Guerciotti Record Pista

täähän on siisti. ihan ajettavaksi rakennetun näköinenkin.

olisit vaan pyyhkässy pystyputkelta ravat pois ennen kuvaamista :wink:

Kyllä rapaa saa näkyä, jos sillä fillarilla ajetaan!

Tosi hieno, tykkään myös takajarrusta.

Itse en myöskään lähtisi vaihtamaan jarrukahvoja vanhempaan. Kun kyseessä on kuitenkin jarrullinen ratarunko niin mihinkään “autenttisuuteen” vanhemmilla jarrukahvoilla ei päästä. Niiden ergonomia ja jarruteho on muutenkin vähän kyseenalaista verrattuna noihin moderneihin kahvoihin.

Vau, piristävä!

Mahtavaa ja kaunista!

Hieno konversio!

^ “Pista-sinkula” joo mutta ainakaan tää ei ole pelkällä etujarrulla. Sen sijaan toi tolpan kiristyspulttiviritys on törkeä.

Erittäin hieno pyörä. Takajarru ei haittaa tippaakaan.

Hieno runko. Tai no kyllä concori ja nuudeli on meikäläiselle myös :likesthis:

Eipä siinä, kyllähän tuolla polkis. Eli hyvä, että sait ajoon ja päivittämäänhän ehtii aina (satulaputken pultista kannattaa aloittaa)…

Hieno on.

Minähän en näitä pieniä pyöriä osaa sillä silmällä katsoa, mutta vähän näyttäs siltä, että stemmi on aika lyhyt ja satula takana. Jos polvet sallii satulan säätämisen, niin kannattaa varmistaa, että takarenkaalle tulee 55-60% painosta.

mä tosta pulttinilityksestä olis niin varma mutta että oliskos “keirintakajarru” ollut enemmän paikallaan rungon porauksen sijaan jos pistapyörästä tehdään sinkulaa. Mutta, hienojahan nämä italot ovat.

Hyvältähän se näyttää. Ja toiminnallisesti ajatellen noi kiekotkaan ei ole ihan huono vaihtoehto. Pullotelineiden puute häiritsisi itseäni, jos tarkoitus on lenkkeillä tolla, mutta mikäs siinä jos tykkää juomarepusta.

Kiitos kommenteista :slight_smile:

Linkki Planet X:n esittelysivulle: http://www.planet-x-bikes.co.uk/i/q/FRGUPI/guerciotti-record-pista-frameset

Tolpan kiristyspultti on aika näästi, vaihdan myöhemmin linjakkaampaan. Menin ronkkimaan alkuperäistä pulttia kuluneella kuusiokulma-avaimella arvattavin seurauksin.

200km ajoa takana ja hyvältä vaikuttaa. Nappasin äsken Urheiluaitasta 17-hampaisen vapaarattaan (Dicta, 9€), kun tuntui että välitys voisi olla tiukempi. Samoin voisin kokeilla pidempää stemmiä ja satulan säätämistä.

Also harkinnassa tämä tai vastaava röyhkeä old school -vaakaputkibägi: http://store.billykirk.com/store/product/211BRN

oha se nätti! mut 600 puntaa ei-niin-hipo teräsrungosta… en ite lähtis tohon hommaan

Ihanko oikeesti noissa on italokierteet keskiölle?

Italot on.

Afa - 13:35, 27.4.2011 » oha se nätti! mut 600 puntaa ei-niin-hipo teräsrungosta..... en ite lähtis tohon hommaan
Käsität varmaan kans että noi ei oo liukuhihnarunkoja taiwanista, vaan "made by traditional methods in italy" :)

Kompliittina lähtee kohtuuhintaan mikäli koko 55 sopii; tuosta hinnasta pitäisi saada huntti vielä veks nettisivujen mukaan. Sangen kohtuullista.

edit. eikä tarvitse ainakaan saman tien alkaa pidempää välitystä tai stemmiä pohtimaan…

kid_scientifik - 14:03, 27.4.2011 » [Kompliittina](http://www.planet-x-bikes.co.uk/i/q/YBCLGUERRECPISGOL/guerciotti-record-pista-track---gold---55cm) lähtee kohtuuhintaan mikäli koko 55 sopii; tuosta hinnasta pitäisi saada huntti vielä veks nettisivujen mukaan. Sangen kohtuullista. edit. eikä tarvitse ainakaan saman tien alkaa pidempää välitystä tai stemmiä pohtimaan..
On kyllä raikkaan värinen, eikä kyllä hintakaan paha. Vois mutta..

Täältä löytyy espressomiesten historiikki, italoenglannilla kirjoitettuna: http://www.guerciotti.it/english/Company/History.aspx