu, mä arvoin, ja toi on ollu just oikee koko. Stemmin vaan jouduin vaihtamaan lyhkäsempään. 54cm ois kyl ollu auttamatta liian matala runko, sillä nytkin joutuu stemmin alla pitämään kahta spaceria. Ja sit oli se kampien pituus -juttukin, eli 54:seen ois tullu 165:set, joille ei-kiitos.

Tais olla 28 -renkaat vakiona (en ees kattonu tarkemmin, kun oli sellaiset lärpyskät, et meni suoraan vaihtoon :D). Ainii… alussa on ollu alla jopa 32mm Randonneurit (todellisuudessa n. 27mm leveät). Nastarenkaita on turha kai ees yrittää…

Edit: Konversioon kai pakko siirtyä lokareidenkin takia, ne kun on mun mielestä aika must syys-talvi-kevät -keleille

Kyllä hinta-laatu -suhde on kohdillaan ja todellakin suosittelen muillekin!

Ai niin, ja jos toi satula noissa ylemmissä kuvissa on sama kuin tuo punainen tuossa viimeisessä, niin todella upeata jälkeä toi uudelleenpäällystys.

Sama satula on juu. Vein sen eka Verhoilijamestareille päällystettäväksi, mutta kun herra vanhaa punaista päällystettä yritti repiä pois, olikin se niin tiukassa, että pehmusteetkin ois lähteny mukana. Ois pyytäny kympin pari, eikä pystyny antamaan työlle takuuta. Kun otin puheeksi et jos ite sit päällystän, se olikin taikasana, jolla päätti antaa tekonahkapalan mulle ilmaseks :slight_smile: Sit vaan kontaktiliimaostoksille ja päällystykselle tuli hintaa kokonaiset 3,50e!

Leikkasin repsottavat reunat vanhasta päällysteestä ja jätin sen sit sinne alle. Kyllä aikani nahkapalaa pyörittelin ja mittailin (satula kun siis on aikas vaikean muotoinen, tuollainen hyppyri tuolla takana) mut sain sen suht oikean muotoiseksi leikattua. Liimaaminen olikin ihan helppo homma ja ihan tarpeeks siisti lopputuloksesta sitten tuli, mut tietty kaukana tehdaspäällysteestä.

Pieni pelkistys -update:

Fuji syys-lenkkeilykuosissa:

  • Conti GP 4Season 28mm (tod. n. 24mm) -renkaat
  • Crud Road Racer -lokarit
  • DiaTech Gold Finger -jarrukahva
  • heijastinteippiä ja 3M -pinnaheijastimet

http://img44.imageshack.us/img44/2262/dsc01815n.jpg

http://img203.imageshack.us/img203/3479/dsc01828n.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/2586/dsc01812mb.jpg

onkos nuo crud road racerit mistään kotoisin? arvostelua odotellessa :wink:

beataholic - 9:42, 22.10.2009 » - Crud Road Racer -lokarit
Mistä ostit ja mitä maksoi?

edit: ritari_s vei jalat suusta

Turvalliset, kumimaiset lempurat tuntuvat ainakin olevan;

Ja miten Roadracerit natsaa 28 mm gummien kanssa? Ne oli muistaakseni speksattu enintään 25-millisille.

Pitäisi kyllä ostaa Pistaan tuollaiset heti viimeistään keväällä, kun kehtaa ajella taas kapeilla renkailla ja pitkällä välityksellä. Sain noista vähän paremman vaikutelman kuin SKS:n Racebladeista.

^, ^^, ^^^, ^^^^: amen to that brothers.

LOL wtf caps lock all over (vai onko vaan mun selaimessa vika?)
sorry offtopic lmao

PROBIKEKIT:ISTÄ ProBikeKit USA - Road Cycling, Gravel & Mountain Bike Kit 28€(eI POSTIKULUJA). CAPS FTW.

Pari arvostelua: Bikeradar ja forgot.

Sit omia kokemuksia: Etulokari meni ihan hyvin, mut takalokarin asennuksen kanssa oli vähän ongelmaa kun mulla kun ei oo takajarrua, mihin se ois normaalisti kiinnitetty nippusiteellä, niin piti etsiä jarrusiltaan pultti. Tosin ois se onnannut kahdella tai useammalla nippusiteelläkin. Toinen ongelma oli kun lokarin etuosa laahas renkaaseen, mut se korjaantui pienillä teipinpaloilla, jotka sitä nosti kylliksi.

Lenkkejä kun pyörälläni ajelen ja mittaria siinä pidän, niin seuraava probleema oli et pinnaan laitettava mittarianturi otti etulokarin aisaan kiinni, joten otin siihen sit pienempikokoisen anturin cyclocrossarista.

Tuossa on Alien:in kiekot, jotka on 19mm leveät ja aisoihin kiinnitettävät “karvatarrat” mitkä pitää lokarit paikoillaan ja estävät niiden mahdollisen räminän, ottavat jonkin verran kiinni jarrupintoihin, mut kyl ne karvat tietty siitä kuluu. Eli ei kauheesti leveämmille vanteille kannata asentaa.

Edessä on jarrusillan ja renkaan välissä tilaa n. 9mm ja takana n. 7mm. Menisivät kyl pienempäänkin tilaan, muttei välttis ns. oikeaan ratarunkoon.

Probikekitistä tilasin. Noi 4seasonit on todellisuudessa siis 24mm leveät ja kauheesti leveemmille renkaille en itse lähtis asentelemaan, joskin luin jostain et joku oli onnistuneesti asentanu 30mm leveillekin :open_mouth:

Tykkäilen ulkonäöstä ja ihan äänettömät ovat, kun mukulakivetykselläkin oon ajellut.

Suosittelut läks! :slight_smile:

Olisko kimppatilauksen paikka (Töölö/Hki)?

Itsellänihän ei ole tarvittavaa muovista maksuvälinettä, muuten olisin jo itsekkäästi tilannut itselleni.

Ei hitto että on cool pyörä. Hiano. Bullhorn todellakin kruunaa kokonaisuuden.