Luottokamat (Hehkutusta)

Contin GP 4 seasonille kans ääni täältä. 25 millinen etukumi kesti jopa saariston rengastien sepelialamäet ilman puhkeamisia.

Pedrosin Domestique -jalkapumppu on erinomainen.

Parkin työkalut in general.

Ja sitten tietysti Biltsun legendaarinen riserstonga. Tänä vuonna moisia on tullut ostettua kolme kappaletta.

http://dl.dropbox.com/u/33080121/uudet/Kuva1321.jpg

luotan

Miche-navat, OpenPro-vanne, Dickiesin polvihousut, Sidosteen ratsastussukat.

http://p.vitalbmx.com/photos/products/484/photos/7115/s780_s600_20700803.jpg?1323445745

Puolilinkkiketjuissa on eroja, v*tusti.

Millaisia?

Samanlaisia kuin täyslinkkiketjuissakin. Luulin useampaa eri lyhytlinkkistä testattuani, että kehnous on niiden perustava, tyhmästä rakenteesta johtuva ominaisuus. Olin väärässä: jotkut ovat huomattavasti parempia kuin toiset.

Toki normirataketjuista löytyy noita parempia, mutta jos on pakotettu puolikkaaseen, niin voin suositella, erityisesti talvikäyttöön.

kid_scientifik - 13:39, 14.2.2012 » jos on pakotettu puolikkaaseen, niin voin suositella, erityisesti talvikäyttöön.
Minkälaiset asiat pakottaa? Perverssi estetiikka?

Häh, siis tosissasi kysyt?

No vastaan joka tapauksessa tosissani: rungon takakolmion mitoitukset suhteessa erikokoisten renkaiden ja rattaiden käyttöön.

Temppuheikeillä toki vielä grindaus ym. tyhmäily, kait.

Tosissani kysyn et mikä pakottaa koko ketjuun (kun oon ollut ymmärtävinäni, että yks half-link riittää).

(Jos ei siis grindaa tai muuten tyhmäile.)

^^kuulostaa takavuosien Turtles-pizzalta; pakkohan ei ole kun kerran kuolla ja maksaa veroja (maksan kyllä ihan mielelläni)

Kunhan ihmettelin, et mikä “pakottaa puolikkaaseen” jos “normirataketjuista löytyy parempia” + noi on käsittääkseni kallitta, painavia ja monen mielestä rumia. Eli pidin todennäköisimpänä pakottavana argumenttina (perverssiä) estetiikkaa, enkä tainnut ihan väärillä jäljillä olla, vai?

Grindailun kestävät normiketjut vasta rumia ovatkin, ks. vaikka wippermann connex 1G8.

Ja ei se muutenkaan ole erityisen miellyttävä kettinki käytössä.

^^Kermavaahto-banaanipizzat ilmeisesti syömättä. Ja frendin pikkubroidi diggasi laittaa pikkuskidinä ketsuppia jätskiannokseensa. Kai sitä voi sovitella bemaxipuolilinkkiä rataketjuun, jos välttämättä haluaa.

En vaan ihan ymmärrä tuota, sillä a) ketjut ovat ylipäänsä kulutustavaraa ja niitä pitää hankkia joka tapauksessa uusia; b) erittäin toimivan ja kestävän puolilinkkiketjun saa parilla kympillä; c) hyvät rataketjut maksavat joka tapauksessa viitisen kymppiä.

Estetiikkakin on minusta täysin validi perustelu esimerkiksi kulutuskäyttäytymiselle, mutta tällä kertaa sen osuus oli minimaalinen.

edit. Jos tässä haetaan asetelmaa, jossa uusix-b-kauppa-pyörällä pärjää ihan hyvin, ja näin ollen sana “pakotettu” oli pielessä, niin tuon kyllä hyväksyn.

laitetaan lisää luottokampetta, ettei eksytä aiheesta:

En tiedä mikä määrittää (mielestäsi) hyvän rataketjun, varmaan NJS-leima tai joku muu hienous, jonka päälle en ymmärrä. Paikallisesta19,00€

^tilaan x100

^^subjektiivinen mielipide; mainittu KMC on ollut myös käytössä, ja ihan kelpoiseksi todettu - maksoin aikoinaan tuosta kyllä huomattavasti enemmän

^^^Skeneketju, heh

Tohon hintaan toi on kädet alas ihan parasta mitä voi saada. Jenkeistä noita on tilailtu hintaan 21,99 dorrars + postit, “kultaiset” oli sit vähän enemmän.