TDF 2011

Jotenkin tosi kehno fiilis täälläkin koko tourin suhteen: paljon rumia nippuja ja kovia ukkoja sivussa, osa pidempäänkin (Vinolla kaiken muun lisäksi mahd. vielä kallonmurtumakin). Viimeisimpänä käsittömyytenä tämä ranskalaisten telkkariauton taklaus: Hoogerlandille rytäkässä 43 tikkiä, mutta hulikaani tahtoo toki jatkaa hommaa. Tuli kyllä välipäivä oikeaan paikkaan. Ei vaan ümmärrä =/

Mistä näkyis live stream? Jos en kohta nää, niin alkaa punatulkkujen verilöyly.

Jussi

Tulkut säästyy.
http://sports-livez.com/channel/ch-9.php

Jussi

Eurosport HD, sohva, lihapata uunissa, koira sylissä, olutta = mukava sadepäivä.

Vaimo sairaalassa, onneksi Eurosport näkyy!

Eilinen oli yllättävän jännä päivä. Thor yllätti kiipeämiskunnollaan ja otti hienon voiton. Tänään luultavasti nähdään, ketkä tämän hetken kärkikymmeniköstä kisaavat kokonaiskilpailun voitosta.

Näytetäänkö tätä kilpailua jossain baarissa Helsingissä? monelta lähetykset about tulee?

Fillarifoorumin porukka on menossa katsomaan skabaa tänään Elmoon, ovat varanneet kabinetin sieltä. Lähetys alkaa yhden jälkeen. Tsekkaa tarkemmin ffoorumilta.

Kuvia

jarkko - 7:48, 16.7.2011 » Eilinen oli yllättävän jännä päivä. Thor yllätti kiipeämiskunnollaan ja otti hienon voiton. Tänään luultavasti nähdään, ketkä tämän hetken kärkikymmeniköstä kisaavat kokonaiskilpailun voitosta.
Oli varmaan norski syöny Idunnin omenia tai jotain muuta mystistä o_O

Kannattaa varmaan opiskella Hushovdin aikaisempia suorituksia vuorilla, ettei vaikuta ihan moukalta.

Olishan se pitänyt arvata, että joku polttaa hihansa :smiley:

Eihän nyt tokikaan ole edes teoriassa mahdollista, että ammattilaispyöräilyssä käytettäisiin jotain mystisiä substansseja :wink:

Turhahan se oli olettaa, että muotipyöräilijää kiinnostaisi paneutua lajiin kaikkein ilmeisimpiä dopinglässytyksiä syvemmin.

milloin tästä foorumista tuli näin hauska?

Kyttäilyksi meni, ja Conta sai lepuuttaa polvea yhden päivän lisää. Olisin kuvitellut, että veljekset olisivat yrittäneet jotain tänään, tämä mäki meni kaikilta hukkaan. Kovin monta vuorta ei ole enää jäljellä, joten ratkaisu taitaa tulla vasta ITT:ssä.

pahus - 19:55, 16.7.2011 » Turhahan se oli olettaa, että muotipyöräilijää kiinnostaisi paneutua lajiin kaikkein ilmeisimpiä dopinglässytyksiä syvemmin.
No voi itku, mää loukkasin sun syvimpiä tunteita. Mutta vaikka mää oon moukka, en sentään mennyt henkilökohtaisuuksiin.

Milloin tästä foorumista jne.

Edit: eniveis, mulle urheilu on vaan viihdettä, joten jätän tämän tähän.

Edit2: Jaa, tais olla mullakin palkokasvi jossain kitarisojen paikkeilla, varsinkin aamuyön laskuhumalassa. Meitsin ammattilaispyöräilytietous on aika heppoinen, joten sori vaan palstantilan väärinkäytöstä.

Edit3: Ja darrassa näemmä katuu kaikkea. Sellasta se on tavallisen muotipyöräilijäkansalaisen elämä…

Kansa vaatii leipää ja sirkushuveja.

Eilisellä etapilla petyin Andyn iskuun. Pahasti tuntuu siltä, että veljekset pelkäävät jomman kumman häviämistä, eivätkä uskalla voittaa. Fränkillä oli huono päivä, jäikö Andyn isku siksi noin myöhään? Tuolla voimalla jos olisi runtannut pari-kolme kilometriä, olisi jotain selvyyttä kärkimiesten vuorikunnosta varmasti saatu selville.

On toi HTC:n vetoduuni vaan vailla vertaa.

“Ihan typerää, Cavendish vaan peesaa koko ajan. Ohan se sitten kiva lopussa iskee. En arvosta yhtää!”

Blazin’ Saddles Eurosportilla: