"idiootit pelaa pingistä pimeässä"

Yrittäkää nähdä nää erimielisyydet positiivisena asiana. Tässä keskustelussa on, muutamia kuvia ja loukkauksia huolimatta, kartoitettu foorumin yleistä mielipidettä suhteessa vaihdekamojen myyntiin. Yleinen mielipide toimii hyvinkin sinä sääntökirjana, joka kaivetaan esiin kun syntyy erimielisyys siitä, mitä saa myydä ja mitä ei. Yleisen mielipiteen rajat asettuvat tietysti siihen, ketkä mielipiteensä ilmaisevat eli jos vaihdekamaa myydään ja fiksipellet pysyvät aiheesta hiljaa, sallivat foorumin säännöt käytännössä vaihdekaman myynnin. Ts. kaikki on sallittua kunnes keskustelussa päätetään, että niin ei ole…
Tämän jälkeen mä olen tästä hiljaa, mutta sen vielä sanon että diskurssin kautta saadan paljon enemmän aikaan ja ollaan lähempänä toimivaa sääntökirjaa kuin yrittämällä kirjata kaikki mahdolliset vaihtoehdot ylös jonnekin yhteen topikkiin.

PIECE&RAID ON!

Positronpaskatulvahan tämän vaihdekiellon aiheuttikin. Jostain syystä ne nopsista ylijääneet vaihdekilkkeet piti tönäistä foorumille mikä yritti vaihteista päästä omissa projekteissaan eroon. Keväällä sama ruljanssi on uudelleen edessä.

Purin tuossa maastopyörän vaihteista ja kippasin ne kierrätyslaatikkoon taloyhtiön roskakatoksessa. Sinne ne vanhat Shitmanon STX:t tms. kuuluukin.

Ei kaikella turhalla ja paskalla romulla tarvi tehdä rahaa.
Mielestäni parhaiten tämä foorumi palvelisi jos olisi kaksi erillistä myyntitopicia (miksei ostokin), olisi yksivaihde-sektio ja niiden komponentit ja sit olis kaikki paska maan ja taivaan väliltä.

Näin on esim. kröhöm autovoorumeil.

pocky - 18:47, 6.10.2011 » Mielestäni parhaiten tämä foorumi palvelisi jos olisi kaksi erillistä myyntitopicia (miksei ostokin), olisi yksivaihde-sektio ja niiden komponentit ja sit olis kaikki paska maan ja taivaan väliltä. Näin on esim. *kröhöm* autovoorumeil.
Näin. Tämäntyyppinen systeemi on ainakin omasta mielestäni toiminut monella palstalla oikein hyvin.

e: Niin tarkoitit varmastikin “kaksi erillistä myyntiosiota”.

Ihan pakko sanoa, että aivan perkeleenmoista ällöttävyyden tasolla oleskelevaa purismia olla sallimatta vaihdepyörien myyntiä ihan vain siitä syystä, että tämä sivusto käsittelee yksivaihteisia. Jos vaihdepyörät, mummikset ja jopot tuntuu ongelmallisilta, eikö niille voisi tehdä oman osion myynti-ilmoituksia varten? Ihan mistä tahansa pyörästä saa tekemällä yksivaihteisen ja ite ainakin kerään nurkkiin erilaisia projekteja ja kyttäilen retrokilpureiden ilmotuksia pitkin nettiä - olis siis ihan jees jos tällekin foorumille uskolliset vois myydä nurkissa turhaan lojuvia vaihdepelejä myös täällä.

Mutta jos moderointilinja on näin tiukka niin sitten se on. Mun kaks senttiä.

Moderointilinjahan on helvetin löysä, täällähän saa postailla vaihdeprojektejaan, on maantielenkkimeininkiä jne. Ainoa asia mikä haluttiin pois, oli vaihderoinan myyminen jo mainitun lieveilmiön vuoksi. Musta on taas aika vaikea ymmärtää, että miksi sitä kaikenlaista muuta roinaa pitäis myydä tällä nimenomaisella palstalla.

Tinpe - 18:52, 6.10.2011 »
pocky - 18:47, 6.10.2011 » Mielestäni parhaiten tämä foorumi palvelisi jos olisi kaksi erillistä myyntitopicia (miksei ostokin), olisi yksivaihde-sektio ja niiden komponentit ja sit olis kaikki paska maan ja taivaan väliltä. Näin on esim. *kröhöm* autovoorumeil.
Näin. Tämäntyyppinen systeemi on ainakin omasta mielestäni toiminut monella palstalla oikein hyvin. e: Niin tarkoitit varmastikin "kaksi erillistä myynti[b]osiota[/b]".
Myydään Yksivaihteiset ja yv-komponentit Ostetaan Yksivaihteiset ja yv-komponentit Myydään Kaikkea paskaa maan ja taivaan väliltä (myös vaihdepyöriä ja vaihtajia) Ostetaan kaikkea paskaa maan ja taivaan väliltä (myös vaihdepyöriä ja vaihtajia)
konkeli - 18:58, 6.10.2011 » Moderointilinjahan on helvetin löysä, täällähän saa postailla vaihdeprojektejaan, on maantielenkkimeininkiä jne. Ainoa asia mikä haluttiin pois, oli vaihderoinan myyminen jo mainitun lieveilmiön vuoksi. Musta on taas aika vaikea ymmärtää, että miksi sitä kaikenlaista muuta roinaa pitäis myydä tällä nimenomaisella palstalla.
Koska huuto.net on perseestä kaikkine sääntöinen ja muutoksineen ja sitten taas täällä on lepposaa jengiä ja kaikelainen secondhand-meininki on just jees yv-hommaa.

