TurQHCFixedRiders ilmoittaa: YKSIVAIHDE.NET 3-V -SYNTTÄRIT

Juliste lisätty :slight_smile:

juliste on kyllä hieno! Ten points!

Sohvamajoitus kiinnosta. Voisin mielelläni varata paikan makuupussille jonku nurkista.

Majoitusta on kyllä tarjolla, kiinnostuneet voi laittaa privaa. Me ihmetellään täällä päässä sitten miten porukkaa jaetaan.

Jatkopaikkana meillä on suojelukohteeksikin vaadittu Dynamo. Eurocultured festareiden johdosta alakerrassa on kuudella eurolla tarjolla:

Zebra and Snake 22:30
SHINE 2009 23:15

Yläkerta on juuri noiden festareiden takia meidän yksityisessä käytössä vain klo 20-22. Yläkerta on kyllä jatkossakin meidän hallussa sillä tuskin monikaan haluaa liittyä hikisten pyöräilijä tyttöjen ja poikien seuraan.

Hikiset tytöt, yh.

Shine 2009 on kyl kova.

konkeli - 14:09, 4.5.2011 » Shine 2009 on kyl kova.
ihan helevetan kova.

Yritin hoitaa meitä ilmaiseksi alakertaan, mutta ei onnistunut. Menee kuulemma katteet jne. sekaisin. Jos on innostusta niin kaiketi pystyn varaamaan lippuja tai hakemaan ennakot.

Hommat etenee ja manifesti alkaa olla paketissa. Suosittelen pitämään mielessä, että Turku on Suomen San Francisco. Välitykset sen mukaan…

Teemu - 19:32, 4.5.2011 » Hommat etenee ja manifesti alkaa olla paketissa. Suosittelen pitämään mielessä, että Turku on Suomen San Francisco. Välitykset sen mukaan...
Ja eka älleycat cupin-suunnistus!
Teemu - 19:32, 4.5.2011 » Hommat etenee ja manifesti alkaa olla paketissa. Suosittelen pitämään mielessä, että Turku on Suomen San Francisco. Välitykset sen mukaan...
Kolme kovinta on poissa ajoista, joten muutkin turkulaiset voivat pärjätä :)

Aikatauluun vielä viimeiset viilailut ja sitten kaikki on kunnossa. Aloitusaika on klo 14.00 ja kokoontuminen tapahtuu Asemapuistossa. Juna Helsingistä saapuu klo 14.00 ja Tampereelta 13.55. Toki saa tulla aikaisemminkin ja vertaistukea järjestetään tarvittaessa.

Helsingistä lähtijöitä ilman kyytiä? Seitsemän hengen pakun vuokraus kiinnosta. PM.

Dynamossa musiikista vastaa ainakin Yksivaihde.net bileiden ajan KESKIÖ DJ’s

parker - 11:08, 10.5.2011 » Helsingistä lähtijöitä ilman kyytiä? Seitsemän hengen pakun vuokraus kiinnosta. PM.
Meillä on yksi keskareissa sovittu kimppakyyti jo lähdössä, mut jos toinenkin tulee, niin voidaan ajaa letkassa mahdolliseti.

Joko se aikataulu alkaa kohta oleen valmis julkaistavaksi suurelle ja odottavalle yleisölle?

Joo etusivun blogikin odottais vielä vähän postattavaa julisteen lisäksi…

^^Väännän aikataulua juuri.

^Hoida sä Toni homma kun aikataulu tulee hetken kuluttua julki. Ei mene mitään sekaisin. Tai no bittinikkari Anterokin voisi kokeilla :smiley:

Paikat kartalla - YKSIVAIHDE.NET 3-V

14:00 Kokoontuminen Asemapuistossa

-Odotellaan porukka kasaan, nautitaan Markkalageria ja ihmetellään Suomen kesää.

14:30 Group ride

-Synttärit startataan yhteisajelulla Asemapuistosta kohti Turun linnaa munkkikahveille.

15:15 Kohti Hirvensaloa > Poolot & Tirck Tarck Competition

-Matkaa jatketaan Turun Linnalta kohti Hirvensaloa ja kuuluisaa Maissikaukaloa. Perillä pooloa Turun säännöillä sekä vapaamuotoinen Tirck Tarck Competition. Mailoja löytyy paikallisilta, joten omaa ei ole pakko ottaa mukaan.

-Hirvensalosta lähdetään kohti keskustaa silloin kun siltä tuntuu. Toiset haluavat syödä, toiset nauttivat nestemmäistä energiaa.

19:00 18:30 Ällärit

-Lähtö Kauppatorilta. Ei osallistumismaksua.

20:00 Dynamon yläkerta, Linnankatu 7

-Euroculturedistä johtuen yksityistilaisuus on vain välillä 20-22. Tämän jälkeen yläkerta avautuu muulle yleisölle, mutta eipä sinne paljoa meidän lisäksemme väkeä mahdu. Musiikki jatkuu kuitenkin DJ Kujiksen ja DJ Jürgen Macho #77:n tahdissa ainakin klo 00:30 asti.

Pieniä lisäyksiä voi olla vielä tulossa, mutta runko on tässä! Sunnuntaina voidaan järjestää Turun velon ihmettelyä, lisää pooloa ja kadonneiden pyörien metsästystä.

Ällärisäännöt

Ällärit ajetaan “Drag Race”-tyylisesti, eli rastit on manifestin lisäksi valmiiksi merkitty karttaan. Rasteja ei siis tarvitse etsiä kartalta vaan ainoastaan optimoida reitti ja ajaa täysiä. Ajatuksena oli antaa hiukan tasoitusta ulkopaikkakuntailaisille. Mikäli tämä järjestely tuntuu täysin älläriperiaatteen vastaiselta, niin homma on helposti korjattu, eli vielä saa esittää eriävän mielipiteensä.

Saa ajaa porukalla, pareittain, tai kuinka vaan.

Brakeless-kuskit varautukoot melko tiukkoihin alamäkiin :slight_smile:

Nopein voittaa ja missatuista rasteista tulee reilusti aikasakkoa.

Maali tulee olemaan puistossa Dynamon läheisyydessä, eli nopeimmat voivat nautiskella virvokkeita Dynamon aukeamista odotellessa ja peräpää taas manifestin palautettuaan siirtyä suoraan Dynamoon.

Kokoonnutaanko sunnuntaina mahdollisesti vielä pooloamaan / muistelemaan että missä katolla kunkin pyörä ja kengät on? Vai lähteekö kaikki heti herättyään kotia kohti, vaikka kimppakyytien kuskit on todennäköisesti vieläkin kännisä?