AMA: Enik

Tuli “vahingossa” ostettua kyseinen Enik, saksan ebystä. Sen tarkempaa tietoa myyjällä ei ollut antaa, kun että runko on Enik.

Jahas.

Katalogeja tutkiessa, niitä vähiä mitä nyt löysin, ei kyllä löytynyt mitään mikä vastaisi kyseistä runkoa tuntomerkeiltään. Jossain vaiheessa alkuperäinen maalipinta on vielä vaihtunut pulveriin, joten tämäkään ei juuri helpota tunnistusta. Ei se nyt mitää ihan perusviemäriäkään kuitenkaan ole. Pahimmillaan Aellee kai.TUNNISTUSAPUA otetaan vastaan:)
Pieni tutkimus nitromorssilla takadroppiin paljasti kromin joka takakolmiossa osittain tasainen. Ainakin keskiön alla vaijeriohjurien vaalivaurioista päätellen kromia siis sielläkin. Liekö sitten koko paska, jää nähtäväksi.

Haarukkaa ei tullut rungon mukana, joten tollanen krominen halpiskeula siihen tuli hankittua. Näillä eväillä lähdin kasaamaan heräteostosta käyttöpyörää korvaamaan retkiviemäri Bianchi-korversion, mikä oli talven jäljiltä sohjossa runtatessa alkanut pikkuhiljaa vaan yksinkertaisesti vituttamaan enemmän ja enemmän. Osat on lyöty kiinni mitä nurkissa on ollut,lainattu muista projekteista ja jotain haalittu täältäkin. Aika kivuttomasti meni kasaan, mitä nyt ohjainlaakerin kanssa pientä taistelua ja viilailua. Tän kun sai ajettavaan kuntoon ja alle, niin ei paljon muulla ole tullut ajeltuakaan.

Runko: Enik ??
Haarukka: RH+0 budjettihaarukka Taiwanista
Ohjainlaakeri: Tange Nova
Satilatolppa: Shimano 600 AX (hiottu jäljistä päätellen pienemmäksi edellisen omistajan toimesta), nyt 26,8
Satula: Concor
Keskiö: Joku Campa tuli mukana, rullaa hyvin.
Kammet: RD 2 165mm
Eturatas: Messenger 44
Polkimet: Wellgo LU-935, Cinellin häkit ja no nome remmit.
Ketju: KCM Z 510 hx
Kiekot:No logo budlettikiekot 16 piikinen no name vapari, Michelin speedium2
Stemmi: SR Sakae 100mm
Stonga: B-riser
Tupit: Oury
Jarrut: Shimano 600 Tricolor
Kahvat: “Shimano”

Sekalainen setti siis:

http://imageshack.us/a/img521/4305/img64013.jpg

oikein sievä sinkula

Näyttävät värit, kehiin kaipaisin kyllä napojen kaltaista metalliväriä tuon oranssin rinnalle.

Nätti on, mutta jotain puuttuu. en tiedä mitä mutta jotain. ehkä suora haarukka? en tiedä

Tossa mun enik falzarego https://www.yksivaihde.net/old/4589

Putki on vissiin reynoldsia kuluneesta tarrasta päätellen

Torspo - 13:22, 28.9.2012 » Tossa mun enik falzarego https://www.yksivaihde.net/old/4589 Putki on vissiin reynoldsia kuluneesta tarrasta päätellen
Missä sä ton tarran näet ?

Lukeeko takadropeissa mitään ? Ja minkälaista kuviota/reikiä hahloja on keskiömuhvin pohjassa ? Muuten oikein iloiset värit tähän synkkään syyssäähän !

Hieno.

Falzaregoa veikkailin vähän itsekin kun vertaillin muhveja sun muita johtolankoja interwebin ihmeellisessä maailmassa. Takadropeista ei kyllä löydy minkäänlaista merkintää. Keskiöstä löytyis kyllä sarjanumero,mutta sekin pulverin alla pahan kerran.
Falzeregoa kun on tehty 531 lisäksi Aellesta, Falkista ja Tangesta, eli pelkän mallin perusteella ilman vuosimallia ei oikeen putkesta voi vielä sanoa mitään.

Keskiö:

http://imageshack.us/a/img222/728/26zjxs6ra56.jpg