AMA: All-City DefWish

Kona Unit vaihtui maastopyörään joustolla ja vaihteilla. Niinpä piti saada pyörä päivittäiseen ajoon, keleihin jolloin Gitanella ei enää pärjää… Eli suurin osa vuodesta?
Analogi oli kiva, mutta rengastila oli vähissä, joten rupesin etsimään fgfs henkistä runkoa, johon mahtuis n.2" leveetä rengasta. Kevät/syksy leveetä slicksii ja talvella 29er nappulaa. Meinasin jo tilata Scissorin crc:stä ku olis saanu halvalla, mutta ei se kuitenkaa iskeny tarpeeks, joten jätin väliin. ShockTherapyn kautta sai sopivasti DefWishiä ja keulaaki löyty hyllystä, nii tilasin sitte semmosen. Osissa pyrittiin päästä suhteellisen halvalla, koska vaimolle lupasin, että Unitista saadut rahat riittäis tähän… No eihän ne ihan riittäny. Osa palikoista omista varastoista, osa foorumilta käytettynä(kiitti JvG) ja osan hommasin duunin kautta.
Kasauksessa ei muuten ihmeempiä, mutta voimansiirto aiheutti aikalailla päänvaivaa. Bmx kampien ketjulinja ei sopinutkaan normi ratanavalle. Yks vaihtoehto olis ollut All-cityn oma napa, jossa 48mm ketjulinja. Se oli kuitenki turhan kallis, nii päädyin konvertoimaan XT-etunavasta pulttitakanavan. Siitä tuli tosi jees, ja päästin aika halvalla. Linjat oli kohillaan, mutta ongelmat ei ratkennu. Hommasin All-cityn oman splinedrive eturieskan, mutta siihen ei meinannu sopia mikään ketju. Hampaat oli nii leveitä, että ketju ei istunu rattaalle. Meinasin jo itkee. Lopulta huomattiin, että Sram PC-1 sopii melkein. Pikkusen viilaa hampaille, ketju päälle ja ajoa. Parin ekan ajokerran aikana ketju veny sen verran, että rupes istuun kunnolla. En tiiä onko virheellinen ratas, vai mitä ne oikeen miettii. Toivottavasti piikit kuluu sen verran, ettei aina ketjua vaihtaessa tarvi ruveta samoihin hommiin.
Sen vähän mitä oon kerenny ajaan, tuntuu kyllä älyttömän kivalta, vaatii vaan totuttelua ettei pääsekään enää nii nopeeta. No eiköhän höpinät riitä, kuvia te kuitenki haluutte nähä. Klikkamalla isommaks ja lisää kuvia. Speksit alhaalla. Over and out.

https://farm4.staticflickr.com/3799/11073067733_f35fb9cbe2.jpg

https://farm8.staticflickr.com/7324/11073027953_5493baebff.jpg

Specs:
Runko/keula: All-City DefWish/Dropout
Kiekot: Concept 29er/XT
Kumit: Geax Gato 1,9"
Voimansiirto: DK/DefStar/Velosolo pulttiratas(33x15)
Polkimet: flätit/Zlda v2
Istuin: Turbo/Pro Koryak
Ohjaus: Pro LT/NsBIkes riseri(tosileveä)

Biutiful. Naff said.

kliini.

tämä on pitkään pyörinyt mielessä. jospa sitä joskus laittaisi backspinin kiertoon ja tämä tilalle.

Tämä kiva. Ajaisin erittäin mielelläni.

Jes jätkä hoiti tämän kotiin. Lookin’ good.

Pitikö sun speksata ne Saint-flätit tähän?

Tekeekö muuten keulassa jo miten tiukkaa tolla renkaalla? Kuvistahan tuokin selviää…

Isosti peukkua tälle! Ja Jooonalla oli kuulemma puhelu foxcompissa, hopihopi. Tiedät kyllä mitä tehdä :DD

Off Topic:

alfns - 0:25, 27.11.2013 » Isosti peukkua tälle! Ja Jooonalla oli kuulemma puhelu foxcompissa, hopihopi. Tiedät kyllä mitä tehdä :DD
speksaus on kivaa, mutta nyt jo on liian monta rautaa kuumana. ei vielä.

Näitäkin on tullut kyl kateltua sillä silmällä. Tämäkin yksilö näyttää hyvältä ja toimivalta.

näyttää, ettei tästä rungosta saa kuin siistejä buildeja :smiley: hieno.

Zigura - 23:56, 26.11.2013 » Jes jätkä hoiti tämän kotiin. Lookin' good. Pitikö sun speksata ne Saint-flätit tähän?
Saintit tulee enskapyörään.. Ei tarvii tässä niin pitkillä piikeillä. Ja tosiaan ei tee vielä tiukkaa 1,9" rengas.. 2" mahtuis vielä, 2,2" ei mahtunu.

Hetkonen, onks tässä mun vanhat kammet? Musta kannu ollu näköjään hiton hyvä ratkasu. Pysyykö maali pinnassa?

tästä mä digaan kans. konstailematon ja varmasti hauska, eritoten lumessa.

vähäse tulee kyllä iksä näitten kohalla omia vastaavia mankeleita =/

Tää on kiva, varma joka kelin peli.

zykkeli - 8:14, 27.11.2013 » näyttää, ettei tästä rungosta saa kuin siistejä buildeja
sama fiilis.

vielä putkiosien murhaus ja aivan hyvä pyörä

Näyttää ihan törkeen hauskalta talvipyörältä! Ainoo mitä ite muuttaisin ni slämmäisin & choppaisin ja vaihtaisin riserin enemmän nousevaan.

e, + tussaisin putkiosat.

Veri nice. I’d drive… Hard.

Kuinka iso tää runko on?
Älymagee.

Kliffa on.
Hoituu ainakin ne lyhyemmät kommuuttiajot poluille lipsuen ympäri vuoden, miellyttää silmää ja bonarina pääsee vielä varmaan kivasti hassuttelukikkailemaan. Jotain tällästä järkityhmäpyörää kaipais ehkä itekin.

Joo JvG on sun kammet. Pari kerrosta mustaa päällä. Vähä ruvennu irtoomaan hankauksesta ja kolhuista… Lakka olis ehkä ollu kova sana… Ja slämmäys+korkeempi raiseri olis kyllä kova sana, nyt vaan oli tuo riseri ylimääräsenä, nii pistin sen. Ehkä kesällä ku on aikaa taas speksata, nyt ajetaan. Leveään riseriin oon tykästyny maastopyöräillessä, nii tuntuu tässäkin hyvältä. Runko on s-kokonen.