Katuratapyörät: arvostus, speksaus ja puinti

negaatio - 8:19, 24.3.2012 » tämän ketjun perusteella myös cannondale trackeja on enemmän ku vispejä tai bike porn ketjun perusteella kaikilla on helvetin hienoja pyöriä. low:sta puheenollen: "It's scheduled for may. If it's delayed, we'll let you know. Our current queue for new orders is [b]11 months[/b], maybe that's where you heard about delays. Thanks for asking."
Koska laitoit tilauksen sisään?

Linkataan vielä yks pyöräkin, näitä tais olla Pyörähuollolla joskus hyllyssäkin:

^ lokakuus, sillon se about 6kk viel oli jotenki järkevää kun talvel muutenkaa ei ajeta nopeil pyöril. Toi 11kk on jo ihan typerä. Siin vaihees tilaisin jostai muualt jotain muuta jos tarkin haluisin.

oonkohan ainoa, jota ohuesti kummastuttaa tuo lown odotusaikojen noin reilu venyminen ja asiaan suhtautuminen. periaatteessa kysymys on minusta siitä, että myydään tuotetta lopullisesta luovutusvaiheesta poikkeavilla ehdoilla: tilaan/ostan tuotteen x, jotta voin hyödyntää sitä hetkellä y hintaan z. y muuttuu, muut muuttujat eivät. jos en saa pyörää ajoon kaavailemaani aikaan, esim. kevätkuukausien aikana, niin minusta myyjäpuoli on periaatteessa kompensaatiovelvollinen.

jouduin odottamaan taannoin omaa palpaanikin yli alkuperäisen kaavaillun lähetyspäivän, mutta asiaan osalliset suhtautuivat tilanteeseen edellä mainitun näkökulman mukaisesti, eivät ilmoitusluonteisena asiana.

#truisms

^se on katos kun tehdään siinä välissä blogosfäärikustomia cdncelle ja massanille jne niin voi jättää suomipojat nuolemaan näppejään. tai ainakin ne, jotka tilas liian myöhään…

^tämä juuri. ja (minun mielestäni) se on suorastaan väärin. no ought from is.

btw. oisko jollain koko kuvaa tästä roskosta?

4x^no mä laitoin tilauksen sisään elokuussa, eikä mitään ole kuulunut enkä oikeen ehkä haluais enää et kuuluukaan. Tai viime kuun lopussa jotain kyselin ja sain sellaisen kaikille kirjoitetun vastauksen.

Periaatteessa mä kyllä ymmärrän ettei ne niitä runkoja pysty toimittamaan kaiken maailman eskimoille jonnekin Suomeen. Internetti on tehnyt räjähdysmäisen kysynnän ympäri maailmaa.
Aika vaikea siinä on nyrkkipajan toimia.

Enään oikeastaan kelaan haluanko sitä 200 taalaa takaisin vai en… Voi kyllä olla aika vaikea reklamoida sitä.

Low:t on edelleen siistejä runkoja, ei siinä mitään.

Tuleehan tosta vähän semmonen “taotaan nyt kun leka on lämmin” -fiilis. Eli otetaan sisään enemmän tilauksia kuin toimituskapasiteettia löytyy, kun tuotteelle kerran on just nyt kova kysyntä. Eivät varmaan uskalla toivoa, että toi runko ois enää ens syksynä yhtä korkealla muotipyöräilijöiden toivelistalla. Kyllähän kai nyrkkipajakin vois ottaa tilauksia vastaan vain oman kapasiteetin rajoissa, jos hommaa haluttais tehdä pitäen asiakkaat pitkällä tähtäimellä tyytyväisinä?

kyllä, juuri näin. ja tämä selkeä oman ennakoidun kapasiteetin ylittäminen on minusta kestämätöntä. samalla tietysti vielä tiputetaan tuotteen (imaginääristä) eksklusiivisuutta. no good.

Mä konkuroin: 11 kuukautta on jo aika naurettava aika. Tai mikä nyt sitten liian kauan. Eiks Vaniljalla kestä vielä pidempään? Ja japanilaisilla mestareilla?

Miksei herra Low nyt sitten lakkaa ottamasta tilauksia sisään? Sitä käsittääkseni harrastetaan ammattimaisemmissa ja “kunniakkaammissa” piireissä.

