Dear Friend, Premium Rushin ensi-ilta bio rexissä 21.9. 18.00 ->

Mun vaijeri ei mahdu mun vyötärön ympäri.

konkeli - 22:25, 18.9.2011 » Jospa keskareillakin olis yhtä paljon väkeä joskus.
^

tsekidi trailer: 0:38- 0:42

Miksei Kryptonite?
–vai onko tässä jo produtkio suunitellut ‘Premium Rush’ chain lockeja kauppoihin.

pieni merenneito - 13:16, 18.9.2011 » Ja hatereille tiedoksi että te todellakin lähdette mukaan myös.
FUK YEA meitsi heittaa jo IHAN KUUMANA!

Oltiin FIXIE MANIN ja HOYON kanssa menossa tsiigaa PREMIUM RUSHIA TENNIS PALATSIIN (HYI!!! yleensä käydään vaan ORIONISSA kattoo tarkovskia!!!), tietty ensin pysähtyen janoisessa lohessa TUOPILLE!

Öljyttiin meikun tallilla VÄRILLISET half link ketjut voiteluaineella joka oli tehty SHELDON BROWNIN ohjeen mukaan, joten voin sanoo et OLI KADENSSIT KOHILLAAN!!!

Jo matkalla nolot LÄSKIT taksikuskit PELKÄS meitä kun MASHATTIIN pitkin topeliuksen katuu, ja FIXIE MAN pommitti täysii KOKO LETKAN ETEEN! Liikenne valoissa joku kynä niska SUCCIS PELLE katto, ja me vaan tsiigattiin VITUN PAHASTI meiän KRNKY:n lippisten alta - vähän se jätkä ties et nyt on VAARALLISET kundit pyörätaskussa!!! hahaha

se sukkis pelle lähti KISAAMAAN ja FIXIE MAN ja HOYO vaan tsiigas toisiaan et EI HELVETTI onks toi tosissaan!!! USKOMATONTA!!!

vedettiin KILPAA runebergin katua ylös MAKSIMI kadensseilla (52/16 välityksillä - kelatkaa!!!) ja se sukkis pelle melkein veti KISKO PANNUT kun skidattiin sen eteen valoissa! hah! EIKÄ EES JÄÄTY VENAA VIHREITÄ!

vähän ennen tennis palatsia pysähdyttii joidenkin teini pissisten edessä ottaan PARI KUKKOO jotka HOYO oli saanu vaihdossa SR:n NOS quilli stemmiin esiin mun CHROME METROPOLIKSESTA mihin on liimattu HELSINKI MASSIVE tarra… FOR LIFE!!!

ne teinit katto janosena, ja FIXIE MAN vaa heitti “jos te ootte tarpeeks VANHOI DOKAA nii ostakaa ite omat BISSENNE” HAHAHA kelatkaa… SE JÄTKÄ OSAA VITTUILLA!!!

no sit kelattiin et VITTU joku luihu narkkari heilu siinä tennis palatsin (RIP BRISTOL…) edessä, joten FIXIE MAN JA HOYO kylmästi otti niiden BROOKLYN MAHCINE WORKS ja STEAM ROLLER (kelatkaa!!! täys musta rolleri!!! ONKO VÄHÄN HEHKUTUSTA AMA-THREADISSA??? ei salee oo toista KOKO KAUPUNGISSA!) fiksit OLALLE ja meni INEEN NIIDEN KANSSA???

joku lippa tukka spede VARTIA meinas eka tulla jotain INISEE kun lyötiin SAKSASTA TILATUILLA BULLDOGEILLA filot kiinni kaiteesee, mut HOYO on myyny sille NUUSKAA joten se anto meille VÄHÄN ERIVAPAUKSIA :wink:

Käytii hakee nopee liput sekä tietty luomu TUPLA espressot, mentii koko porukka ihan salin KESKELLE - ja loppu on HISTORIAA! sanotaanko vaikka nyt niin, et jengi näki kaukaa, et noi kundit on FIKSI SKENESSÄ!

^mahtuiskoha toi signatureen…?

Edit: ei mahtunu :frowning:

tee siitä animoitu giffi ja pistä sitten

^I would rock that shit.

CANNONDALEMAN!

tuosta fiksiskenen virpisalmen novellista puuttuu sana MASHATA?

pieni merenneito - 13:55, 22.9.2011 »

Oltiin FIXIE MANIN ja HOYON kanssa…

Ygöistä!

NOH! Yhteistä tuolle ja virpisalmen jutuille on totisesti se, että kummatkaan ei ole erityisen hauskoja, mutta siinä missä virpi on puhdas hater, olen minä paljon suvaitsevaisempi harrastukseni hömelömpiä puolia kohtaan :smiley:

edit: ps. massaa.txt

millon tästä foorumista tuli näin hyvä?

^ luulen että tuolloin: Lähetetty 13:55, 22.9.2011, 1 hour sitten.

Merenneito on syntynyt uudelleen pienen hiljaiselon jälkeen :smiley:

Tollasen hypetyksen jälkeen vois melkein mennä kattoon ton pätkän.

Miten näin paska voi olla näin kaunista?

Täs topicis alkaa olee aika eeppistä menoa, kuten myös varmasti leffa. Yleensä en komedioita käy leffateattereissa katsomassa vaan hyödynnän tarvittaessa Anttilan ale-hyllyä, mutta tän kohdalla voisin tehdä poikkeuksen. Koska onhan mulla JARRUTON sadekelin pyörä, koska etukiekko on niin OLD SKOOL terästä.

Ensimmäinen jormapullo ennen leffaa
Toinen jormapullo leffan aikana
Kolmas jormapullo matkalla baariin

K/e?

edit: en muuten tosiaankaan kaaosta aiheuttaakseni tätä topsua aloittanut, luulen että tuo pätkä tavalla tai toisella kiinnosta, ja noilla keleillä varmaan siedettävimpiä yhdessäolon muotoja lusikan lisäksi on istua lämpimässä elokuvateatterissa :smiley:

kokoontumisajot, teemabileet, juomasponssi(altia), vittu the whole nine yardz!

kontaktit tiskiin!