Se mitä tässä on tullut piiris pyörittyä, niin kyllä mullaki on kaikelaista kädestä käteen pikkurahalla kulkenutta kamaa ja oon mä tietokoneromuaki jakanut. Ja hei Kalle, voisin tuoda sulle lisää Sega-pelei jos haluut? Löysin varastosta ison nipun.

Ircissähän tuota romua sopii jakaa just niin paljon kuin sielu sietää. Segahommelit käy, mutta olispa niille kans aikaa.

konkeli - 18:24, 6.10.2011 » Positronpaskatulvahan tämän vaihdekiellon aiheuttikin. Jostain syystä ne nopsista ylijääneet vaihdekilkkeet piti tönäistä foorumille mikä yritti vaihteista päästä omissa projekteissaan eroon. Keväällä sama ruljanssi on uudelleen edessä.
just näin. ikävä kyllä.

http://rix0r.nl/imagemacros/normal_cleofuture.jpg

hei
Yksivaihde = SS = SingleSpeed

→ Tästä lähdetään . Mistä lähtien SS = FiX ???
Eihan fiksi ole kuin speciaaliversio yksivaihteisesta velosta?

Itse en kyllä fixeydelle ole lämmennyt yhtään, ja näiden nihilististen tulkintojen
jälkeen vielä vähemmän. Pyöräilyharrastustahan tämä vaan on , ei sen kummenpaa. Miksi
pitää karsinoida pienen maan pienestä veloharrastajaporukasta vielä pienempi marginaaliporukka eroon ?

Jos saitin meininki tästä pahenee, niin sorom noo… leikkikää pieni piiri pyörii -leikkejä ihan omaan tahtiin.

Ehdotus Fixi-Stasille: urkkijat peliin selvittämään, onko kaikilla saitille kirjautuneilla vähintään yksi fixi kotona - tietysti vain ratatyyppiset ja VIELÄ parempi -japsileimatuilla DA-osilla -olevat velot lasketaan. Fixailijan lähipiiriä on myös hyvä tarkkailla , ja huomaamattomasti selvittää, onko ko. henkilöllä -edes ajatustasolla- jotakin monivaihteellisiin pyöriin liittyvää käyttäytymishäiriötä.

Jos ko. ajettelutapaa havaitaan fixailijalla, kokoontuu FIX-Stas - paikallisjaos ja sen vastuuhenkilöt miettimään casea. Yleisohjeena voisi pitää perinteistä fixhoitoon ohjausta, painostusta ja kiristystä sopivissa suhteissa. Jos muu ei auta , otetaan FixStasiKomiteapäätöksellä fixailijan käyttäjätunnukset pois Yksivaihteiseen.

JT

^Mitä hittoa nyt taas?

^

marlon - 15:17, 5.10.2011 » tästä se rappio alkaa taas...
Tätä...

Nyt hoi nappulat oikeina päivinä mahaan asti.

Eikös se nyt moneen kertaan käynyt selväksi, että vaihdekamppeita vieroksuttiin MYYNTI-ilmoissa sen takia kun konversio-löydöistä luukutettiin skeis… ylimääräisiä vanhoja juttuja palstalla ja se taas spämmäsi foorumin etusivun kuin manaatin kosto Kari Peitsamo-älläreissä.

Jos ahdistaa ei myöskään palstaa tarvi lukea ja täältä voi myös poistua ilman uhkailuja ja isoja eleitä.

…Paitsi jos Profeetta uhkaa pyssykällä.

Smurf - 16:55, 7.10.2011 » Nyt hoi nappulat oikeina päivinä mahaan asti. Eikös se nyt moneen kertaan käynyt selväksi, että vaihdekamppeita vieroksuttiin MYYNTI-ilmoissa sen takia kun konversio-löydöistä luukutettiin skeis.. ylimääräisiä vanhoja juttuja palstalla ja se taas spämmäsi foorumin etusivun kuin manaatin kosto Kari Peitsamo-älläreissä. Jos ahdistaa ei myöskään palstaa tarvi lukea ja täältä voi myös poistua ilman uhkailuja ja isoja eleitä. ..Paitsi jos Profeetta uhkaa pyssykällä.
Joo , näin on. Mutta sitten saitin nimi on ihan pielessä.... vaihtakaa se esim FIXIKSI niin se vastannee paremmin nykypolitbyroon näkemyksiä oikeasta toiminnasta.

PS. Jussilla ihan loistavia kuvia menestyneistä FIXI-legendoista… :slight_smile:

Nyt vähemmän piriä ja enemmän sisälukutaitoa.

pahus - 17:02, 7.10.2011 » Nyt vähemmän piriä ja enemmän sisälukutaitoa.
^ ei kun enemmän kommentteja sallivuuden ja monimuotoisuuden suuntaan useimmilta rivijäseniltä, kyllä se DDR:kin keikahti;

Aika mielikuvituksetonta toimintaa FixByroon jäseniltä, jos yksi ainoa
tietotekninen syy syvissä fIXinörttiporukoissa ( myyntipalstan tukkeutuminen ) saa
aikaan sen, ettei esim. klassisia maantiekilpapyöriä ja 80-90-luvun innovatiivisia rata- ja pursuitpyöriä voisi ihailla samalla saitilla.
Tekosyy ???

JT

http://thedailyeater.com/wp-content/uploads/2010/02/popcorn2-279x300.gif

Jäsen JIITEE on hyvä ja laittaa oman paremman palstan pystyyn. Olen varma, että niille vanhoille paskoille vaihdeosillekin on oikeasti menekkiä.