No, jos rahaa olisi (ja kuten jo moneen otteeseen olen muistaakseni todennut), mä tilaisin ennemmin Pelizzolin.

EDIT: Jengi ehti jo päivitellä samoja asioita.

hieman on kyllä alkanut kuumotus hiipiä takaraivoon pyörän saapumisesta. LOW:n kohdalla kuitenkin se raja hipstereiden-diy-ei-ammattimaisen rakentelun ja oikean pyörämerkin välillä on aika häilyvä. Herra Low:sta itsellä kuitenkin aika positiiviset vibat. On aina vastannut maileihin perusteellisesti ja ajatuksella.

Jos rakentelu kuitenkaan ei ala edes toukokuussa, eli ettei toimitus tule edes kesäkuuksi, alkaa kyllä ehkä hieman vituttaa. Katsotaan nyt pitäväkö lupauksensa.

Kunnallisjte - 11:42, 24.3.2012 » Enään oikeastaan kelaan haluanko sitä 200 taalaa takaisin vai en... .
Olisi mielenkiintoista nähdä kuin 4PROFIT olisi myydä NYT varausmaksu/paikka Low:n jonon kärjessä Ebayssä tai jollain sopivalla foorumilla.
vasaraasialainen - 11:50, 24.3.2012 » Eiks Vaniljalla kestä vielä pidempään? Ja japanilaisilla mestareilla?
Mutta noilta saa tod. näk. rungon joka ei ole poistunut muodista ennen kuin saat sen.

Mä en jaksa kuin ihmetellä tuota LOWn saamaa hehkutusta. Suht perus aluraameja,
pallosaumoin, hitsattu jenkeissä… Onks se toi “make my logo bigger” grafiikka?

-Olli

mikä vitun low? en oo ikinä kuullutkaan. lopetin kyllä kuuntelemisen useita vuosia sitten.
silloin näihin lankoihin postailtiin lähinnä (usa)bianchi conceptei.

no onhan se aika ihq.

ununu - 13:39, 24.3.2012 » mikä vitun low? en oo ikinä kuullutkaan. lopetin kyllä kuuntelemisen useita vuosia sitten. silloin näihin lankoihin postailtiin lähinnä (usa)bianchi conceptei.
hyvät naiset ja herrat, nimimerkki ununu.
ChopperOlli - 13:37, 24.3.2012 »
vasaraasialainen - 11:50, 24.3.2012 » Eiks Vaniljalla kestä vielä pidempään? Ja japanilaisilla mestareilla?
Mutta noilta saa tod. näk. rungon joka ei ole poistunut muodista ennen kuin saat sen. Mä en jaksa kuin ihmetellä tuota LOWn saamaa hehkutusta.
Olen samaa mieltä, mutten ottanut tuohon asiaan kantaa.

Vertailin pelkästään toimitusaikoja.

siellä on SF:n pojilla varmaan tilanne päällä

vasaraasialainen - 11:50, 24.3.2012 » Mä konkuroin: 11 kuukautta on jo aika naurettava aika. Tai mikä nyt sitten liian kauan. Eiks Vaniljalla kestä vielä pidempään? Ja japanilaisilla mestareilla? Miksei herra Low nyt sitten lakkaa ottamasta tilauksia sisään? Sitä käsittääkseni harrastetaan ammattimaisemmissa ja "kunniakkaammissa" piireissä. No, jos rahaa olisi (ja kuten jo moneen otteeseen olen muistaakseni todennut), mä tilaisin ennemmin Pelizzolin. EDIT: Jengi ehti jo päivitellä samoja asioita.
Vanilla ei käsittääkseni ota tällä hetkellä edes etumaksuja vastaan tilauksista, koska jono on 5+ vuotta. Mutta kyseessä onkin aidosti kustomit vekottimet, eikä mitkään katalogihärvelit. Sentin välein valittavat koot eivät ole "kustom", niin kauan kuin kulmiin ei voida vaikuttaa. Mä ymmärtäisin keston jos ostaja voisi valita putket, geon, haarukanpäät, maalaukset ja vaikka pullonavaajan siihen vekottimeen, mutta ~vuosi on vähän liikaa.

Kai se on edes edullinen?

kalle sano nyt jotain tohon mun hauskaan palpavideoon :<

Se on melkein yhtä kulunut läppä kuin kp:n nimenvaihtotalkoot.

milloin tästä foorumista tuli näin defensiivinen?