AMA: Gitane GTN Piste

Analogilla meni viime vuosi, rupes tekeen mieli palpaa. Jonkun aikaa etittyä ja kyseltyä, sattui kohalle ihan hyvä tarjous ja runko lähti Kreikasta kohti Suomea. Osia hommattiin uutena pitkin Eurooppaa ja käytettynä Suomesta. Miellyttää omaa silmää ja ajossa on tuntunu tosi hyvälle! Eikai kummempia höpinöitä, kyselkää jos on kysyttävää.
Kuvia klikkaamalla muutama kuva lisää.

http://farm9.staticflickr.com/8534/8686242299_22b631a8a4.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8536/8686242835_16238488a6.jpg

Speksit:

Runko/keula: Gitane GTN Piste 54
Kiekot: Mavic Ellipse
Kumit: Randonneur/Lugano
Voimansiirto: Omnium/Surly/KMC (48x19)
Polkimet: Wellgo/Zlda v2
Istuin: Turbo/3T Doric Team
Ohjaus: Thomson elite/joku kuituun käärästy alumiinitanko

Tykkään, meinasin aluksi sanoa että pistää valkoset logot mustalla pohjalla vähän ikävästi mutta ei ehkä kuitenkaan. Vois mennä vähän tylsäks jos tää ois kokomusta, ellipseistä vois tarrat ottaa pois.

/sössöting, hieno pyörä.

turbo vaihtoon.

Hassu sattuma. Tää tais ajaa eilen Lauttasaarentietä kaupunkiin päin just ku aurinko rupes paistamaan. Yritin muistella, että onkohan tosta AMA foorumilla.

Virkistävä. Ja nimenomaan kaikkine tarroineen. Älä ota pois.

Konsta - 7:38, 28.4.2013 » Virkistävä. Ja nimenomaan kaikkine tarroineen. Älä ota pois.
Juu ihan samaa mieltä!

Tarrat meinasin ottaa heti pois, mutta jätin kuitenki… Ja nyt oon alkanu pitää niistä, ehkä keltaset mavic tarrat vois ottaa pois. Turbo taas on tuntunu hyvälle ja mun mielestä hyvän näkönen. Ehkä vois joskus kokeilla jotain muuta, jos tulis sopiva vastaan… ehkä ei… Polkimet taas sain halvalla(ilmaseks) ja flätit/sträpit kombo on mulle käytännöllisin. Kiitti kommenteista! Ja Konsta paljon mahdollista että tulin vastaan, ainaki paikka/aika täsmää.