7urku MayheM 12.9.2009

Ohjelmassa (alley-kilvoittelun lisäksi) ainakin sitä pooloa ja perinteinen föriträckstand. Katsotaan saadaanko sellainen pienimuotoinen fiksettikisa aikaiseksi. Lisätietoa kaikesta seuraa.

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs162.snc1/6052_115294849650_585204650_2099363_1782619_n.jpg

Mukana ollaan jos Coppi on vain kasassa. Kävellen jos ei muu auta.

Flaijeri on siistein ikinä! :wink:

Pitääkö jo alkaa varailemaan Omppuhotellia?

Vetäkääpä asumis-suitsista vielä hetkeksi. Meikällä saattaa olla ILMAISmajoitusta tiedosta ja siihen liittyen aamupalat ja kaikki sujuisivat paremmin kuin aikaisempina vuosina. Ilmoittelen miten sen käy, tiedän enemmän huomenillalla.

Mukana ollaan.

asumus hoidossa ulkomaalaisille turussa

Mä tulen kans. Tai olen kans mukana. Halusitte tai ette.

Suunnitelma menee kutakuinkin siten, että pyörät ja muut haluamanne kilhaimet menevät mukanani autolla Turkuun ja ukot ja akat (te) tulette valitsemallanne laitoksella perässä. Sitä en ole päättänyt lähdentkö itse pe-iltana vai sitten la-päivällä. Asemalla sitten viimeistään tavataan. Toivon että jokainen joka kamppeensa pakkaa autoon tulisi samoihin aikoihin samoilla vehkeillä, ettei tarvitsi kauheasti asemilla ramppailla. Pyyhkeet, makuualustat, -pussit ja sen sellaiset mukaan.

Jotain ilmaisua lähdöstä Helsingistä voi laittaa meiliini, niin vähän tietää oluiden määrää ja aamiaistarpeita hankkia. Paulus . palmqvist [aaat] gmail . com

muusta ohjelmasta sen verran, että poolokepit mukaan.

…niin joo kannattaa jäädää kupittaalla jo pois
kas kartta

Mukana (jos navat saapuneet…)

NOOOOOOO JOS säät on hyvät niin tampereelta tulee pyöriä ja poolomailoja… siinnä 3-5kpl

aij, toi on vasta illalla… joutuu pitää omat synttärit ja passaamaan nämä =(

Onko jotain aikataulua tiedossa? Millään ei ehdi 19:00 paikalle niin olisi hyvä tietää mistä porukkaa lähtee metsästämään. Puhelinnumeroakin otetaan vastaan…

Navat saapuneet (mukana…)

Joku vois tännekin sitten heittää infoa kun jengi perillä ja pooloilun aika+paikka ja förin aika alkaa selvitä?!?

Vois sitten yrittää kännykällä selailla vaikka tätä niin löytäis itsensä oikeeseen aikaan oikeesta paikasta kiertämättä jatkuvasti ympäri suurkaupunkia etsiskelemässä.

käytetään puhelinta.

Voidaan pelata samalla (parkin) kentällä, mikäli paikallisilla ei ole parempaa paikkaa aika välillä about 15ish-17.jotain.

räkkäillään förillä vaiks sitten ennen kuutta, niin kerkeää vielä vetämään mayhem-kännin ennen lähtöä

045 129 1799 / paulus, jos jollain Turun päässä on poolosta jotain sanottavaa.

Tulossa tulossa, tosin ehdin vasta illan pääkoitokseen klo 19. Wuf.

ai niin, olisko karjavankkureiden kohtaus- ja lähtöpaikka ja -aika tarpeeksi inhottava, jos se on klo 11 aikaan laakson liikennepuiston takana… ellei siellä ole jotain hevosteluja just silloin.

Saavun jalan lasten kanssa poolomestoille, Paulus ota tarrat sinne. Kiitos!

Eilen luvattiin vielä helevetinmoista vesisadetta, mutta ei tuo kirkaansininen taivas kyllä kovin sateiselta näytä. Vieläkin sekä FMI että Foreca uhkailevat sateella, mutta en usko.